Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

kan aldırmak orucu bozmaz canım

Evet.oruç tutmadan önce benim de menü çok kalabalık oluyordu.özellikle ikindi.şimdi mecburen yemiyorum.yemek yeme olayını azaltmak lazım ne kadar sağlıklı olsalar da

reglin etkisi birazda. ama yine de azaltmak istiyorum. artık kilo vermem lazım benim.

reglin etkisi birazda. ama yine de azaltmak istiyorum. artık kilo vermem lazım benim.
Benim aylarca kilom sabit kaldı sinir olmuştum.biraz daha nabzı hızlandıran egzersizler ekleyince gitmeye başladı.30 dk yürüyüş (hızlı tempoda koşu bandında) 15 dk koşu yapmaya başladım ondan sınra kilom inmeye başladı

ben şimdilik sadece gün içinde yürüyüş yapıyorum. bazen en az 20 dk tempolu oluyor. çoğu zaman 1 saat. evde leslie yi bıraktım. kaç zamandır yapmıyorum.

r... lim geçsin. yürüyüşleri arttırırım. ama benim en başta menülerimi yoluna koymam lazım. karboyu minimuma indirmem lazım. tatlılar özellikle.

Teşekkür ederim canımm yarınlık geç niyet edicem tansiyonum düşmezse

Sevgili yol arkadaşlarım bir şeyler sormak istiyorum,burada kız kıza yeri geliyor derdimizi anlatıyoruz yeri geliyor akıl alıyoruz birbirimizden. Oruçla ilgili konular da konuşuluyor ama nedense ben bir gün engel yedim biliyorsunuz,şikayet edeni az çok tahmin de edebiliyorum ama günahsız birinin günahını alıp kul hakkı yemekten Allah a sığınırım. Şöyle ki bir kişinin şikayetiyle insan bir gün engel yer mi?bilmediğim için soruyorum .... O zaman ben sevmediğim birini boyuna şikayet edeyim engellensin. Ki sevmeme diye bir şey olamaz birbirimizi neden sevmeyelim ki. O günden beri içimde kaldı ne yalan söyleyeyim kimdi o şikayet eden acaba tabiki de konuşacağız yeri geldiğinde değil mi kızlar birbirimize destek için buradayız

Iyi aksamlar kizlar
Menum:
Sahur: 1 haslanmis yumurta, beyaz peynir zeytin domates 1 lokmalik bal kaymak , 1 dilim kepek ekmegi, 1 bardak sut

Iftar: adana kebap, 1 dilim pide, yarim asure, 1 kase sutlac. 2 cay

30 dk pilates yaptim, 2 lt su

Iftarda cok abarttim tatliyi farkindayim 2 gun dikkat edicem.

Ooh afiyet olsun :) olsun olur arada öyle şeyler

yeni üye olduğum için çok vakıf değilim konuya ama sevgi saygı olmazsa yürümez zaten amaç belli birşeyleri paylaşmak şikayet kavga lüzumsuz bence sohbeti hoşuna gitmezse muhatap olamazsın olurbiter bence

Benim menüm bir garip o yüzden fotolu atıyorum
Menü 20.00
Fotopraftaki sağdaki tabak benim soldaki oğlanın :) sağdakinde bir tek tavuk kaldı
21.45
1 tavuk but
22.45
1 elma
...su : 2.8 lt
Spor : 15 dk egzersiz
Tabaktakiler
Bezelye,bulgur pilavı,zeytin,haşlanmış karnabahhar havuç,maydanoz,marul
...
Saat 1 de ve 3 te birer elma hakkım var

Canım biz 7. Takimdayken bir arkadaşımız biz diyeti değil hayatı paylaşıyoruz demişti
Bir çoğumuzun yani bencileyin diym aşırı obezlerin kilolarinin altında psikolojik sorunlar vardır duygusal açlıkla yeniyor
Mesela ben gündüz normal insanlar gibi belki daha az yer gecede süte kalkan bir bebek gibi sabaha kadar uyanır yemek yer yatardim

Vee ulaştığım en yüksek kilo 147 idi
2015 te Sarayca min vesilesi ile 7. Takıma geldim
Geldiğinde 137 kilo civarında idim 10 kiloyu protein akapunkur gibi şeylerle vermiştim neyse

O yıl takımdaki arkadaşlarım öyle destek oldularki ben kendime inanmazken veremem diye dusurken onlar bana inandı ve bunu çok güzel hissettirdiler ve

Çok şükür 98 kadar düştüm yani 49.5 kilo gitti
Diycem buradaki konusmalarimiz gerçekten çok değerli
Bir kilo bildirmek bir menü vermek
Bı yarışta olduğumuzu düşünüp takımımız için uğraşmak ciddi motivasyon dur

Birçoğumuzun bilgiye değil motivasyona ihtiyaç i var
Biraz uzun oldu kusura bakmayın
Ek

kuzum ben takımdan birinin şikayet ettiğini düşünmüyorum.

Evet gerçekten öyle. Ve de çok güzel vermişsinizzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…