Kızlar bir şey sormak istiyorum;
Oruca niyetlenmek için saat kaça kadar vaktimiz var? Yarın 9 gibi kan aldırıcam oradan işe gidicem sıkıntı yaşar mıyım diye düşünüyorum.
Ben kuşluk vaktine kadar (11) diye duymuştum ne kadar doğru bilemedim.
Evet.oruç tutmadan önce benim de menü çok kalabalık oluyordu.özellikle ikindi.şimdi mecburen yemiyorum.yemek yeme olayını azaltmak lazım ne kadar sağlıklı olsalar da
Benim aylarca kilom sabit kaldı sinir olmuştum.biraz daha nabzı hızlandıran egzersizler ekleyince gitmeye başladı.30 dk yürüyüş (hızlı tempoda koşu bandında) 15 dk koşu yapmaya başladım ondan sınra kilom inmeye başladıreglin etkisi birazda. ama yine de azaltmak istiyorum. artık kilo vermem lazım benim.
Benim aylarca kilom sabit kaldı sinir olmuştum.biraz daha nabzı hızlandıran egzersizler ekleyince gitmeye başladı.30 dk yürüyüş (hızlı tempoda koşu bandında) 15 dk koşu yapmaya başladım ondan sınra kilom inmeye başladı
Teşekkür ederim canımm yarınlık geç niyet edicem tansiyonum düşmezseRamazan ayında tutulan oruca niyetin vakti, güneşin batması ile ertesi gün tepe noktasına gelmesi öncesine kadarki süredir. Ancak imsakten önce niyet etmek daha faziletlidir. Gündüz oruca niyetin caiz olması, imsak vaktinden sonra bir şey yemeyip içmemeye ve orucu bozan bir iş yapmamaya bağlıdır.
ALINTI
Ooh afiyet olsun :) olsun olur arada öyle şeylerIyi aksamlar kizlar
Menum:
Sahur: 1 haslanmis yumurta, beyaz peynir zeytin domates 1 lokmalik bal kaymak , 1 dilim kepek ekmegi, 1 bardak sut
Iftar: adana kebap, 1 dilim pide, yarim asure, 1 kase sutlac. 2 cay
30 dk pilates yaptim, 2 lt su
Iftarda cok abarttim tatliyi farkindayim 2 gun dikkat edicem.
yeni üye olduğum için çok vakıf değilim konuya ama sevgi saygı olmazsa yürümez zaten amaç belli birşeyleri paylaşmak şikayet kavga lüzumsuz bence sohbeti hoşuna gitmezse muhatap olamazsın olurbiter benceSevgili yol arkadaşlarım bir şeyler sormak istiyorum,burada kız kıza yeri geliyor derdimizi anlatıyoruz yeri geliyor akıl alıyoruz birbirimizden. Oruçla ilgili konular da konuşuluyor ama nedense ben bir gün engel yedim biliyorsunuz,şikayet edeni az çok tahmin de edebiliyorum ama günahsız birinin günahını alıp kul hakkı yemekten Allah a sığınırım. Şöyle ki bir kişinin şikayetiyle insan bir gün engel yer mi?bilmediğim için soruyorum .... O zaman ben sevmediğim birini boyuna şikayet edeyim engellensin. Ki sevmeme diye bir şey olamaz birbirimizi neden sevmeyelim ki. O günden beri içimde kaldı ne yalan söyleyeyim kimdi o şikayet eden acabatabiki de konuşacağız yeri geldiğinde değil mi kızlar birbirimize destek için buradayız
Aynen katılıyorum sanayeni üye olduğum için çok vakıf değilim konuya ama sevgi saygı olmazsa yürümez zaten amaç belli birşeyleri paylaşmak şikayet kavga lüzumsuz bence sohbeti hoşuna gitmezse muhatap olamazsın olurbiter bence
ohmaaşallah çok sevindim canimYa çok mutluyummm 1 basamak daha indim kiloda az önce tartıldım çok şükürrrr cumaya kadar baya bir gider kaçamak yapmazsam inşallah ,ilk işim buraya yazmak oldu çünkü hep birlikte başarıyoruz bunu
Sevgili yol arkadaşlarım bir şeyler sormak istiyorum,burada kız kıza yeri geliyor derdimizi anlatıyoruz yeri geliyor akıl alıyoruz birbirimizden. Oruçla ilgili konular da konuşuluyor ama nedense ben bir gün engel yedim biliyorsunuz,şikayet edeni az çok tahmin de edebiliyorum ama günahsız birinin günahını alıp kul hakkı yemekten Allah a sığınırım. Şöyle ki bir kişinin şikayetiyle insan bir gün engel yer mi?bilmediğim için soruyorum .... O zaman ben sevmediğim birini boyuna şikayet edeyim engellensin. Ki sevmeme diye bir şey olamaz birbirimizi neden sevmeyelim ki. O günden beri içimde kaldı ne yalan söyleyeyim kimdi o şikayet eden acabatabiki de konuşacağız yeri geldiğinde değil mi kızlar birbirimize destek için buradayız
Teşekkür ederimmm ❇ohmaaşallah çok sevindim canim
kuzum ben takımdan birinin şikayet ettiğini düşünmüyorum.Sevgili yol arkadaşlarım bir şeyler sormak istiyorum,burada kız kıza yeri geliyor derdimizi anlatıyoruz yeri geliyor akıl alıyoruz birbirimizden. Oruçla ilgili konular da konuşuluyor ama nedense ben bir gün engel yedim biliyorsunuz,şikayet edeni az çok tahmin de edebiliyorum ama günahsız birinin günahını alıp kul hakkı yemekten Allah a sığınırım. Şöyle ki bir kişinin şikayetiyle insan bir gün engel yer mi?bilmediğim için soruyorum .... O zaman ben sevmediğim birini boyuna şikayet edeyim engellensin. Ki sevmeme diye bir şey olamaz birbirimizi neden sevmeyelim ki. O günden beri içimde kaldı ne yalan söyleyeyim kimdi o şikayet eden acabatabiki de konuşacağız yeri geldiğinde değil mi kızlar birbirimize destek için buradayız
Evet gerçekten öyle. Ve de çok güzel vermişsinizzzCanım biz 7. Takimdayken bir arkadaşımız biz diyeti değil hayatı paylaşıyoruz demişti
Bir çoğumuzun yani bencileyin diym aşırı obezlerin kilolarinin altında psikolojik sorunlar vardır duygusal açlıkla yeniyor
Mesela ben gündüz normal insanlar gibi belki daha az yer gecede süte kalkan bir bebek gibi sabaha kadar uyanır yemek yer yatardim
Vee ulaştığım en yüksek kilo 147 idi
2015 teSarayca min vesilesi ile 7. Takıma geldim
Geldiğinde 137 kilo civarında idim 10 kiloyu protein akapunkur gibi şeylerle vermiştim neyse
O yıl takımdaki arkadaşlarım öyle destek oldularki ben kendime inanmazken veremem diye dusurken onlar bana inandı ve bunu çok güzel hissettirdiler ve
Çok şükür 98 kadar düştüm yani 49.5 kilo gitti
Diycem buradaki konusmalarimiz gerçekten çok değerli
Bir kilo bildirmek bir menü vermek
Bı yarışta olduğumuzu düşünüp takımımız için uğraşmak ciddi motivasyon dur
Birçoğumuzun bilgiye değil motivasyona ihtiyaç i var
Biraz uzun oldu kusura bakmayın
Ek
kuzum ben takımdan birinin şikayet ettiğini düşünmüyorum.
Öyle mi dersiniz, ama nedense sadece ben engellenince öyle düşündüm kaptanımkuzum ben takımdan birinin şikayet ettiğini düşünmüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?