Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kilomu güncellemek istiyorummm
Cuma: 74.7
Bugün: 73.6
..
3 günde giden -1.1 kg
Çoook şükürler olsunn

Bugün yürüyüşe gidemeywceğiz oğlan uyuyor o yüzden aldıpım kaloriden kısmam gerekiyor :bana şans dinleyin kızlar işim zoe midem de gurul gurul ötüyor şimdiden,wgzersiz yaomaya da üşeniyorum

Bugün başım ağrıyor üstüne de görümcemleri iftara çağırdım.lahmacun ve revani var.yine bir sıınanma günü benim için
Geçmiş olsun, ağır yaşamlarda dün akşam izlwdim doktor diyor ki, senin yanında güzel yemekler yiyecekler evet bu senin için çok zor biliyorum ama sen onların ne yediğiyle ilgilenme,gidişatına ,hedeflerine odaklan,söylemek kolay ama olması gereken bu diyor doktor ,aynen de öyle ben de hep oğlana yaotıklarımdan gömdüğüm için bu haldeyim

hiç sorma moni gerçi akşam üzeri eve gelince tartıldım 87 ye inmişim çok şükür.
Ama kuzucum ya gerçekten çok yükleme oluyor midene vücuduna, duygusal yeme nasıl bir şey çok iyi bilirim ama biraz da dayanmak gerekiyor galiba, keşke yardımcı olabilsem gerçekten
bu ara çok bunaldım canım. ayrıca tatlı karboyu çok tetikledi. duygusal yemeyle tavan yaptım

Aslında öyle çok aç değildim ama gözüm açtı ya çocuğa sigara böreği sararım diye yaptığım patatesli içi yedim, bu yüzden egzersiz yapıcam inşallah,temizliğe kalkışyım bitsin dr

Geçmiş olsun canım, Allah kolaylık versin
Sağolun kızlar

Bugünkü menüm.
Sahur: mantarlı biberli omlet,peynir,zeytin,ceviz,2dlm tb ekmek,domates,salatalık,1gğnkurusu
İftar: çorba,2 lahmacun,salata,ayran,küçük bir dilim haşhaşlı revani
1.5 lt su, buna da şükür.herkes 3er beşer yedi lahmacunları.neyseki bayrama kadar başka iftar daveti yok.

Menüm
Sat 20.00
1 elma
Saat 21.45
Bir tabağa pilav,patates kavurması,yeşil fasulye koydum yedim
...
Saat 22 küsür
1 tabak dolusu patates kavurması

Hep bunlar aç gözlülüğümden yoksa karnım aç falan değil
...
Saat 00.30
1 elma
...
Su:4 lt
Spor: 15 dk yürüyüş
...
Ev işi yordu egzwrsizle uğraşamayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…