- 25 Nisan 2014
- 3.221
- 3.963
- 333
valla güzel yemisin kuzum mantı makarna tatlı afiyet olsun dengelersin bence arada oluyor böyle günler
kızzz bu neee
Ama kuzucum ya gerçekten çok yükleme oluyor midene vücuduna, duygusal yeme nasıl bir şey çok iyi bilirim ama biraz da dayanmak gerekiyor galiba, keşke yardımcı olabilsem gerçektenKâbus gibi
Kilomu güncellemek istiyorummmSelam
Cuma : 74.7
Bugün: 74.0
..
Fark: - 700 gram
...
Ah o dünkü makarnayı yemeseydim bugün 73leri görürdüm ama ara ara bına ihtiyacı var vücudun napalım, bugün kısmetse yine 8 km yürümek istiyorum ama bakalım hava da çok sıcak acayip
Geçmiş olsun, ağır yaşamlarda dün akşam izlwdim doktor diyor ki, senin yanında güzel yemekler yiyecekler evet bu senin için çok zor biliyorum ama sen onların ne yediğiyle ilgilenme,gidişatına ,hedeflerine odaklan,söylemek kolay ama olması gereken bu diyor doktor ,aynen de öyle ben de hep oğlana yaotıklarımdan gömdüğüm için bu haldeyimBugün başım ağrıyor üstüne de görümcemleri iftara çağırdım.lahmacun ve revani var.yine bir sıınanma günü benim için
Geçmiş olsun canım, Allah kolaylık versinBugün başım ağrıyor üstüne de görümcemleri iftara çağırdım.lahmacun ve revani var.yine bir sıınanma günü benim için
Canım kendi adıma Ramazan'ı Şerif in tatlı telaşı dayız
İnşallah bayramdan sonra 10.takim olarak yine eski gunlerimize doneriz
bana hafta sonu çok ağır geliyor herkes evde temizlik düzen olmuyor bebisinuyku saati bile araya kaynıyor okullar kapanacak yakında allah bana yardim eder inşallah
hiç sorma monikızzz bu neee
bu ara çok bunaldım canım. ayrıca tatlı karboyu çok tetikledi. duygusal yemeyle tavan yaptımAma kuzucum ya gerçekten çok yükleme oluyor midene vücuduna, duygusal yeme nasıl bir şey çok iyi bilirim ama biraz da dayanmak gerekiyor galiba, keşke yardımcı olabilsem gerçekten
Aslında öyle çok aç değildim ama gözüm açtı yaKilomu güncellemek istiyorummm
Cuma: 74.7
Bugün: 73.6
..
3 günde giden -1.1 kg
Çoook şükürler olsunn
Bugün yürüyüşe gidemeywceğiz oğlan uyuyor o yüzden aldıpım kaloriden kısmam gerekiyor :bana şans dinleyin kızlar işim zoe midem de gurul gurul ötüyor şimdiden,wgzersiz yaomaya da üşeniyorum
Geçmiş olsun, ağır yaşamlarda dün akşam izlwdim doktor diyor ki, senin yanında güzel yemekler yiyecekler evet bu senin için çok zor biliyorum ama sen onların ne yediğiyle ilgilenme,gidişatına ,hedeflerine odaklan,söylemek kolay ama olması gereken bu diyor doktor ,aynen de öyle ben de hep oğlana yaotıklarımdan gömdüğüm için bu haldeyim
Sağolun kızlarGeçmiş olsun canım, Allah kolaylık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?