Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

evet canım inanç sabır ve kararlılık ve tabiki disiplin bunları uygulayarak 28 kilo verdim kalan kilolarımıda bundan sonra aynı taktikle verecem inşallah
Kaç kilo ile başladın canım, hedefin kaç?
Kalan kilonu vermeyi ip topiğimde hızlandır o zaman

Kaç kilo ile başladın canım, hedefin kaç?
Kalan kilonu vermeyi ip topiğimde hızlandır o zaman

110 kilo ile başlamıştım canım 78 e kadar düştüm aslında ama şubat ayından beri diyeti bıraktım annem hastalandı sıkıntı stres derken 85 kilodaydım şimdi hedefim 65 ama boyun fıtığım var o uüzden ip atlamaya korkuyorum ama leslie yapmayı seviyorum bugünden itibaren leslie ye başlıyorum fırsat buldukça yürüyüş yapmayı düşünüyorum

Merhaba ilk üyeliğim de yani bundan 2.5 yıl kadar önce 10. Takım a üye olup 6 ayda 14 kilo vermiştim. Tabi o zamanın takım kaptanı ve yardımcıları bizi yüzüstü bırakıp gittiler o zaman kızımın saglik sorunları olduğu için çok fazla konuya dahil olamadım.

O zaman başladım kilo almaya stresten üzüntüden sonra kızım iyileşti vs derken 2. Kizima hamile kaldım doğum yaptım süt olsun diye yedim tabi tatlıları oldum 67.5 kilo. Neden 10. Takım derseniz ben o zaman çok güzel arkadaşlıklar kurdum bu takım bana inanilmaz yardımcı oldu her konuda. Tabi o zamanın takım kaptanı ve yardımcıları hariç biz dost zannederken suçlayarak ve bizi demoralize ederek gittiler

Ben 10. Takım da olmak istiyorum lütfen beni kabul edin gerçekten buna çok ihtiyacım var diğer gruplar da iyidir eminim ama 10. TAKIM benim için çok değerli lütfen takım kaptanı beni de aranıza dahil edin

Hoşgeldin canım

Kızlar, eskiler beni bilir, baya yoğun bir hayatım var.
Sadece ramazanda boş vaktim oluyordu, onuda kuran okumaya verdim. Ibadetlerimi aksatmamaya gayret ettim. Ramazan bitti, ben normal hayatıma döndüm .
Yazdıklarınızı okuyorum, kendim yazmıyorum çünkü yeme düzenimi oturtamadım.
Bi düzelip fazlalıklarımı atınca yazmaya başlarım.( nasıl olacaksa)
1 ay sonrada Tr. tatilim başlıyor. En azından 70 in altına düşmek istiyorum.
Banada dua edin azıcık yağlarım yansın

Nasılsın gezegenim özledim seni
Kilo dışında iyiyim hamdolsun.
Bu ara bayramdı, kermesdi biraz yedim.
Kendimi kasdıkça yedim, yedikçe moralim bozuldu iyice kasdım. Bi düzen oturtup bende artık yazmaya başlarım.
Bende özledim valla, ama gelecek yüzüm yok

gelecek yüz hiçbirimizde yok baksana gidip gidip kilo alarak geri geldik ama zararın neresinden dönsek kardır hesabı gel yinede birbirimizi motive etmeye ihtiyacımız var

Dogrudur tabi ama küçük kızım doğduktan sonra çok aktif değilim 9 aylık oldu emziriyorum ama ek gida aldığı için artık diyet yapmak vaktim geldi diye düşünüyorum ☺

kaptanımız moni miz mesajını görünce sana dönecektir çocuklarını Allah bağışlasın artık kendini düşünme zamanı gelmiş hoşgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…