- 20 Şubat 2016
- 4.650
- 18.638
- 208
Aa evet her türlü kızartma da yasak, ben de diyorum bit şeyi eksik yazdım ama neyasak listesine patateste ekleyelim ben varım
Hoşgeldin canımHosbuldum, elbette tanitirim.
Ilk sayfada ki yaziyi kopyaladim :)
İsminiz (İsteğe Bağlı ): Zeynep
Yaşınız : 32
Boyunuz: 156
Mesleginiz: Galiba turkcesi, sosyal ve saglik asistani (Google in yalancisiyim)
Şu anda çalışıyor musunuz: Evet
Evli/bekar: Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 2 tane, 4 ve 7 yaslarinda
Emziriyor musunuz:hayir
Yaşadığınız şehir: yurtdisi
Kilo alma hikayeniz : emzirmeyi birakinca yeme istehim bitmedi :) Boga burcu bogazina duskundur derler. Belki o yuzden diye avutayim kendimi
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: Sagligim icin. Kolesterol sayim normal in biraz ustunde cikti
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız :
Cok yogun bir hayatim var bana gore. 5.30 da kalkip 7de evden cikip 7.30 da is basi yapiyorum. 15 de cikip direk cocuklari alip Eve gel, oyun oyna Yemek yap, uyku fasli derken yorgunlukdan 21 veya 22 gibi uyuyorum.
Eve eliptik aldim 30dk da olsa yapmak icin
Acik havada kosmayi severim
Kizim huysuzluk yapmazsa sabah ise kosarak giderim, mesafesi sadece 2,5 km
Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?) galiba 8. Takim ama Kisa bir sure ve stressli bir donemdi. Is saati degidikligi yasadim
Şu anki kilonuz: galiba 69
Hedef kilonuz: 52
Iyi geceler fatma, nasılsınİyi geceler sevgili takımım
Sınavın bittimi, nasıl geçti?Ya bu nasıl iştir arkadaş, sınavdan önceki iki üç hafta o kadar uykum vardı ki , Türk kahvesi ve çayı birlikte içiyordum uykum kaçsın diye ona rağmen uyuyordum küt diye,şimdi ne çay içtim ne kahve uyuyamıyorum
Bitti güzel geçti çok şükürSınavın bittimi, nasıl geçti?
HoşgeldinIyi aksamlar.
Gruba katilmak icin ne yapmam lazim?
Bayram gibi bi tehlikeli hafta var,onu nasıl atlatacağızEvettt
Bir ayın daha sonuna geldik arkadaşlardır
Ve ben 1 ay 7 günde sadece 5 kilo verebildim ,ve bu çok az bir rakam. Yarın cuma ve yeni bir ay da başlıyor yarından sonra...
Kimler benimle sıkı ve disiplinli bir ay geçirmeye var?
Ama gerçekten disiplinli ,askeriye gibi
Şeker yok
Hamur yok
Ekmek yok
Makarna yok
Pilav yok
...
Kimler benimle bu zorlu sürece yoldaş olur?
Zaten bu şekilde beslensek haftada 2 kilo vermemek mümkün değil.
Ramazan ayı benim için bereketiyle geldi çünkü nefsimi terbiye etmeyi öğrendim ,çoğu zararlı yeme alışkanlıklarımı bıraktım makarna hariç
Bundan sonrası daha kolay benim için inşallah
Hedefim minimum haftada 2.5 kilo
1.5 da olur
....
Dediğim gibi askeriye tarzı
Kendine güvenen şöyle yamacıma gelsin
Geçmiş olsunYa bu nasıl iştir arkadaş, sınavdan önceki iki üç hafta o kadar uykum vardı ki , Türk kahvesi ve çayı birlikte içiyordum uykum kaçsın diye ona rağmen uyuyordum küt diye,şimdi ne çay içtim ne kahve uyuyamıyorum
-500 sonundaGünaydınlar hanımlar,çok mutluyum,kilo bildireceğim
Kilom
P.tesi 55.0 sanırım
Bugün 54.5
Tartı resmini ekleyemiyorum neden acaba
Abse olmuş olabilir mutlaka hastaneye görün derimgülüm sen saglikciydin yanlış hatırlamıyorsam bi konuda tavsiyeye ihtiyacım var igne yaptırmıştı migren atağında 3 hafta oldu galiba kalcamda kocaman bu şişlik var sert kasiniyorve aciyor cevizden büyükçe bi sertlik ne yapmam lazım
Ben bayramda yalnız oldupum için benim için sıkıntı yokBayram gibi bi tehlikeli hafta var,onu nasıl atlatacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?