- 25 Nisan 2014
- 3.221
- 3.963
- 333
Oyy biraz fazla kaçmış mı nevalla ben kıymalı kabak yemeği, 1 servis kaşığı sebzeli bulgur pilavı, pancar turşusu, köz biber, pide yedim. üstüne 1,5 adet baklava, dondurma, nutellaçekirdek ,acilen toplanması gerek bu menülerin farkındayım.
Tabi hatirlamam mi :)
canım hoşgeldin nasılsın? hatırladın mı beni? bebişin hayırlı olsun. kız mı oğlan mı? kaç kilosun? çok soru sordum
bu arada düzenli menü paylaşırsan dengelersin ama 1 haftalık doğum için diyet erken tabi. vücut toparlasın bir kendini.
Oyy biraz fazla kaçmış mı neben dondurma yemeyi çok özlüyorumm, aslında sorbe(sütsüz) dondurmalar oluyor bir markette isim veremiyoruz galiba, ama bizim bu mevkide yok. Denk gelirsem limonlusundan alıp yerim belki ağustos ayında falan
Allah şifa versin canımAyy bi deneyim inşallah iyi gelir dayanamıyorum artık
Babyy süpersin ya. Takımın motivasyon makina si. Öperiz seni. Çok da güzel olmussunEki Görüntüle 2269838 Evet Hanımlar bu motivasyon fotoğrafını buraya bırakayım bir deri bir kemik değilim ama arada 12.10 üç gün falan var yanlış olmasın ve bir buçuk kilo var, aradaki farka bakar mısınız aynı pantolon belini kıvırıyorum harika bir duygu Şimdi dışarıya Yürüyüşe çıkacağım beyefendi uyanırsa, elma diyetine başladım İnşallah ,dayanabildiğim kadar tabii ki de, kendime güvenmiyorum dayanamam amabakalım dayanabildiğim kadar elma diyetine devam
Ay bu arada dışarıya böyle cıbıldak çıkmıyorum :) öyle açık giyinen biri değilimdir, genç kızken de normal giyinirdim. Bunu söyleme ihyiyacı duydum nedense kimse beni tanımıyor ama olsun
Evet evet .pazar dediğin mutlu gecmelimutlu pazarlar
Geçmiş olsun ablaEtiketlemedi beceremedim iyimi
Kızlar benim bacaklar, kollar çok ağrıyor. Bana dinlenmek yaramıyor, ne oturabiliyorum, ne yatabiliyorum, ne yürüyüş yapabiliyorum.
Evde pek işim de yok. Iftara 1,5 saat kala kalkıp yemek yapıyorum, teravih namazına gidiyorum, sonrası yine boş.
Sabah 5 e kadar oturup öğleye kadar yatıyorum.
Bu ağrılar bütün hayatımı alt üst etti
Çok mersiBabyy süpersin ya. Takımın motivasyon makina si. Öperiz seni. Çok da güzel olmussun
İnşallah bakalımtadıyla ye dondurmayı
Etiketlemedi beceremedim iyimi
Kızlar benim bacaklar, kollar çok ağrıyor. Bana dinlenmek yaramıyor, ne oturabiliyorum, ne yatabiliyorum, ne yürüyüş yapabiliyorum.
Evde pek işim de yok. Iftara 1,5 saat kala kalkıp yemek yapıyorum, teravih namazına gidiyorum, sonrası yine boş.
Sabah 5 e kadar oturup öğleye kadar yatıyorum.
Bu ağrılar bütün hayatımı alt üst etti
[USER=238516]@sara_28 senin annen nasıl oldu, inşallah iyi haberler verirsin
Dün pilates yaptıktan sonra kalça eklemimi incitmişim.aksayarak yürüyorum çokşaşkınım çünkü ağır spor yapmaya alışkın olan ben bir pilatesle kaslarımı incittim.o yüzden spora bir müddet mecburi ara veriyorum.bugünkü menüm
Sahur: sütlü chialı cevizli kurumeyveli yulaf lapası
İftar: çorba, tavuklu krep,salata,1/4 kase muhallebi
1.5 lt su
Çok sağol.42 yaşındayım,eylül de erken evre meme kanseri teşhisi ile ameliyat olmuştum.Hatta kemoterapiye bile gerek duyulmamıştı.Herşey bitti işe döndüm,artık yine önceki gibiyim derken elimde lenfödem başladı şimdi de.Sanırım artık işimi yapamayacağım ve geri hizmete geçeceğim.Benim gibi kıpır kıpır bir insana zor geliyor işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?