- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Evet öyle olduBaşka sarayı etiketlemişsin
Annem iyi canım kemoterapiden sonra ağrıları oluyor ama bunada şükür
Evet öyle oldu, hemen farkedip değiştirdim lakin yollayınca yine yanlış çıktı.
Allah annene şifa versin
Tabi hatirlamam mi :)
Nasılsın fulya .
Sezeryanla oldu kızım toparlanmaya çalışıyorum.
71kiloyum.
Onumuz yaz ya 58 olsam bı diyorum.
en güzeli evde yapmak. derin dondurucuya muzu dilimleyip koy. biraz da çilek, böğürtlen, vişne falan. hangisi varsa. hepsi yarı donmuş olacak. sonra istediğin kadarını rondoya koy çevir. oldu mu sana dondurma mis gibi. istersen içine azcık süt, tahin, şekersiz fıstık ezmesi, kakao, bal falan da koyabilirsin. yapmak istediğin çeşide göre.Oyy biraz fazla kaçmış mı neben dondurma yemeyi çok özlüyorumm, aslında sorbe(sütsüz) dondurmalar oluyor bir markette isim veremiyoruz galiba, ama bizim bu mevkide yok. Denk gelirsem limonlusundan alıp yerim belki ağustos ayında falan
benim çoğu giysim dar geliyor giyemiyorum. en azından bir 6 kilo falan verip giyebileceklerim var. onları bari giyeyim. benim de yazlık pantalon almam lazım.Ben de dün bir pantolonumu denedim olmadı.biraz canım sıkıldı çünkü geçen yıl bu zamanlar oluyordu.yapacak birşey yok yola devam
Ne güzel elma diyetine başlamıştım kızlar ,beynimi bile ikna ettim ama tansiyonum 9a 6 ya düşünce iki tabak kuru fasulye çorbası gömdüm,affola
en güzeli evde yapmak. derin dondurucuya muzu dilimleyip koy. biraz da çilek, böğürtlen, vişne falan. hangisi varsa. hepsi yarı donmuş olacak. sonra istediğin kadarını rondoya koy çevir. oldu mu sana dondurma mis gibi. istersen içine azcık süt, tahin, şekersiz fıstık ezmesi, kakao, bal falan da koyabilirsin. yapmak istediğin çeşide göre.
hazır dondurmaya gerek yok yani onu diyom.
Beceremiyorum ki zaten tek tip beslenmeyi :) aynen makarna ve poğaça baş düşmanım.bakakım zaman ne gösterecekCanim bence tek tip beslenme uzun sure yapilacak bisey degil ve sagliksiz diyolar kastan ve sudan kilo verirmissin sonra normal beslenmeye diger seyleride yemeye baslayinca direk kilo aliniyomus. Bence saglikli normal bir menuyle devam etsen daha iyi olur gibi sadece makarna ve pogaca yemesen bile olur yani :)
Antepia27 gezegenfeza ablalairm.ya ben . Ekmek tatlı . Vs. Diyetsiz ne varsa yiyorum. Ama dikkat edicem . Ya. Soz. Yani şu reGL dönemı bitip oruca başlayınca en azından ekmek pide bi sinir koyup devam etcem. Böyle çok mutsuzm ben ya.
Selamlar
Yeni doğum yaptım.
Bı hafta olacak yapalı diyet için erken mı acaba .
Diyet derken sağlıklı beslenip takıma katılmak için erken mı acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?