Yazdıklarının hiçbirisini yiyemediğimiz için ben yorum yapamıyorum :)Gunaydinlar hanimlar guzel bir gun olsun
Bugun iftara sulu kofte yapicam, ardindan magnolia yapasim var .. normalde tariften 5-6 kase cikiyo ben yariya indirip 2-3 kaselik yapayim diyorum cilek ve cici bebeyle yapicam ne diyorsunuz ? Baskada bisey yemem iftarda :)
Yazdıklarının hiçbirisini yiyemediğimiz için ben yorum yapamıyorum :)
Ay kimsecikler yok
Önceden derdim ki 5 kilo vereyim döner yiyeceğim,5 kilo vereyim kadayıf yiyeceğim falan... Tabi o 5 kiloyu hiç veremedim.
Şimdi ise diyorum ki 5 kilo vereyim kendime yeni pantolon falan alacağım.
Ve yavaştan da olsa veriyorum
Demek kiseçtiğimiz ideallerimiz de hayatımızı yönlendiriypr
Şu an açlıktan kırılıyorum,resmen gurul gurul midem ama akşam yine sabredeceğim az yiyeceğim inşallah, zaten 65 altına düşünce daha az kısacağım yemekten dediğin gibi ,ama şimdi inatla yavaş ilerliyor ama olsun ,olsun daBen bugun alisverise gittim pantolonlarim bol bluzlarimda oyle, 1 bedenden fazla incelmisim.
38 beden ust 40 beden alt giyiyodum, suanda 36 ust ve 38 pantolon aldim. Tam oluyo hatta pantolonun beli bol. Baya hos bi duygu bunu basarmis olmak..
darisi herkese insallah. Ben hedef olarak 68 demistim suanda 73um, 69-70 arasi iyi olacak gibi geliyo bana.
Yavas yavas son kilolari verip korumaya gecicem artik :)
Senide tebrik ederim ne kadar zor oldugunu soyluyodun hep makarna pogaca yememenin ama yapabiliyosun sakin birakma, ilk 1-1.5 ay baya kati gitmek gerekiyo, ben 1.5 ay hic tatli yemedim hic borek pogaca yada oyle yagli bi yemek vs hic bisey yemedim. Ilk baslarda yiyince duzene daha alismadan tekrar devam etmek zor olabiliyo diye baya kistim. Tatli isteyince meyve yedm, pogaca borek kurabiye kek hepsini cok severim ama eve almadim yapmadimda sende boyle devam et bak nasi vericeksin azminden belli :)
Kırmızı elma, tatlı ihtiyacına birebir, ben küçük fincana şekerli Türk kahvesi içiyorum iştahımı bile kesiyor.Mutlu günler hanımlarrriftarda yemekten sonra tatlı krizim oluyor ne yapabilirim?
Mutlu günler hanımlarrriftarda yemekten sonra tatlı krizim oluyor ne yapabilirim?
Evett. Bıraktırma aşamasındayım konuşarak halletmeye çalılıyorum ama kabul etmiyor tabiBebek kedi sen hala emziriyor musı tatlım
Kaç yaşında pekiEvett. Bıraktırma aşamasındayım konuşarak halletmeye çalılıyorum ama kabul etmiyor tabi
Şu an açlıktan kırılıyorum,resmen gurul gurul midem ama akşam yine sabredeceğim az yiyeceğim inşallah, zaten 65 altına düşünce daha az kısacağım yemekten dediğin gibi ,ama şimdi inatla yavaş ilerliyor ama olsun ,olsun da
Yok canım.bol sıvı,tuzlu ayran denir.ama düşük tansiyon uzun ömürle ilişkilidir iyi birşeydir yani
Anlamaz mı..... 3 yaşını dolduruyor.baya azalttık günde 1 kere ,bir de gece uyurken ve de sabaha karşı birer kere istiyor bırakmak üzere.ben de zorlayıp tramva yaratmak istemiyorum bırakıyor kendiKaç yaşında peki
Konuşaran anlıyo mu
Yok ablam be nesi iyi benim kolesterol de çok düşüktü zamanındaYok canım.bol sıvı,tuzlu ayran denir.ama düşük tansiyon uzun ömürle ilişkilidir iyi birşeydir yani
Başlangıç için 21 günde 4 kilo verebildim Tabii Bunun içerisinde hamur işi falan da yemiştim, şu iki gündür tamamen kaçamaksız yaşıyorum bakalım daha hızlanmasını umuy ediyorum, protein ise kırmızı et alerjim var kendimin oldum olası yiyemiyorum balık tavuk yiyoruz işte Baklagiller öyleOlacak insallah bazen vucutta tutuyo , protein agirlikli beslenmek lazimmis tutmamasi icin.
Kac kilo verdin suana kadar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?