Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

gülüm kilo çok olunca gider hem bizde gram gram veriyor çok veren maldan az veren candan

pilavı gel pilavı bu ne kuzum pilav günü yapmisin karpuzun dokunmamasi iyi olmuş kuzuya hem çeşit olmuş hemde yer serin serin
Ay ne bileyim pilav istiyor minnak yapıyorum bir de yemesem güzel olacak :) ama zamanla, çoğu şey gitti zamanla onlar da gidecek inşallah

Bayram temizliği yaparken; kapıları silme esnasında baya bi zorlamışım. Teşekkür ederim. Gerçekten 1 ayfır sıkılaşmadığım kadar 4 günde sıkılaştım ip atlayarak
Gorunmez kaza dedikleri... Cok gecmis olsun tekrar. Cok cok iyi, ip atlamak hem eglenceli hem cok iyi ben de mi baslasam diye dusunuyorum iyi hatirlattin :)

Afiyet olsun menunde protein az gorunuyor. Balik cok guzel ama kahvaltida da yumurta peynir ile biraz daha dengeli bir menu olabilir, boyle karbonhidrat agirlikta olmus. Spor ve su cok guzel. Minnak dedigin bebegin mi? Kac aylik? :)

Menun ve sporun muthis. Aynen devam!!! :)

Bugun oglen 1 saat yuzmeye gidecegim. Yuzme biraz biliyorum aslinda ama ilerletmek istiyorum, onun icin belediyenin kursuna yazildim. Insaallah biraz ilerleme kaydederim. Hem sicaklarda iyi gelir ferahlarim, hem de belki biraz bacaklarima agirlik verirsem basenlerim erir mi ki? Gerci haftada 2 gunden bir etki olacağını sanmiyorum. Neyse yuzmeyi iyi bir kavrasam o yeter bana. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…