Anladığım kadarıyla alerjisinden dolayı ona özel şeyler yapıyorsun canımNiye yapıyorum biliyır musun ,oğlum istiyor çünkü ,ona diyemem ki yok ben diyetteyim sen de yeme, sebze yemekleri baklagillet yiyor gündüzleri, vitamin olsun diye ,balık tavuk da yiyor ama parka giderken bir şeyler yemek istiyor çocuk işte,başka çocuklar ellerinde dondurmalar bisküviler hapur hapur götürürken o bakıyor,sadece bakıyor,anne bana da al da demiyor, ellerini gösterip alerji diyor, ne yapayım şimdi yapmayayım da eli boş mu kalsın dimi ama Ben de yapıyorum yiye yiye gidiyor,oynuyor, ben yemesem daha iyi burada sorun bende ama bırakıcam yavaştan bakalım
Sana da fatma ablacımHayırlı geceler hanımlar sahur yapanlara afiyet olsun
Uyuyanlara iyi uykular
Dediğim gibi zsten yanımızda yemekle gidiyoruz her yere ama elinde yiyebileceği şeyler kısıtlı ,bu bazen havuç oluyor,bazen elma, bazen de poğaça yapacak bir şey yok bazen ekmek alıyorum, 1 ekmeğin içi bir avuç çıkmıyor, doymuyor. Paçoğaçanın içine patates koyuyoruö üzerine de zeytin , bu şekilde yani hem bir müddet tok tutuyor hem eli,ağzı boş kalmamış oluyorAnladığım kadarıyla alerjisinden dolayı ona özel şeyler yapıyorsun canım
Ama şöyle düşün annesinin yemediği sevmediği annesine zararlı olan gıdaları kendi de yemez ki
Annelik böyle bişey bazen evladın için kendini feda ediyorsun
Kendin birazcık kısma kaydıyla oğlunla beraber yaptıklarını ye
İnşallah kısa sürede geçer bu durumlar
Ben sabahlayacağım sınava 5 gün kaldııHayırlı geceler hanımlar sahur yapanlara afiyet olsun
Uyuyanlara iyi uykular
Sen harika bi annesin canımDediğim gibi zsten yanımızda yemekle gidiyoruz her yere ama elinde yiyebileceği şeyler kısıtlı ,bu bazen havuç oluyor,bazen elma, bazen de poğaça yapacak bir şey yok bazen ekmek alıyorum, 1 ekmeğin içi bir avuç çıkmıyor, doymuyor. Paçoğaçanın içine patates koyuyoruö üzerine de zeytin , bu şekilde yani hem bir müddet tok tutuyor hem eli,ağzı boş kalmamış oluyor
Amin sen de öylesin eminim.hepimizin yardımcısı olsun RabbimSen harika bi annesin canım
Allah senin de evladının da yardımcısı olsun
Maşallah canımmm tebrik ederimmBenim 11 kilo gitti ya ilk diyete başladığımda 59 dum şimdi 48 im
Tuzsuz yediğiniçin olabilirmiTeşekkür ederim ,pilatesi bir deneyeyim. Ya hafta sonu sınav da var ders de çalışmam lazım,fırsat yaratayım bu gece de bari yarım saat deneyeyim pilates.tansiyonum zatsn sabahtan beri düşüktü, bu sene nedense tansiton düşüklüğü yaşıyorum anlamadım gitti. Menü yazmasaö olmaz mı çoğu kişi yazmıyorya da yazarım bilemiyorum neysd yazayım ya ne de olsa hafta sonuna 2 kilo vereceğim ( inşallah :))
Rabbim şifa versin canımDediğim gibi zsten yanımızda yemekle gidiyoruz her yere ama elinde yiyebileceği şeyler kısıtlı ,bu bazen havuç oluyor,bazen elma, bazen de poğaça yapacak bir şey yok bazen ekmek alıyorum, 1 ekmeğin içi bir avuç çıkmıyor, doymuyor. Paçoğaçanın içine patates koyuyoruö üzerine de zeytin , bu şekilde yani hem bir müddet tok tutuyor hem eli,ağzı boş kalmamış oluyor
Yok tuzsuz yemeyi bıraktım birkaç gündür normal seyirde yiyordumTuzsuz yediğiniçin olabilirmi
Amin çok sağ olunnRabbim şifa versin canım
Ben hiç leslie yapmadım. Pilates sadece sıkılaştırıyor nabız hızlanmadığı için kilo yavaş gider.ramazan olduğu için pilates yapıyorum çok yormadığı içinKızlar pilates mi leslie mi hangisinde dsha çabuk kilo verebilirim? Tabi boğazımı da tutmam lazım. Bygün yine yenildim ama gittim kendime tavuk aldım ilk hafta yaptığım gibi tavuk ve sebze haşlayıp yemeye devam yeterince ara verdim makarna poğaça pilav derken bugün sondu , çok kızdım kendime ama tansiyonum dibe vurunca gözüm döndü bir an diyebilirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?