Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Evet ben menümü yazayım ,daha da girmem gece ,ne de olsa kimse gelmiyor,biraz oğlumla vakit geçireyim
Günlük 1200 kalori hakkım var
Bugün tahmini 950 kalori tükettim
Aşağı yukarı tabi bu sayı önemli olan frenlenebilmem
Menü
Kahvaltı
3 zeytin
1 bardak çay
3 kaşık bezelye
...
Öğle
1 kaşık makarna
1/4 poğaça ,yani bir küçük ısırık
4 kepçe kabak yemeği
....
Akşam
1 tabak şehriye çorbası
1 tavuk but
.1 küçük fincan şekerli Türk kahvesi
Su: 2.3 şimdilik
Spor yok
Akşam 7den sonra 1 lokma bile yok

Moni cim ben yarından itibaren kilo bildirerek hergün menü paylaşarak takımdaki yerimi alıyorum diyetime eski disiplinime geri dönüyorum beni şimdilik takım içi üye olarak yazabilirsin ama emin ol en kısa sürede listeye de girecem

Bugünkü menümü yazayım.
Kahvaltı (brunch sayilir saat 12 bucuk)
1 kupa sekersiz cay
1 yumurta ile Menemen
2 kibrit kutusu peynir
4 - 5 zeytin
domates
salatalık
yarım dilim köy ekmeğine biraz salça sürdüm oyle yedim.

Aksam (saat 6)
2 kasik bulgur pilavi
1 büyük kabağı dograyip az zeytinyaginda kavurup dereotlu yoğurt ile karıştırarak yedim.

Ve ayrica spor olarak ogleden sonra 2 saat hizli tempo yuruyus yaptim.

Merhaba, tavuklu makarna yemeseymissin keske cok iyi olurmus, cunku sporun cok iyi bence.

hayırlı geceler kızlar
sabah 1yumurta peynir 1dilim ekmek
4zeytin salatalik

öğle 1kase ayran çorbası

aksam saç patlıcan yemeği 3dilim ekmek
yine ben sofrada geç başladım bebisten dolayı yemek çok azdı dışarda olduğumuz için başka birşey bulamadım ekmek yedim doymak için vicdan azabı çekiyorum
3lt su

bu arada bolca ağır yaşamları izliyorum bana iyi gelmedi onlar yedikçe istahim arttı sanki ders tepti çok az yiyorsun kaç aydır şimdi hiç doymuyorum
Evet bende de ters tepti birkaç ay ,hatta onu izlerken gidip yemek alıyordum demek ki yalniz değilmişim :))) birkqç gündür izlemiyorum iştahım çok yok :) ama sadece doktorun tavsiyelerini yeme dediklerini,attığı fırçayı, verdiği öğütleri kulağıma küpe yaptım ,uygulamaya çalışıyorum

gülüm birşey diyecem ben senle konuşunca mutlu oluyorum ya dikkate alıyorsun diye mi sanki ailemden biri gibi bu ara takımda ençok biz yazdık ondan mi bilmiyorum ama senin mesajları okumak iyi geliyor bazen komik bazen azimli inşallah yazmıştır birşeyler diye giriyorum diğer arkadaşlar çok yoğun haliyle çok sessiziz menü bile yazasim olmuyor neyse kaptan ayarverdi yarından itibaren yazamasambile bolca mesaj okurum inşallah

Ayy çok teşekkür ederimm evet bazen komik yazdığımı kabul ediyorum çünkü normalde de böyle biriyim ,işin aslı kalp kalbe karşı ben de seninle konuşmayı seviyorum ve gönlünü hoş edebiliyorsam ne mutlu bana,diğer arkadaşlarla da yazışmayı seviyorum ,herkes bacım benim burda, ama en çok ikimiz paslaşıyoruz genelde ,bu ara biraz salmış olabiliriz ( itiraf :)) ) ama yarından itibaren bahane yokkk tamam mıyız? Ya benim tek sıkıntım makarna ya ,kötü alışkanlık gibi bir şey bağımlılık bilemiyorum azaltyjm ama bırakırım inşallah

Eve makarna almayın diyeceğim ama çocukların vardı sanırım bu seçenek imkansız
Biz kepekli makarna alıyoruz eşimle en azından kalorisi diğerlerine göre daha masumdur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…