Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

diğerlerini boşver. muz yiyorsundur herhalde.
Muz muu?
Bundan 2 sene önce eline vermiştim ,bir ısırık aldı dudak patlayacaktı, hemen acile gittik ,bir şey yapmadılar gözetim altında durdu biraz,ishal oldu, vücudundan atınca indi. Amaan yok ben almiim dondurma yemesek de olur:) dediğim gibi bi markanın sorbe limonlu dondurmasını yemiştik o dokunmamıştı

Elma diyeti nasıl oluyor bebek kedi? Regl olunca denemek isterim
Ya aslında şöyle iki saatte bir elma yiyormuşsun, ve bol su 1 haftads 7-8 kilo veren bile olmuş ama tabi ramazanda olduğumuz için benim gündüz tansiyonum düşüyor, ramazan sonrası deneyebilirim de, kadınlar kulübünde baya kilo veren olmuş elma diyeti topiğinde , yine de doktora danışmak gerekir diyerek yasal uyarıyı yapayım :)

Tamam canım dikkate alıcam düğün öncesi böyle bi şoka ihtiyacım var çok iyi oldu öğrendiğim

Günaydınlar hanımlar,bu sabah resmen dumur oldum.Can sıkıntısından dolayı haftasonunu yemeye adamıştım ama sabah tartı 55.0 çıktı.Şaşırdım kaldım.Kaç vakittir hep kendimi frenleyip dizginlediğim halde kilo vermem yavaşlamıştı.Bu kadar yememle nasıl düştü inanamadım

Günaydın canım önceki dikkat etmelerini baskül yeni gisteriyordur şimdiki yemenle ilgili değil sanırsam canım aman yedim verdim diye düşünme sonra tekrar alırsın emeklerine yazık olur

Günaydın canım önceki dikkat etmelerini baskül yeni gisteriyordur şimdiki yemenle ilgili değil sanırsam canım aman yedim verdim diye düşünme sonra tekrar alırsın emeklerine yazık olur
Tamamen katılıyorum ,ben çılfırıp poğaöa makarna pilav vs yediğim akşamın sabahı 500 gram eksik çıkmıştım ben de şok oldum oh hiç kilo olmamış dedim ama yarınsı gün 1 kilo artı gelmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…