Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bugünkü menümü yazayım.

Kahvaltı ( saat 10)
2 haşlanmış yumurta
2 kibrit kutusu beyaz peynir
8 zeytin
Salatalık

Öğlen ( saat 2)
1 kase Yoğurtlu semizotu salatası

Ikindi ( saat 4 gibi)
2 hurma

Akşam ( saat 6:30)
1 büyük kabaktan dereotlu yoğurtlu kabak kavurması

Bu kabak detoksunu benden çok kızım sevdi hahaha :)))

Menümü yazayım

Sabah (08.00)

Bir tane haşlanmış yumurta
Bir domates bir salatalık
Bir küp kadar peynir
Altı tane zeytin
Bir bardak şekersiz çay

Ara (10.00)

Bir fincan yeşil çay

Öğle (12.00)

Bir kase vicdan çorbası
Bir tane fırında tavuk baget
Bir kase chia tohumlu yoğurt

Ara (15.00)

Bir fincan yeşil çay
Altı tane çiğ badem
Bir yemek kaşığı kuru üzüm

Ara (17.00)

Bir tane ananaslı activia

Akşam (19.00)

Üç tane fırında tavuk baget
Bir kase yoğurt

Ara (21.00)

Bir bardak zerdeçallı süt

Su 3 litre spor 15 dakika leslie

Antepia27 moni

Afiyet olsun canım menün çok güzel ve dengeli

Bu arada kabak detoksunu bende yapmıştım çok güzel ödem attırıyor ve kilo verdiriyor

Iyi aksamlarr
Menum:
Kahvalti: evde yaptigim granola suzme yogurtla, 10 tane kiraz, yarim dilim kavun, yesil cay

Ara: sutlu neskafe, 1 avuc cig kuruyemis

Aksam: 2 izgara kofte, 1 kase zeytinyagli fasulye, coban salata, 1 dilim ekmek, 2 dilim pastirma

Simdi turk kahvesi ve 1 hurma yicem.

2500 adim, 1.5 saat ev temizligi yaptim.
Su yatana kadar 2 lt olur.

Bugunluk benden bu kadar :)

Afiyet olsun canım menün çok güzel

inşallah yeniden ikili rakamlara düşeceksin canım ben inanıyorum sana bende artık 6 lı rakamlara gelmek istiyorum

İnşallah canım ikimizde yeni aldığımız için kolay veririz inşallah

Detoks gibi olmuş güzel menü afiyet olsun canım
Diyetisyen e basladinmi

Menun cok guzel dengeli.

Granolaya bayilirim sen nasil yapiyorsun evde? Ama ben kahvaltida yiyemiyorum, kahvaltida daha cok yumurta tercih ediyorum, granolayi ara ogun olarak yiyebilirim en fazla, kuruyemis sinifindan gibi geliyor bana. Sen de zaten arada kuruyemis yemissin. Aksam yemegin cok cok guzel. Ogleni es mi geciyorsun?

Afiyet olsun canım menün çok güzel ve dengeli

Bu arada kabak detoksunu bende yapmıştım çok güzel ödem attırıyor ve kilo verdiriyor
Teşekkür ederim. Insaallah bende de ayni etki olur. :) Tam uyguladigim söylenemez. Ben kabak detoksunu sadece aksam yapiyorum. Diyetisyen Nilay Kececi'nin dedigine gore oglen de kabak yemek lazimmis. Neyse bir boyle deneyeyim bakalim sonuc nasil olacak.

Cok cok guzel menun. Valla bravo demekten kendimi alamadim. Sabah ne guzel erken yapiyorsun kahvaltini, en imrendigim sey. :)

Gecmis olsun koluna ne oldu canim? Ip atlamak sıkılaşmak icin en iyi yöntem diyorlar.

Menün güzel canım ancak keşke akşam pilav yemeseydin pilavı öğle yemeğinde yersen sindirmen daha kolay olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…