Cok cok guzel menun. Valla bravo demekten kendimi alamadim. Sabah ne guzel erken yapiyorsun kahvaltini, en imrendigim sey. :)
Ay kızlar,kolumfan folayı cumaya kadar spor yapmayayım dedim ama kalori sınırını baya bi aştım bugün yapacak bir şey yok henüz 200 ip atladım devamı da gelecek inşallah,oturduğum yerden gitmez bu meret napalım
Bugun spor olarak "The most effective squat challenge: 100 rep fitness blender" videosuyla 100 adet cesitli squatlar yaptim. Guzel oldu bence.
İnşallah canım ikimizde yeni aldığımız için kolay veririz inşallah
Detoks gibi olmuş güzel menü afiyet olsun canım
Diyetisyen e basladinmi
Menun cok guzel dengeli.
Menün güzel canım ancak keşke akşam pilav yemeseydin pilavı öğle yemeğinde yersen sindirmen daha kolay olur
Diyetisyenimin izniyle ara vermiştim ama yeniden başlıyorum haftaya yeni listemi alacam
Sen ne yaptın canım diyetisyene gidecekmisin
Bayram temizliği yaparken; kapıları silme esnasında baya bi zorlamışım. Teşekkür ederim. Gerçekten 1 ayfır sıkılaşmadığım kadar 4 günde sıkılaştım ip atlayarakGecmis olsun koluna ne oldu canim? Ip atlamak sıkılaşmak icin en iyi yöntem diyorlar.
Yürüyüşe fırsat olmuyor ki sıcaktan. Bırak yütüyüşü balkona çıkamıyoruz, bırak balkonu odadan odaya geçerken klima açıyoruz 3 odada klima var artı 1 vantilatör :))Geçmiş olsun canım kilo vermek önemli ama ondan daha önemli olan şey sağlık sağlıklı olacaksınki diyetini sporunu yapabilesin bu yüzden bir müddet yediklerine dikkat edip spordan uzak durmalısın sadece fırsatın olursa yürüyüş yapabilirsin
Ben hâlâ kışlık kazakla, ve battaniyenin altında oturuyorum. Çorabı çıkardım amaYürüyüşe fırsat olmuyor ki sıcaktan. Bırak yütüyüşü balkona çıkamıyoruz, bırak balkonu odadan odaya geçerken klima açıyoruz 3 odada klima var artı 1 vantilatör :))
SüperGünaydın ben varım
Hoş geldin canım :)Dogrudur tabi ama küçük kızım doğduktan sonra çok aktif değilim 9 aylık oldu emziriyorum ama ek gida aldığı için artık diyet yapmak vaktim geldi diye düşünüyorum ☺
Ben 2 günde 2kilo vermiştim diyete başlarken bu detoks ile geri de almadım. Çarşamba tekrar yapacağım.Teşekkür ederim. Insaallah bende de ayni etki olur. :) Tam uyguladigim söylenemez. Ben kabak detoksunu sadece aksam yapiyorum. Diyetisyen Nilay Kececi'nin dedigine gore oglen de kabak yemek lazimmis. Neyse bir boyle deneyeyim bakalim sonuc nasil olacak.
Ay kazak değil de azıcık esse fena olmaz hani. Bu ayki faturadan çok endişeliyimBen hâlâ kışlık kazakla, ve battaniyenin altında oturuyorum. Çorabı çıkardım ama
Sen o sıcakları bana gönder bak şikayet edecemmiAy kazak değil de azıcık esse fena olmaz hani. Bu ayki faturadan çok endişeliyim
evet yemedim canim iki öğün besleniyorum genelde bugün 2gibi oldu son öğün ama acikmadim çok şükür kahvaltı en geç 9 akşamı saat 4 ila 5 arası yiyoruzKahvti ve ogle cok guzel gorunuyor. Gayet dengeli. Peki aksam yemegi yemeden mi gunu bitirdin?
insallah kilo aldırmaz
Yok ya baksana niye çok yedin diye fırça atıyorinsallah kilo aldırmaz
pilavı gel pilavı bu ne kuzum pilav günü yapmisin karpuzun dokunmamasi iyi olmuş kuzuya hem çeşit olmuş hemde yer serin serinYa ben menü yazmak istemiommmm
Menü
Sabah
3 kaşık bulgur pilavı
9 zeytin
Çay
...
Öğle
3 kaşık pirinç pilavı
Patatesli balık bugulama az bir tabak
Salata
..akşam
Pilavdan biraz yedim
Arada yarım dilim karpuz yedimdün deneme yaptık korka korka dokunmadı çok şükür,artık elma+ karpuz da yiyebiliyor minnakım çok şükür
....
Su: 3 litreyi geçti
Spor: 300 ip atlama şimdilik birazdan devam
10 dakika öylesine egzersiz ( bacak çalıştıran cinsten ,çok zorlamadan)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?