Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Tabi hatirlamam mi :)
Nasılsın fulya .
Sezeryanla oldu kızım toparlanmaya çalışıyorum.
71kiloyum.
Onumuz yaz ya 58 olsam bı diyorum.

iyiyim canım çok şükür. çok sevindim. Allah analı babalı büyütsün. yine de çok almamışsın. ne güzel zayıflamıştın sen hatırlıyorum. 13 kiloyu çok rahat verirsin. menü yaz buraya dengeli gidersin. az az gider. doğumun üzerinden az daha geçsin daha hızlanırsın.

sen eşimle yurt dışına çıkmıştın öyle hatırlıyorum döndünüz mü?

en güzeli evde yapmak. derin dondurucuya muzu dilimleyip koy. biraz da çilek, böğürtlen, vişne falan. hangisi varsa. hepsi yarı donmuş olacak. sonra istediğin kadarını rondoya koy çevir. oldu mu sana dondurma mis gibi. istersen içine azcık süt, tahin, şekersiz fıstık ezmesi, kakao, bal falan da koyabilirsin. yapmak istediğin çeşide göre.
hazır dondurmaya gerek yok yani onu diyom.

Ben de dün bir pantolonumu denedim olmadı.biraz canım sıkıldı çünkü geçen yıl bu zamanlar oluyordu.yapacak birşey yok yola devam
benim çoğu giysim dar geliyor giyemiyorum. en azından bir 6 kilo falan verip giyebileceklerim var. onları bari giyeyim. benim de yazlık pantalon almam lazım.

Ne güzel elma diyetine başlamıştım kızlar ,beynimi bile ikna ettim ama tansiyonum 9a 6 ya düşünce iki tabak kuru fasulye çorbası gömdüm,affola

Canim bence tek tip beslenme uzun sure yapilacak bisey degil ve sagliksiz diyolar kastan ve sudan kilo verirmissin sonra normal beslenmeye diger seyleride yemeye baslayinca direk kilo aliniyomus. Bence saglikli normal bir menuyle devam etsen daha iyi olur gibi sadece makarna ve pogaca yemesen bile olur yani :)

o dediklerinin hiçbirini yiyemiyoruz ki

Ben şunu fark ettim. Aslımda çok su içmek zararlı ama bana değil. Neden derseniz dün akşam salata havuç zeytin 4 kaşık da karnabahar yedim ama su 2 ltyi geçmedi sabah kalktığımda 76.6 kiloydum yani 1.6 kilo şişlik. Yok artık dedim. İftardan önce tartıldım 75.5 ti o yüzden bugün suyu çok içtim bakalım yarına eksiyi görebilecek miyim?

Beceremiyorum ki zaten tek tip beslenmeyi :) aynen makarna ve poğaça baş düşmanım.bakakım zaman ne gösterecek

İnşallah yaparız canim
Selamlar
Yeni doğum yaptım.
Bı hafta olacak yapalı diyet için erken mı acaba .
Diyet derken sağlıklı beslenip takıma katılmak için erken mı acaba.

Canım yukarda sana yazmıştım tekrar hoşgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…