Bir tane kuzum var ve bayılıyor makarnaya. Makarna stoğumuz bile var evde diyebilirimEve makarna almayın diyeceğim ama çocukların vardı sanırım bu seçenek imkansız
Biz kepekli makarna alıyoruz eşimle en azından kalorisi diğerlerine göre daha masumdur
Günaydın canım..pazartesi kilo bildirimleri gelsin
kkelebeketkisi
mn5822
H HAYAT40INDABASLAR
Natsume
peaceful16
Lonely single girl
S Sade01
60kiloyum
vorones
Antepia27
G gulsahhh01
@FitfatAnne
sara_28
gezegenfeza
K Kimmik
Günaydın ben varımSpor önerisiyle geldim arkadaşlar.
Jillian 30 shred var biliyorsunuzdur bir arkadaşım onu yapıyordu 15 günde yediklerine de dikkat ederek 8cm incelme sağlamış. Haftaiçi birlikte tekrar başlayalım diyoruz öncesi sonrası etkisini görünce gaza geldik iyice. Daha önce de düğüne hazırlanırken yapmıştım 42 den 38 bedene düşmüştüm o sporla. Günde 25dk ayırmak gerekiyor sadece. Ne dersiniz? Kimler var?
Hemen kilo bildirimi yapayim. 54,7 kg. Cok saskinim, bu kabak detoksu mu ise yariyor nedir cidden bilmiyorum, dun basladim 1 gunde 1 kgdan fazla vermisim. Cok cok sasirdim.pazartesi kilo bildirimleri gelsin
kkelebeketkisi
mn5822
H HAYAT40INDABASLAR
Natsume
peaceful16
Lonely single girl
S Sade01
60kiloyum
vorones
Antepia27
G gulsahhh01
@FitfatAnne
sara_28
gezegenfeza
K Kimmik
Neyse insaallah kilon dengede kalir bugun.Teşekkür ederim. Evet yemeseydim keşke aslında tavuklu salata yapacaktık sonra nerden makarnaya döndüyse iş
Günaydın kaptanım,önce kilo bildirimi yapayımKızlar bu pazartesiden itibaren bol paylaşım ve eksiksiz menü bildirimi istiyorum.
kkelebeketkisi
mn5822
H HAYAT40INDABASLAR
Natsume
peaceful16
Lonely single girl
S Sade01
60kiloyum
vorones
Antepia27
G gulsahhh01
@FitfatAnne
sara_28
gezegenfeza
Hoşgeldin,ben kabak detoksunu iki gün yapmıştım,hızlı toparlamıştı.Dene istersenMerhaba kizlar... ben 28 yasinda, 163 cm boyunda 56 kg yum. Hedefim 50 kg olmak. Kabak detoksuyla mi baslasam diyorum, deneyeniniz var mi?
bu arada bolca ağır yaşamları izliyorum bana iyi gelmedi onlar yedikçe istahim arttı sanki ders tepti çok az yiyorsun kaç aydır şimdi hiç doymuyorum
günaydın herkese mutlu huzurlu sağlıklı günler dilerim
Günaydın canım bu hafta cumaya kadar yarisalimmi
Bugün itibariyle bende tam. Gaz başladım inşallah
Sabah spor salonuna gittim 24 avilacakmis yürüyüş yapıp geldim
yarışalım canım çok iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?