- 17 Eylül 2018
- 2.475
- 8.208
- 78
Maşallah canım ya ben de istiyorum alanıma ek bölümler bitirmekAçıköğretim sınavı. 3 üniversitemi okuyorum finaller var
Özelden yazayım sana yoksa iyice gerçek kimliğim çıkacak meydane :))Maşallah canım ya ben de istiyorum alanıma ek bölümler bitirmek
Ne okuyosn sen
Kilonuzu görüntüleyin programjn adıBaby cat programın adını söyleyebilir misin
Süpermiş kahkaha attım bayılırım kedilere
Başarılar canımmmKilonuzu görüntüleyin programjn adı
Teşekkür ederimmmmBaşarılar canımmm
Programı hemen indirirsen eger , etkisini hemen görebilirsinBaby cat programın adını söyleyebilir misin
Süpermiş kahkaha attım bayılırım kedilere
Kilonuzu görüntüleyin programjn adı
İndirdim sağol,bakalım gaza getirecek miProgramı hemen indirirsen eger , etkisini hemen görebilirsinben veremiyordum ama her iştahlı olduğumda programa bakıyorum,kaç günüm kalmoş falan, bir frenleme geliyor bana
Ay hadi inşallahİndirdim sağol,bakalım gaza getirecek mi
Ben kan aldırmak bozmaz dşye biliyorum ama. Kan içine ilaç enjeksiyonu vs bozar sanırımKızlar bir şey sormak istiyorum;
Oruca niyetlenmek için saat kaça kadar vaktimiz var? Yarın 9 gibi kan aldırıcam oradan işe gidicem sıkıntı yaşar mıyım diye düşünüyorum.
Ben kuşluk vaktine kadar (11) diye duymuştum ne kadar doğru bilemedim.
Evet.oruç tutmadan önce benim de menü çok kalabalık oluyordu.özellikle ikindi.şimdi mecburen yemiyorum.yemek yeme olayını azaltmak lazım ne kadar sağlıklı olsalar damenüm çok kalabalık de mi
Kızlar bir şey sormak istiyorum;
Oruca niyetlenmek için saat kaça kadar vaktimiz var? Yarın 9 gibi kan aldırıcam oradan işe gidicem sıkıntı yaşar mıyım diye düşünüyorum.
Ben kuşluk vaktine kadar (11) diye duymuştum ne kadar doğru bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?