Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 624. ETAP

TAKIM DERECELERİ

1. (13. TAKIM) ==> 1,445

2. (9. TAKIM) ==>%1,372

3.(10. TAKIM) ==>%1,139

BİREYSEL DERECELER

1. @_Phantom-Opera_ ===%4 ===10. Takım

2. @MrsParanoid =====3,81===13. Takım

3. @Neseliyimmmm ===%3,40=====6.Takim

ETAP SONUNCUSU
@HasibeG =====%2,17====8. Takım

Ayy çok sağol ablacım innşallah bi daha kilo vwrmeye çalışmayız hep istediğimiz kilpda kalıroz
Her şey için çok teşekkür ediyorum senin mervenin emeklerinize sağlık
Buradaki arkadaşlarım hepiminiz bana o kadar güzel motivvasyon kaynağı oldunuz ki anlatamam sayenizde şu an bu durumdayım ve en son ne zaman bu kadar zayıftım hatırlamıyorum
Herkese sonsuz teşekkür ediyorum
Kandiliniz mübarek olsun
Ailenize size evlatlarınıza sağlıklı hayırlı uzun ömürler diliyorum
Şimdiden hepimizin bayramı mübarek olsun canlar
Sağlıcakla kalın kendinizee çok iyi bakın

Süper. Gittikçe yükseleceğiz tekrar.
_Phantom-Opera_ tebrikler canım

Takımımı ve emeği geçen arkadaşlarımı kutluyorum

Ayy kızlar 200 ip atlama ve 50 squat tamam ama bembeyaz olan yüzüm şu an domates gibi oldu o neydi ya acayip efor sarfediliyor aynen 30 gün devam inşallah bir de beslenmeyle destekleyebilirsek harika olur
Harikasın ben yarın başlıyorum haziran ayı boyunca devam

Menüyü yazayım ,bugün yine yazımı kışa çeviren sevgili baş ağrım canıma okudu, hamileyken ne güzel 9 ay başım ağrımamıştı :) annem diyor ki çok ağrıyorssa bi 9 ay daha ağrımasın he anne he dedim ,2.çocuğu istiyor da :) kendileri
Neyse
12 00.....gibi bir elma
16.00 .....gibi birjaç kaşık bulgur pilavı
20.00 gibi 1 tabak bulgur pilavı kuru fasulye
.....
Su: 3 litreyi geçmek üzere
Spor: 25 dakika yürüyüş
200 ip atlama. (1.gün)
50 squat. ( 1. Gün)

...
İşin açığı ben de istedim 2. Çocuğu bir ara,hem de deliler gibi,ama eşim sağ olshn hiç oralı olmadı,oğlanın alerjisindrn dolayı ikisine tek başına bakman çok zor olur dedi falan.aradan zaman geçti şimdi olmaz çğnkü ikisi bir büyüse tamamdı ama bir 5 sene daha evde kalırsam tamamen iş hayatım sıfırlanacak yaş olacak 40a yakın , en azından tıp ilerledi,Allah da nasip ederse ileride yeniden deneriz , olursa olur olmazsa olmaz bilmiyorum hayat neyi gösterir

Son düzenleme:
Ben hala istiyorum galiba 2.yi
Aralarında fazla yaş farkı olmadan birlikte büyüsünler kafasındayım.
Kızçem büyüdükten ben düzenli bir hayata alıştıktan sonra tekrar aynı rutin zor gelir gibi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…