- 25 Nisan 2014
- 3.221
- 3.963
- 333
Niye yapıyorum biliyır musun ,oğlum istiyor çünkü ,ona diyemem ki yok ben diyetteyim sen de yeme, sebze yemekleri baklagillet yiyor gündüzleri, vitamin olsun diye ,balık tavuk da yiyor ama parka giderken bir şeyler yemek istiyor çocuk işte,başka çocuklar ellerinde dondurmalar bisküviler hapur hapur götürürken o bakıyor,sadece bakıyor,anne bana da al da demiyor, ellerini gösterip alerji diyor, ne yapayım şimdi yapmayayım da eli boş mu kalsın dimi ama Ben de yapıyorum yiye yiye gidiyor,oynuyor, ben yemesem daha iyi burada sorun bende ama bırakıcam yavaştan bakalım
canım sen istanbulda mı yaşıyordun?Evet fragman bitti film başlıyor Allah ın izniyle
Bu size sunduğum son berbat menü
Saat 20.00
3 poğaça :'(
.. Bir müddet sonra
Patates kavurması 2 kaşık
...saat 22.00 gibi.
3 kaşık yeşil fasulye yemeği
...
Spor: 4 km yürüyüş
Su: şimdilik 2 lt
çocuk olunca insan kıyamıyor. herşey yazık. kıyamam onaDediğim gibi zsten yanımızda yemekle gidiyoruz her yere ama elinde yiyebileceği şeyler kısıtlı ,bu bazen havuç oluyor,bazen elma, bazen de poğaça yapacak bir şey yok bazen ekmek alıyorum, 1 ekmeğin içi bir avuç çıkmıyor, doymuyor. Paçoğaçanın içine patates koyuyoruö üzerine de zeytin , bu şekilde yani hem bir müddet tok tutuyor hem eli,ağzı boş kalmamış oluyor
Yok Antalya'dayım kuzumcanım sen istanbulda mı yaşıyordun?
çocuk olunca insan kıyamıyor. herşey yazık. kıyamam onaen temizi ona az yap. sen yeme
Akşam yemeğimi simdirden hazırlıyorum çok aşırı sağlıklı bir menü olacak inşallah ,bu gece çok güzel geçecek ,dünkü yediğim poğaçalar kilo olarak gelmedi çok şükür dünkü ile aynı kilodayım Muhtemelen yarına etki edecektir bugün dengelersem yarına kilo olarak geri gelmez Bu gece çok güzel bir menü beni bekliyor inşallah
Kolay gelsin,başarılarBen sabahlayacağım sınava 5 gün kaldıı
Teşekkür ederimmmmKolay gelsin,başarılar
Açıköğretim sınavı. 3 üniversitemi okuyorum finaller var
Baby cat programın adını söyleyebilir misinEki Görüntüle 2271034 yya hanımlar, bugün tam 1 ay oldu başlayalı ama daha giden 4.5 kilo, daha çok yolum var çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?