menü güzel canım çiğ köfte gece mideme dokunmadı miGünaydın
Dünkü menüm
Sahur
Çiğ köfte marul
Karpuz
İftar (dışarıdaydık)
Çorba
Pilav
Kavurma
Cacık
Salata
Güllaç yarım dilim
Ara
Meyve (erik ve Kiraz)
Su: 2lt
Spor:6500adım
Selam canım Fulya diye bana diyorsun galiba Ama Fulya ben değilim ben isimsizim buradafulya bu hafta sen ucuk kilo verdin gülüm haftaya bu doktorun listesini birlikte yapıp yarisalim ben çok veremiyorum ama olsun gaz verir bana belki
sana dedim gülüm kusura bakma tamam o zaman cuma başlıyoruz inşallah sen resimli tabak atardım bende yaparım evde varsa inşallah güzel giderSelam canım Fulya diye bana diyorsun galiba Ama Fulya ben değilim ben isimsizim buradaAma tabii ki de listeyi beraber uygulamak daha eğlenceli olur, cumadan sonra uygulayalım Çünkü ben bu hafta biraz iştah haftasındayım ,O yüzden tam olarak dört dörtlük uygulayamıyorum, ama cuma günü seninle paslaşalım, uygulayalım mutlaka ,ben birisiyle birlikte başlarsam daha güzel uygularım kendi başıma olunca biraz sallıyorum diyebilirim
Spor 1 saat yürüyüşGünaydınlar hanımlar,menü bildireyim
Dün sabah
1 haşlanmış yumurta,1 dilim çavdar ekmeği,peynir,zeytin,yeşillik
Öğkeden sonra 1 tane kurabiye, sade kahve
Akşam
Yayla çorbası,patates kavurması,turşu
Sonrasında biraz karpuz
afiyet olsun canım gayet güzel maaşallahGünaydınlar hanımlar,menü bildireyim
Dün sabah
1 haşlanmış yumurta,1 dilim çavdar ekmeği,peynir,zeytin,yeşillik
Öğkeden sonra 1 tane kurabiye, sade kahve
Akşam
Yayla çorbası,patates kavurması,turşu
Sonrasında biraz karpuz
İyi tatiller canım.kafanı güzelce boşalt rahatla dön aramızaAllahın izniyle cuma günü tatilim başlıyor. 2 hafta şehir dışına çıkıcam. dinlenmeye ihtiyacım var. azcık da gezmeye
Yedikten sonra birkaç saat daha uyanık kalınca etkilemedi.menü güzel canım çiğ köfte gece mideme dokunmadı mi
saol canım. azcık deşarj olayım. çok yoruldum. kan değerlerim de düşük. iyice bitkin düşürdü beni.İyi tatiller canım.kafanı güzelce boşalt rahatla dön aramıza
evet sen güzel pilates yaptın. maşallah diyeyimGünaydın kızlar.bugün evdeyim çok şükür.40 dk pilatesimi yaptım.ramazan ayı pilates ayı oldu benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?