Yoldayım. Ödem tutarım bugün kesin. Yoldayım diye oruç tutmadım bugün. Kendime güvenemedim. Zaten çok halsizim.
Düşüşe geçmişsin burdan bırakma sakın
gözlerime inanamıyorum dicem de geçen hafta sabittin . mezun edelim mi seni bu hafta artık ne dersin?Kızlaarr bayram öncesi son bombamı patlatıyorum haxır olun
Geçen hafta 48
Bugün taamm 46
Fark -2 kg
Bam bam bam
Kızlaarr bayram öncesi son bombamı patlatıyorum haxır olun
Geçen hafta 48
Bugün taamm 46
Fark -2 kg
Bam bam bam
Bence edelim korumada kalayım kilo bildireyim olur mugözlerime inanamıyorum dicem de geçen hafta sabittin . mezun edelim mi seni bu hafta artık ne dersin?
olur tabii kiBence edelim korumada kalayım kilo bildireyim olur mu
Ayy çok mutluyum yaa sonunda bitti gittiolur tabii ki
İftara yakın bi daha mı trtılsam kikızlar listeyi paylaşıyorum, tekrar tartılıp kilo bildiren olursa ve ben de süre geçmeden görürsem düzenleme yaparım.
Kızlaarr bayram öncesi son bombamı patlatıyorum haxır olun
Geçen hafta 48
Bugün taamm 46
Fark -2 kg
Bam bam bam
Teşekkür ederim ablacım da sen de + çıkmışsın tühOoo ozlemciim süpersin canimmm maşallah
68.3kızlar listeyi paylaşıyorum, tekrar tartılıp kilo bildiren olursa ve ben de süre geçmeden görürsem düzenleme yaparım.
saol tatlım geldim çok şükürİyi tatiller canım yolun açık olsun
evet sadecim inşallah. Dün iftardan önce tartıldım 85.2 ydim. Bu sabah aç karnına tartıldım 86. Bugün yoldayım diye oruç tutmadım. Yarından itibaren devam. Burda dikkat edeceğim inşallah. Bol yürüyüş yapmakta gayret edeceğim Allah’ın izniyle.Düşüşe geçmişsin burdan bırakma sakın
ooooo. SüperrrrrrKızlaarr bayram öncesi son bombamı patlatıyorum haxır olun
Geçen hafta 48
Bugün taamm 46
Fark -2 kg
Bam bam bam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?