- 25 Nisan 2014
- 3.221
- 3.963
- 333
gülüm sen eksiyigörünce hemen saliyonmu bana mi öyle geliyorMenüm
Sat 20.00
1 elma
Saat 21.45
Bir tabağa pilav,patates kavurması,yeşil fasulye koydum yedim
...
Saat 22 küsür
1 tabak dolusu patates kavurması
Hep bunlar aç gözlülüğümden yoksa karnım aç falan değil
...
Saat 00.30
1 elma
...
Su:4 lt
Spor: 15 dk yürüyüş
...
Ev işi yordu egzwrsizle uğraşamayacağım
hadi inşallah kuzum yarın iftara kabak sote iyi gider yogurtlu yanına bi çorba dengelersin zararın neresinden dönersek kâr yeşil çayı unutma bu arada abur cubur gofret yok haIyi aksamlar kizlar
Iftara disari cikicaz demistim, ciktik masallah bende herseyden yedim. Az azda olsa yedim yoksa anlami yok disari cikmanin, ilk ve sondu zaten hem pahali hemde abarti cok cesit yemek oluyo yenmiyo.
Menu hic bildirmeyeyim ondan, klasik disarida iftar menusuydu tatlili falan.
Biraz once sahur yaptim dikkatli, yarin aksamda evdeyiz iftara hafif yapicam bu sekilde dengelicem iki gun , cumaya 72 veya daha az cikmayi hedefliyorum insallah.
Aynen öyleyim evet ama bir gün sonrasına toparlıyorum çok şükürgülüm sen eksiyigörünce hemen saliyonmu bana mi öyle geliyor
Çeyrek ile asla duramazdım kokoreçteiyi akşamlar kızlar
sahur 1kase çorba
3kasikbezelye
zeytin yeşillik salatalık
iftar. çeyrek ekmek kokoreç
1kase çorba
marul cacigi
2 çatal tralice
1.5lt su
100 ip atlama
1saat temizlik
Ben de ölüyorum ağrıdan, tıkanıklık hissediyorum .Dün patates yedim ya çok fena tıkadı beni gece bir şey yemedim ama hala onun etkisi sürüyorMutlu haftalar kizlar
Dun sahurda cok az yedim bugunde erken kalktim temizlik var, misafirlerim var yapicak is cok, erken kalkinca daha simdiden aciktim ya ..
arkadaşlar kimse takıma uğramıyor yazmıyor diyorsunuz
da zaten çok az kişiyiz. Listedekiler harici düzenli paylaşım yapan bir tek S Sade01 var.
ne diyim bilemedim.
kkelebeketkisi
_Phantom-Opera_
mn5822
H HAYAT40INDABASLAR
Natsume
peaceful16
Lonely single girl
S Sade01
vorones
60kiloyum
G gulsahhh01
Antepia27
Selam arkadaşlar Dr Nowzaradan'ın listesine ben de uyumaya çalışacağım ,3 gün cumaya kadar, salı çarşamba perşembe bakalım cumaya kadar kaç kilo verebileceğim Bu listede ekmek yok pilav yok Makarna yok kızartma yok patatesin hiçbir türlüsü yok şeker yok tatlı yok bakalım kaç kilo gidecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?