Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

oh maaşallah

Ay bugün ilk defa acıktığımı hissettim resmen ,mideme kramplar giriyor açlıktan ,Ah Ama bu demek değildir ki akşam iftarda 3000 kalori gömücem Hayır tabii ki de kendime brokoli karnabahar havuç haşladım yağsız tuzsuz tavuklu şehriye yapıyorum tuzsuz oğlana da patatesli tavuk kavuruyorum az da makarnası var ,böyle kızlar salmıyoruz tamam mı Hadi hep birlikte

Ben de dünden kalma kıymalı patates yemeği pilav var
Yanına salata bi de çorba yaptım mı tamam dır

kuzum listeye girmek ister misin?
bol paylaşım ve kilo verme sözüne listeye alabilirim.

kuzum listeye girmek ister misin?
bol paylaşım ve kilo verme sözüne listeye alabilirim.
Tabi olurr sevinirim. Paylaşım zaten yapmaya çalışıyorum kuzucuğum uyuyunca ,uyanıkken anne bırak oyunn diyor da :) , yine de çaktırmafan giriyorum tabi . kilo verme konusunda ise , söz veriyorum Allah'ın izniyle

Ben de dünden kalma kıymalı patates yemeği pilav var
Yanına salata bi de çorba yaptım mı tamam dır
Pilav yemezsen harika olur,patates zaten nişastalı ikisi bir olunca iyi olmaz diye biliyorum, ben de bugün 4-5 kaşık patatesli tavuktan yerim ama fazlasını yemem fiye düşünüyorum

Pilav yemezsen harika olur,patates zaten nişastalı ikisi bir olunca iyi olmaz diye biliyorum, ben de bugün 4-5 kaşık patatesli tavuktan yerim ama fazlasını yemem fiye düşünüyorum
Pilavı da yerim herhalde ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…