bugünümüze hamdolsun diyeyim fatmacımKaptanim nasılsın denk gelemiyoruz
bugünümüze hamdolsun diyeyim fatmacım
takımda kaçırdığım bir mesaj var mı bilmiyorum. biriyle sorun mu yaşadınız? bana özelden yazar mısın konuya vakıf değilim çünkü. tabii ki istersen.Öyle mi dersiniz, ama nedense sadece ben engellenince öyle düşündüm kaptanım
Iyiyim canim hamdolsun. Sen nasilsin.
Iyiyim canim hamdolsun. Sen nasilsin.
Bende oruçluyken engel yedin sandım, engeli de yiyecek sandım iyimiSevgili yol arkadaşlarım bir şeyler sormak istiyorum,burada kız kıza yeri geliyor derdimizi anlatıyoruz yeri geliyor akıl alıyoruz birbirimizden. Oruçla ilgili konular da konuşuluyor ama nedense ben bir gün engel yedim biliyorsunuz,şikayet edeni az çok tahmin de edebiliyorum ama günahsız birinin günahını alıp kul hakkı yemekten Allah a sığınırım. Şöyle ki bir kişinin şikayetiyle insan bir gün engel yer mi?bilmediğim için soruyorum .... O zaman ben sevmediğim birini boyuna şikayet edeyim engellensin. Ki sevmeme diye bir şey olamaz birbirimizi neden sevmeyelim ki. O günden beri içimde kaldı ne yalan söyleyeyim kimdi o şikayet eden acabatabiki de konuşacağız yeri geldiğinde değil mi kızlar birbirimize destek için buradayız
Ben hatirlayamadim, polemikmi olduLonely single girl
O dönem ben de engelliydim
Takip ettiğimde burda bi polemik yaşamıştınız galiba bi arkadaşla
Şikayet etmese de kimse sanırım site yöneticileri takipte olduğu için görmüşlerdir
Burda biz bizeyiz şikayet edilmez diye düşünüyorum yönetici denk gelip banlamıştır
Ooh afiyet olsun :) olsun olur arada öyle şeyler
Niye şikayet edilesin ki,sonuçta yazdıkların hoşuna gitmiyorsa yazışmazsın olur biter,belki yanlışlıkla olmuştur.Sevgili yol arkadaşlarım bir şeyler sormak istiyorum,burada kız kıza yeri geliyor derdimizi anlatıyoruz yeri geliyor akıl alıyoruz birbirimizden. Oruçla ilgili konular da konuşuluyor ama nedense ben bir gün engel yedim biliyorsunuz,şikayet edeni az çok tahmin de edebiliyorum ama günahsız birinin günahını alıp kul hakkı yemekten Allah a sığınırım. Şöyle ki bir kişinin şikayetiyle insan bir gün engel yer mi?bilmediğim için soruyorum .... O zaman ben sevmediğim birini boyuna şikayet edeyim engellensin. Ki sevmeme diye bir şey olamaz birbirimizi neden sevmeyelim ki. O günden beri içimde kaldı ne yalan söyleyeyim kimdi o şikayet eden acabatabiki de konuşacağız yeri geldiğinde değil mi kızlar birbirimize destek için buradayız
Hayır yazmadım orada aslındaLonely single girl bdvde yazıyormusun canım, orda çok ters insanlar var, belki bir dediğini yanlış anlamışlardır. Biz burda çoklu kızkardeşiz, birbirimizi görmeden sevdik, bende sanmıyorum bizim takımdan kimse şikâyet etmemiştir
Yo polemik değil aslında, ama neyse geçti gitti sıkıntı yokLonely single girl
O dönem ben de engelliydim
Takip ettiğimde burda bi polemik yaşamıştınız galiba bi arkadaşla
Şikayet etmese de kimse sanırım site yöneticileri takipte olduğu için görmüşlerdir
Burda biz bizeyiz şikayet edilmez diye düşünüyorum yönetici denk gelip banlamıştır
Evet poğaça vardı ama yemedim hehehhrhe başardım ,ne yalan söylim bi ısırık aldım ,istediğimden değil ha sırf alışkanlktan, ama dedim ki ııh seni yemeyeceğimSagol :) ramazanda birazcik oldu evet
Bu arada menunu gordum guzel baya tebrikler
Umarım öyledir dediğiniz gibi, olsun bundan sonra etliye sütlüye karışmam zatenNiye şikayet edilesin ki,sonuçta yazdıkların hoşuna gitmiyorsa yazışmazsın olur biter,belki yanlışlıkla olmuştur.
Vardı bi polemik ama tam içeriğini ben de hatırlamıyorumBen hatirlayamadim, polemikmi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?