1 haftadır telde problem vardı abla daha yeni düzeldiarkadaşlar kimse takıma uğramıyor yazmıyor diyorsunuz
da zaten çok az kişiyiz. Listedekiler harici düzenli paylaşım yapan bir tek S Sade01 var.
ne diyim bilemedim.
@kkelebeketkisi
_Phantom-Opera_
mn5822
@NihalDemirel77
Natsume
peaceful16
Lonely single girl
S Sade01
@vorones
@60kiloyum
@gulsahhh01
@Antepia27
Senin bu makarna poaçaya çözüm bulman lazım.haftada bir ye mesela.tam buğday olsun.haftada bir poaça bir kez de makarna hakkı ver kendineSelam kızlar,geç kaldım biraz galiba
Menğ
Akşam 20.00
1 tabak nohut
1 haşlanmış patates
...
Akşam 22.30
3-4 kaşık nohut
Birkaç zeytin
...
Maalesef gece birkaç kaşık makarna yedim((
Neyse
Su: 2.7 lt
Spor yok
30 günlük squat programına başlayacağım katılmak isteyen var mı?
Plank yazmak istemiştim ama squat olmuş ikisine birden mi başlasak? Bu bir işaret olmalı
Oh ne güzel, bende çırpınıyorum izne ayrılığım kiloya düşünce gelecemAz önce tartıldım.bugün başım ağrıyordu normslde pilates yapmayacaktım ama sevinçten yaptımstreching yaptım ama hafif.
Geçen hafta:64.2
Bugün:63.3
Fark:-900gr
Ben de hala izne ayrıldığım kiloya düşemedim ki.62.3 ile ayrılmıştım geçen yıl.hala uğraşıyorumOh ne güzel, bende çırpınıyorum izne ayrılığım kiloya düşünce gelecem
hoşgeldin canım, bize kendini tanıtır mısınIyi aksamlar.
Gruba katilmak icin ne yapmam lazim?
ben katılırım gülüm30 günlük squat programına başlayacağım katılmak isteyen var mı?
Plank yazmak istemiştim ama squat olmuş ikisine birden mi başlasak? Bu bir işaret olmalı
hoşgeldin canım, bize kendini tanıtır mısın
gülüm sen saglikciydin yanlış hatırlamıyorsam bi konuda tavsiyeye ihtiyacım var igne yaptırmıştı migren atağında 3 hafta oldu galiba kalcamda kocaman bu şişlik var sert kasiniyorve aciyor cevizden büyükçe bi sertlik ne yapmam lazımAz önce tartıldım.bugün başım ağrıyordu normslde pilates yapmayacaktım ama sevinçten yaptımstreching yaptım ama hafif.
Geçen hafta:64.2
Bugün:63.3
Fark:-900gr
Ben30 günlük squat programına başlayacağım katılmak isteyen var mı?
Poğaça yeniyorum zaten vi makatna kaldı o da yavaş yavaş çözülüyorSenin bu makarna poaçaya çözüm bulman lazım.haftada bir ye mesela.tam buğday olsun.haftada bir poaça bir kez de makarna hakkı ver kendine
yasak listesine patateste ekleyelim ben varımEvettt
Bir ayın daha sonuna geldik arkadaşlardır
Ve ben 1 ay 7 günde sadece 5 kilo verebildim ,ve bu çok az bir rakam. Yarın cuma ve yeni bir ay da başlıyor yarından sonra...
Kimler benimle sıkı ve disiplinli bir ay geçirmeye var?
Ama gerçekten disiplinli ,askeriye gibi
Şeker yok
Hamur yok
Ekmek yok
Makarna yok
Pilav yok
...
Kimler benimle bu zorlu sürece yoldaş olur?
Zaten bu şekilde beslensek haftada 2 kilo vermemek mümkün değil.
Ramazan ayı benim için bereketiyle geldi çünkü nefsimi terbiye etmeyi öğrendim ,çoğu zararlı yeme alışkanlıklarımı bıraktım makarna hariç
Bundan sonrası daha kolay benim için inşallah
Hedefim minimum haftada 2.5 kilo
1.5 da olur
....
Dediğim gibi askeriye tarzı
Kendine güvenen şöyle yamacıma gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?