- 25 Nisan 2014
- 3.221
- 3.963
- 333
Şaka gibi ben de uzun zamandır giyemediğim pantolonlarımı giyiyorum bacaklar gitmiş bel gitmiş çok mutluyumSağlıklı mutlu bir hafta olsun kızlar.. Dün aynada kendimi çok beğendim. Bir 5 kilo daha gittikten sonra nasıl güzel olurum düşünemiyorum. İnsanın giydiğini kendine yakıştırması mükemmel bir duyguymuş.
Dünkü iftardan önceki tartım;
Cuma:66,8
Dün:66,6
Şükürler olsun
Ne güzel canım hem maddi olarakta tasarruftayızŞaka gibi ben de uzun zamandır giyemediğim pantolonlarımı giyiyorum bacaklar gitmiş bel gitmiş çok mutluyum
Benim 11 kilo gitti ya ilk diyete başladığımda 59 dum şimdi 48 imNe güzel canım hem maddi olarakta tasarruftayızdaha vermem lazım diye kıyafette almıyorum kendime şu sıralar
İnnşallahhSelam ben acayip şişim
Cuma: 77.0
Bugün : 77.5
+500
Eminim şişliğim inince cumaya kadar baya vir eksiye düşmüş olacağım inşallah
İnsanın kafası taktığı yerde kalıyo demiAy kilomu yanlış yazmıştım düzelttim
Allah kolaylık versin canım yaa senin işin zor. senin çocuk kaç yaşındaydı unuttum?Muz muu?
Bundan 2 sene önce eline vermiştim ,bir ısırık aldı dudak patlayacaktı, hemen acile gittik ,bir şey yapmadılar gözetim altında durdu biraz,ishal oldu, vücudundan atınca indi. Amaan yok ben almiim dondurma yemesek de olur:) dediğim gibi bi markanın sorbe limonlu dondurmasını yemiştik o dokunmamıştı
sarkan deriler için olmak istiyordu diye hatırlıyorum.Ne ameliyatı olacaktı
çok geç gelmişsin amaBen geldim şimdide siz yoksunuz
2 buçuk bitiyor diyelimAllah kolaylık versin canım yaa senin işin zor. senin çocuk kaç yaşındaydı unuttum?
sarkan deriler için olmak istiyordu diye hatırlıyorum.
çok geç gelmişsin ama
Evet ,sonlara doğru geldik ama... Zaten bıraksa da o yiyemezken ben yiyemem ki hapur hupurhala emziriyor muydun?
Evet ,sonlara doğru geldik ama... Zaten bıraksa da o yiyemezken ben yiyemem ki hapur hupur
Ben adanadayım var da.
Sadece akıl danışcam ya biraz rahatlamaya ihtiyacım vrBen adanadayım var da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?