Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Cok cok guzel menun. Valla bravo demekten kendimi alamadim. Sabah ne guzel erken yapiyorsun kahvaltini, en imrendigim sey. :)

Teşekkür ederim canım çalıştığım için sabah erken uyanıyorum bu yüzden kahvaltıyı erken yapıyorum ama hafta sonu kahvaltı benimde geç oluyor

Geçmiş olsun canım kilo vermek önemli ama ondan daha önemli olan şey sağlık sağlıklı olacaksınki diyetini sporunu yapabilesin bu yüzden bir müddet yediklerine dikkat edip spordan uzak durmalısın sadece fırsatın olursa yürüyüş yapabilirsin

İnşallah canım ikimizde yeni aldığımız için kolay veririz inşallah

Detoks gibi olmuş güzel menü afiyet olsun canım
Diyetisyen e basladinmi

Diyetisyenimin izniyle ara vermiştim ama yeniden başlıyorum haftaya yeni listemi alacam

Sen ne yaptın canım diyetisyene gidecekmisin

Menun cok guzel dengeli.

Teşekkürler canım bu arada hoşgeldin
Menün güzel canım ancak keşke akşam pilav yemeseydin pilavı öğle yemeğinde yersen sindirmen daha kolay olur

Canım 5_6 gibiydi şuan aç yatıcam inşallah
Diyetisyenimin izniyle ara vermiştim ama yeniden başlıyorum haftaya yeni listemi alacam

Sen ne yaptın canım diyetisyene gidecekmisin

Yok canım az çok biliyoruz listeleri önemli olan motivasyon benim için

Gecmis olsun koluna ne oldu canim? Ip atlamak sıkılaşmak icin en iyi yöntem diyorlar.
Bayram temizliği yaparken; kapıları silme esnasında baya bi zorlamışım. Teşekkür ederim. Gerçekten 1 ayfır sıkılaşmadığım kadar 4 günde sıkılaştım ip atlayarak

Yürüyüşe fırsat olmuyor ki sıcaktan. Bırak yütüyüşü balkona çıkamıyoruz, bırak balkonu odadan odaya geçerken klima açıyoruz 3 odada klima var artı 1 vantilatör :))

Ya ben menü yazmak istemiommmm
Menü
Sabah
3 kaşık bulgur pilavı
9 zeytin
Çay
...
Öğle
3 kaşık pirinç pilavı
Patatesli balık bugulama az bir tabak
Salata
..akşam
Pilavdan biraz yedim
Arada yarım dilim karpuz yedimdün deneme yaptık korka korka dokunmadı çok şükür,artık elma+ karpuz da yiyebiliyor minnakım çok şükür
....
Su: 3 litreyi geçti
Spor: 300 ip atlama şimdilik birazdan devam
10 dakika öylesine egzersiz ( bacak çalıştıran cinsten ,çok zorlamadan)

Ya inanılır gibi değil az önce makarna yaptım ve değil bir kaşık,bir çay kaşığı bile ağzıma almadım hem de miss gibi salça koktığu halde.makarna benim için bitmiştir arkadaşlarrrr. Şimdi sırada akşam yemelerimi kesme ve de pilav var. Bir de Rabbim sağlık nasip ederse birkaç gün daha oruç tutacağım inşallah, oruc bitti biteli 100gram bile veremedim

Yürüyüşe fırsat olmuyor ki sıcaktan. Bırak yütüyüşü balkona çıkamıyoruz, bırak balkonu odadan odaya geçerken klima açıyoruz 3 odada klima var artı 1 vantilatör :))
Ben hâlâ kışlık kazakla, ve battaniyenin altında oturuyorum. Çorabı çıkardım ama

Günaydın ben varım
Süper
Dogrudur tabi ama küçük kızım doğduktan sonra çok aktif değilim 9 aylık oldu emziriyorum ama ek gida aldığı için artık diyet yapmak vaktim geldi diye düşünüyorum ☺
Hoş geldin canım :)
Ben 2 günde 2kilo vermiştim diyete başlarken bu detoks ile geri de almadım. Çarşamba tekrar yapacağım.

İyi akşamlar

Sabah
Yoğurt kürü

Kahvaltı (12.30)
Mantarlı omlet

Ara
Sütlü neskafe

Ara2
Sütlü neskafe

Akşam
Sebzeli tavuk
Yoğurt
Kırmızı fasulye salatası

Ara
Kuruyemiş
Birkaç çatal triliçe

Spor 5/30
350ip
70 squat
40sn plank
3700 adım

Su; 2lt

pilavı gel pilavı bu ne kuzum pilav günü yapmisin karpuzun dokunmamasi iyi olmuş kuzuya hem çeşit olmuş hemde yer serin serin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…