Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

selamlar
sahur yağda yumurta
peynir zeyt salatalik
3dilim ekmek
sahurda sofraya otururken bebek uyandı son 5dakika kala yiyebildim ekmeğe yüklenmişolduğunu sabah fark ettim maalesef
iftar çorba yarım kase
cacık
güveç
2kaşık makarna
1.5 lt su
5 saat temizlik yaptım maalesef ramazanda uykusuzluk bitiriyor beni
günlük 3 /4 saat uyku ile ayakta duruyorum kızlar

fulya bu hafta sen ucuk kilo verdin gülüm haftaya bu doktorun listesini birlikte yapıp yarisalim ben çok veremiyorum ama olsun gaz verir bana belki
Selam canım Fulya diye bana diyorsun galiba Ama Fulya ben değilim ben isimsizim burada Ama tabii ki de listeyi beraber uygulamak daha eğlenceli olur, cumadan sonra uygulayalım Çünkü ben bu hafta biraz iştah haftasındayım ,O yüzden tam olarak dört dörtlük uygulayamıyorum, ama cuma günü seninle paslaşalım, uygulayalım mutlaka ,ben birisiyle birlikte başlarsam daha güzel uygularım kendi başıma olunca biraz sallıyorum diyebilirim

sana dedim gülüm kusura bakma tamam o zaman cuma başlıyoruz inşallah sen resimli tabak atardım bende yaparım evde varsa inşallah güzel gider

Menümü yazayım aslında biraz kötü diyebilirim ama olsun bu hafta hormonlar atak, ne zaman söner bilemiyorum
Menü
Saat 20.00
1 adet közlenmiş mısır
5 kaşık salata (tuzsuz,yağsız)
...
Saat 22.00
1 dilim ekmeğe keçiboynuzu pekmezi
Birkaç kaşık salata
Maalesef makarna,çok değil yarım tabak kadar kurtulamıyorumm
..
Su: 3 lt
Spor: 4 km yürüyüş
5 dk evde egzersiz ( yavaş tempo)
8 dk baby cat egzersizi
[ Baby Cat Egzersizi ] ::: yeni keşfettiğim bir video,öyle ki acayip bir şey her gün yapsam herhalde bir haftada 10kg gider ama ramazan içinde sadece yatmadan önce yapacağım inşallah Allah sağlık verdiği müddetçe, bugün yarım kaldı kuzum uyandı neyse ilk gün için yeter zaten,işe yararsa sizlere de önereceğim

Spor 1 saat yürüyüş
Su 2,5 lt

afiyet olsun canım gayet güzel maaşallah

Merhaba dünkü menüm

Sahur
Erik, kiraz, karpuz

İftar
Ekşili köfte çorbası 1 kase
Tavuk kanat but (yağsız fırında)
Pilav 1 kase

Ara1
2 dilim baklava

Ara2
Kavun
Erik

Sahur
Erik
Kiraz

Su 1.5 lt
Spor: 4700adım

Dün misafirlerim vardı iftara. Hepsi de gelirken hir şeyler getirmişti zor bir gündü

Analiz raporumuz hazırlandı kızlar, incelemenizi rica ediyorum.

püsküütüme emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum.
seaBahAR

İyi tatiller canım.kafanı güzelce boşalt rahatla dön aramıza
saol canım. azcık deşarj olayım. çok yoruldum. kan değerlerim de düşük. iyice bitkin düşürdü beni.
Günaydın kızlar.bugün evdeyim çok şükür.40 dk pilatesimi yaptım.ramazan ayı pilates ayı oldu benim için
evet sen güzel pilates yaptın. maşallah diyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…