- 17 Eylül 2018
- 2.475
- 8.208
- 78
Günaydın :)Günaydın takım.
Ypk yok sıkıntı yok, ben de zaten artık bir şey konuşmuyorum,benim takıldığım herkes bir şeyler yazıyor ama nedense beni engelliyorlar çok garip olmuştum ,dediğin gibi polemik yaşamadık ,hem sizin adınızı geçirmedim bile ben burada ya da özelde hiçbir yerde,sizinle bir şahsi problemim yok bilin istwrim,diğer takım arkadaşları nasılsa siz de öylesiniz benim için, ay ben çok açım daha fazla yazamayacağımMerhaba arkadaşlar
Nasılsınız, nasıl gidiyor kilo vermeler hepinize hayırlı Ramazanlar dilerim
Gruba bakiyim dedim şimdi gördüm
Lonely single girl canım aramızda polemik olmamıştı sen fikrini söyledin ben fikrimi söyledim konu kapandı ..konuyu yazmayayım tekrar ban yemeyelim
Ben tarz olarak kimseyle polemike girecek bir insan değilim tarzım bu değil herkesin fikrini soyleyebilecegini düşünür ve buna saygı duyarım .
Suphelendigin kişi ben isem ben seni şikayet etmedim etmemde niye edeyim dini içerik konuşmak yasak sanırım o sebeple olmuş olabilir
Bu yaz gönlünüzdeki kiloya gelip fit olmaniz dileğiyle hepinizi öpüyorum
Sevgiler
afiyet olsun canım.yanınada hindi ızgara tava veeee ayran oh mis hem lezzetli hemde yağ yakıcı özelliğe sahip e daha ne olsun
benim bu akşamki menüm bu
ben de takım içinden biri olduğunu sanmıyorum canım.Sevgili yol arkadaşlarım bir şeyler sormak istiyorum,burada kız kıza yeri geliyor derdimizi anlatıyoruz yeri geliyor akıl alıyoruz birbirimizden. Oruçla ilgili konular da konuşuluyor ama nedense ben bir gün engel yedim biliyorsunuz,şikayet edeni az çok tahmin de edebiliyorum ama günahsız birinin günahını alıp kul hakkı yemekten Allah a sığınırım. Şöyle ki bir kişinin şikayetiyle insan bir gün engel yer mi?bilmediğim için soruyorum .... O zaman ben sevmediğim birini boyuna şikayet edeyim engellensin. Ki sevmeme diye bir şey olamaz birbirimizi neden sevmeyelim ki. O günden beri içimde kaldı ne yalan söyleyeyim kimdi o şikayet eden acabatabiki de konuşacağız yeri geldiğinde değil mi kızlar birbirimize destek için buradayız
ben de bu aralar çok tatlı yiyorumIyi aksamlar kizlar
Menum:
Sahur: 1 haslanmis yumurta, beyaz peynir zeytin domates 1 lokmalik bal kaymak , 1 dilim kepek ekmegi, 1 bardak sut
Iftar: adana kebap, 1 dilim pide, yarim asure, 1 kase sutlac. 2 cay
30 dk pilates yaptim, 2 lt su
Iftarda cok abarttim tatliyi farkindayim 2 gun dikkat edicem.
aynenyeni üye olduğum için çok vakıf değilim konuya ama sevgi saygı olmazsa yürümez zaten amaç belli birşeyleri paylaşmak şikayet kavga lüzumsuz bence sohbeti hoşuna gitmezse muhatap olamazsın olurbiter bence
ayy canım benim yaaCanım biz 7. Takimdayken bir arkadaşımız biz diyeti değil hayatı paylaşıyoruz demişti
Bir çoğumuzun yani bencileyin diym aşırı obezlerin kilolarinin altında psikolojik sorunlar vardır duygusal açlıkla yeniyor
Mesela ben gündüz normal insanlar gibi belki daha az yer gecede süte kalkan bir bebek gibi sabaha kadar uyanır yemek yer yatardim
Vee ulaştığım en yüksek kilo 147 idi
2015 te @Sarayca min vesilesi ile 7. Takıma geldim
Geldiğinde 137 kilo civarında idim 10 kiloyu protein akapunkur gibi şeylerle vermiştim neyse
O yıl takımdaki arkadaşlarım öyle destek oldularki ben kendime inanmazken veremem diye dusurken onlar bana inandı ve bunu çok güzel hissettirdiler ve
Çok şükür 98 kadar düştüm yani 49.5 kilo gitti
Diycem buradaki konusmalarimiz gerçekten çok değerli
Bir kilo bildirmek bir menü vermek
Bı yarışta olduğumuzu düşünüp takımımız için uğraşmak ciddi motivasyon dur
Birçoğumuzun bilgiye değil motivasyona ihtiyaç i var
Biraz uzun oldu kusura bakmayın
Ek
Sevgili yol arkadaşlarım bir şeyler sormak istiyorum,burada kız kıza yeri geliyor derdimizi anlatıyoruz yeri geliyor akıl alıyoruz birbirimizden. Oruçla ilgili konular da konuşuluyor ama nedense ben bir gün engel yedim biliyorsunuz,şikayet edeni az çok tahmin de edebiliyorum ama günahsız birinin günahını alıp kul hakkı yemekten Allah a sığınırım. Şöyle ki bir kişinin şikayetiyle insan bir gün engel yer mi?bilmediğim için soruyorum .... O zaman ben sevmediğim birini boyuna şikayet edeyim engellensin. Ki sevmeme diye bir şey olamaz birbirimizi neden sevmeyelim ki. O günden beri içimde kaldı ne yalan söyleyeyim kimdi o şikayet eden acabatabiki de konuşacağız yeri geldiğinde değil mi kızlar birbirimize destek için buradayız
Bugün diyetisyen kontrolüm vardı güzel kilolar vermişim sanırım bayramdan sonra izine ayrıldığım kilodan daha az bir kiloyla dönecem aranıza
moni
Yazmadım orada bir şey SaracımBende takım içinden birinin böyle bir şey yapacağını sanmıyorum BDV de yazdıysan oradan biri yapmış olabilir diye düşünüyorum
Ben öyle yaptım ,servis tabağına koydum Hepsinden birer birer, amaç gözüm doyssun Öyle de oldu O tabaktan başka hiçbir şey yemedim acayip işe yaradı Cafe tabağı gibi böyle hepsinden çok az azben düşündüm ve şöyle bir plan uygulamaya karar verdim. diyet yaptığımda herşeyden bıkıyorum. zaten çok motive de olamadığımdan sonuç kısa sürede fiyasko oluyor. sürekli wc sorunum olması ve kansızlık büyük engel. içimde desen büyük isteksizlik, bezginlik, bıkmışlık.....
dedim ki çok çeşitli sağlıklı yemek, salata, meze ve aparatif seçeneği biliyorum. ama çoğunu yapmıyorum. iki yapsam bıkıyorum. diyorum ya kendimden bıkmışım o derece. ama içimdeki fulya vazgeçmiyor. hayır diyor zayıflayacaksın birgün. kaç yıldır mevsim geçişlerinde giyemediğim kıyafetleri elden geçirdiğimde, içimdeki inanç onları başkalarına vermeye razı olmuyor. aslında çok yer tutuyorlar evde. 65 kiloya kadar her bedene 4 mevsim kıyafet var çünkü. inadımdan değil, içimdeki inanç o kadar güçlü ki. verme zayıflayacaksın birgün ve onları giyeceksin diyor. yoksa inanmadığım kısmı verdim zaten. 89 kiloda giydiğim kıyafetleri verdim sağa sola. görmek istemiyorum artık onları.
kendime daha küçük hedefler belirleyeceğim. ilk hedefim 80 olacak. sonra 77. 80 den bayağı bi uzaklaştım çünkü.
neyse nasıl bir menü düzenleyeceğim. renkli olacak bu sefer. evde dolapta hazır halde 1 zeytinyağlı ve 2 çeşit meze olacak. yanına da yemek ve günün salatası. istediğimden alıp yiyeceğim servis tabağıma. yani cafe servis tabakları gibi olacak öğün tabaklarım. işyerine de taşırım. 1 er kaşık mezelerden, protein vs. daha cazip geliyor şu an böyle tabaklar.
nasıl olsa yaz geliyor. diyorum ki çoğunlukla iş günlerinde sütlü yulaf lapası üstü meyve ve kuru yemiş yiyeyim. kışın çok cazip gelmiyor çünkü. wc ye çok katkısı olur. evdeyken veya canım istediğimde de yumurtalı peynirli zeytinli şekersiz marmelatlı kahvaltı yapayım.
şimdilik planım bu. yalnız bu ara kahvaltı böyle ama öğlen dışarda yiyeceğim. şartlar öyle. sonra oruca devam zaten. biraz tatil yapacağım. tatil dönüşü tam plan böyle. Allahın izniyle
Ben öyle yaptım ,servis tabağına koydum Hepsinden birer birer, amaç gözüm doyssun Öyle de oldu O tabaktan başka hiçbir şey yemedim acayip işe yaradı Cafe tabağı gibi böyle hepsinden çok az az
Kesinliklesorun zaten karın açlığı değil ruhen açız. bilinçaltı temizliği gerekli
Ayyyy şükürler olsun Rabbimmm bi 400 gram daha gitmiş. Hadi kızlar pes etmek yok. Biraz acıktım diye kıvranıyor insan ama buna değer .şimdiden akşam yemeğimi hazırladım, akşama inşallah
2 tavuk but haşlama tuzsuz yağsız
Salata 1 tabak tuzsuz ,az yağlı, limonlıu
Karnabahar ve havuç haşlama
2 saat sonra elma yine iki saat sonra elma su 3 litreden aşağı olmamalı
...
Ya benim eski halimi bilenler,ne eziyet ediyormuşum kendime ya dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?