- 20 Şubat 2016
- 4.650
- 18.638
- 208
Ben kaçamak yaparım o kesin deHadi bakalım kim tüm hafta boyunca kaçamak yapmayacağına söz verebilir???? Takılalım birlikte, bu hafta halledelim bu kilo işini
oh maaşallahEki Görüntüle 2267390 Eki Görüntüle 2267391 Evet formül bu kızartma yok ekmek yok Makarna yok hamur işi yok pilav Yok öğün arası atıştırmalar yok 3 litre su kesinlikle var şeker yok tuz yok .Gördüğünüz üzere Ara ara kaçamaklarım oldu .Şeker günde bir tatlı kaşığı serbest bıraktım. ya Türk kahvesine ya da çaya atıyorum ama dün akşam Çayı şekersiz içtim Bunu başardım. helva yediğim için çaya Atmadım O şekeri öyle dengeledim. Tuzu tamamen sıfıra indirdiğimde Tansiyonum 8e 5e indi, O yüzden en az 5-6 kaşık tuzlu yemekler yiyorum Geri kalan herşeyi tuzsuz.her gün 4 -5 km yürümeye çalışıyorum.üşenirsem 15-20dakika evde egzersiz yapıyorum.. Ramazanda iki öğün 20.00 de ve 23.30da. Arada atıştırma yok. Sahur yapamıyorum çok yiyince bağırsaklarım ağrıdığı için sahurumu 23.30da yapıyorum.. İnşallah devamı gelir
unutmasınlar diye:)Hani 19 a kadardı ablamoni
Aklımda daha az çıkma ijtimali varken unurmam kesinlikleunutmasınlar diye:)
HarikaGeçen hafta 88.1
Bu hafta : 86.9
Fark:1.2 gr
Yarısını bana verseneBen galiba 1 kilo verdiiiimmmm
Vermem bayadır gram gram gidiyoduYarısını bana versene
Ben de dünden kalma kıymalı patates yemeği pilav varAy bugün ilk defa acıktığımı hissettim resmen ,mideme kramplar giriyor açlıktan ,Ah Ama bu demek değildir ki akşam iftarda 3000 kalori gömücem Hayır tabii ki de kendime brokoli karnabahar havuç haşladım yağsız tuzsuz tavuklu şehriye yapıyorum tuzsuz oğlana da patatesli tavuk kavuruyorum az da makarnası var ,böyle kızlar salmıyoruz tamam mı Hadi hep birlikte
kuzum listeye girmek ister misin?Ay bugün ilk defa acıktığımı hissettim resmen ,mideme kramplar giriyor açlıktan ,Ah Ama bu demek değildir ki akşam iftarda 3000 kalori gömücem Hayır tabii ki de kendime brokoli karnabahar havuç haşladım yağsız tuzsuz tavuklu şehriye yapıyorum tuzsuz oğlana da patatesli tavuk kavuruyorum az da makarnası var ,böyle kızlar salmıyoruz tamam mı Hadi hep birlikte
Tabi olurr sevinirim. Paylaşım zaten yapmaya çalışıyorum kuzucuğum uyuyunca ,uyanıkken anne bırak oyunn diyor da :) , yine de çaktırmafan giriyorum tabi . kilo verme konusunda ise , söz veriyorum Allah'ın izniylekuzum listeye girmek ister misin?
bol paylaşım ve kilo verme sözüne listeye alabilirim.
Pilav yemezsen harika olur,patates zaten nişastalı ikisi bir olunca iyi olmaz diye biliyorum, ben de bugün 4-5 kaşık patatesli tavuktan yerim ama fazlasını yemem fiye düşünüyorumBen de dünden kalma kıymalı patates yemeği pilav var
Yanına salata bi de çorba yaptım mı tamam dır
Pilavı da yerim herhalde yaPilav yemezsen harika olur,patates zaten nişastalı ikisi bir olunca iyi olmaz diye biliyorum, ben de bugün 4-5 kaşık patatesli tavuktan yerim ama fazlasını yemem fiye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?