- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Ramazanda hep öyleAllah kolaylık versin canım yaa senin işin zor. senin çocuk kaç yaşındaydı unuttum?
sarkan deriler için olmak istiyordu diye hatırlıyorum.
çok geç gelmişsin ama
Kızlar pilates mi leslie mi hangisinde dsha çabuk kilo verebilirim? Tabi boğazımı da tutmam lazım. Bygün yine yenildim ama gittim kendime tavuk aldım ilk hafta yaptığım gibi tavuk ve sebze haşlayıp yemeye devam yeterince ara verdim makarna poğaça pilav derken bugün sondu , çok kızdım kendime ama tansiyonum dibe vurunca gözüm döndü bir an diyebilirim :)
Kızlar pilates mi leslie mi hangisinde dsha çabuk kilo verebilirim? Tabi boğazımı da tutmam lazım. Bygün yine yenildim ama gittim kendime tavuk aldım ilk hafta yaptığım gibi tavuk ve sebze haşlayıp yemeye devam yeterince ara verdim makarna poğaça pilav derken bugün sondu , çok kızdım kendime ama tansiyonum dibe vurunca gözüm döndü bir an diyebilirim :)
Teşekkür ederim ,pilatesi bir deneyeyim. Ya hafta sonu sınav da var ders de çalışmam lazım,fırsat yaratayım bu gece de bari yarım saat deneyeyim pilates.tansiyonum zatsn sabahtan beri düşüktü, bu sene nedense tansiton düşüklüğü yaşıyorum anlamadım gitti. Menü yazmasaö olmaz mı çoğu kişi yazmıyorBencede en mantiklisi protein agirlikli sebze meyve saglikli karbonhidratlar salata vs beslenmek , tansiyonun dusecek kadar bekleyince saldiriyo insan bende oyleyim ve o anda ilk canin seker ve kotu karbonhidratlar cekiyo :)
Bence cardiolu pilatesler, terleten egzersizler bu kosu hizli yuruyus bile olur. Leslie hizli olanlarda terletiyo.
Ben bugün kilo bildirim günü olduğunu unuttum Ramazan'da aşırı yoğunum Çocukların hepsi oruç tutuyor temizlik yemek ve bebek hiç vaktim kalmıyor yarın yazsam olur mu
Teşekkür ederim ,pilatesi bir deneyeyim. Ya hafta sonu sınav da var ders de çalışmam lazım,fırsat yaratayım bu gece de bari yarım saat deneyeyim pilates.tansiyonum zatsn sabahtan beri düşüktü, bu sene nedense tansiton düşüklüğü yaşıyorum anlamadım gitti. Menü yazmasaö olmaz mı çoğu kişi yazmıyorya da yazarım bilemiyorum neysd yazayım ya ne de olsa hafta sonuna 2 kilo vereceğim ( inşallah :))
sağol canım sen nasılsın çok yazmiyon bu ara sankiKolay gelsin canım
Teşekkür ederim ,pilatesi bir deneyeyim. Ya hafta sonu sınav da var ders de çalışmam lazım,fırsat yaratayım bu gece de bari yarım saat deneyeyim pilates.tansiyonum zatsn sabahtan beri düşüktü, bu sene nedense tansiton düşüklüğü yaşıyorum anlamadım gitti. Menü yazmasaö olmaz mı çoğu kişi yazmıyorya da yazarım bilemiyorum neysd yazayım ya ne de olsa hafta sonuna 2 kilo vereceğim ( inşallah :))
Evet haklısınız, ama yıllar elimden kaçıyor gibi hissediyorum,oğlumla yemek programı yapıyorduk ne güzel ( kendi çapımızda)iki kez yaptık 3.ye yapamadım kamerada tosbik çıktım :) 1.5 senede büyüdü tabi ,daha da çok büyümeden daha çok anı biriktirmek istiyorum, mesela daha çok parkta eğlenmek,daha çok oturup araba oynamak, ama kiloluyken göbeğimin kalbime falan yaptığı baskıdan dolayı rahat veremiyorum kendimi. Mesela normalde parkta yerde araba oynamayı seviyor ben oturup oynayamazdım bu gece bi oturdum yere, ne sıkışma ne göbek ne bacak baya incelmişim rahat rahat oynadık. Hayat elimden uçup gidiyormuş gibi de giççhissediyorum. Hep diyorlar bugününüzün tadını çıkarın ,inşallah ben de çıkarmak istitorum, hedefim inşallah doğum günümüze( benimkiyle çocuğunki çok yakın) incecik olup efil efil giyinmek inşallahhh, amin. Yani ağustos başına kadar 22 kiko vermek,neden olmasın??Canım sana acizane bir tavsiyem var elma diyet i vs gibi hızlı kilo verdiren diyet ler yapıp biran önce kurtulmak istiyorsun haklı olarak ama bu kadar sıkı diyet yapınca 1-2 gün bile olsa aşırı açlıkla daha fazla yiyip aynı yere geliyorsun yaşadıkların daha önce yaptıklarım olduğu için anlıyorum
Ne yapmalı önce sakin ve sabırlı olmalı istikrarlı olup uzun solukta goturmeli
Kontrol lu yiyerek spor yaparak fazla hirslanmadan ve gerilmeden gitmek gerek
Acizane canım böyle düşünüyorum
İnşallah sağlıcakla kilolarimizi veririz
Niye yapıyorum biliyır musun ,oğlum istiyor çünkü ,ona diyemem ki yok ben diyetteyim sen de yeme, sebze yemekleri baklagillet yiyor gündüzleri, vitamin olsun diye ,balık tavuk da yiyor ama parka giderken bir şeyler yemek istiyor çocuk işte,başka çocuklar ellerinde dondurmalar bisküviler hapur hapur götürürken o bakıyor,sadece bakıyor,anne bana da al da demiyor, ellerini gösterip alerji diyor, ne yapayım şimdi yapmayayım da eli boş mu kalsın dimi ama Ben de yapıyorum yiye yiye gidiyor,oynuyor, ben yemesem daha iyi burada sorun bende ama bırakıcam yavaştan bakalımCanim cok hizli vermekte iyi degil bak dengeli sakin ilerlemek gerekiyo cunku bu kisa bi surec degil valla verincede korumaya gecmemiz gerekiyo ki bu omur boyu demek :) ondan hep yapabilecegin saglikli ve seni tatmin edecek bir beslenme plani olusturmalisin. Pilates, leslie hepsi guzel ben hepsini yapiyorum. Su ara biraktim ama ramazandan sonra devam edicem.
Bu arada menun kotu gercektenneden pogaca yiyorsun surekli? Kilo anlaminda degil sadece sana hic bir yarari yok zayif olsan bile tum gun oruc tuttuktan sonra yenecek yemek degil besleyici degil cunku. Ondan diyorum bence evde pisirme yapma diye.
Sevdigin sebze yemeklerini yap sevdigin et tavuk ne varsa onlari yap karbonhidrat istiyosan 1 dilim pide ye , 1 dilim ekmek ye, yada bir kase bulgur pilavi ye. Dengele yani hem yararli hem kilo aldirmaz hemde seni tatmin eder .
Ama elma diyeti gibi sok diyetler hic ise yaramaz canim ..
sağol canım sen nasılsın çok yazmiyon bu ara sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?