gülüm kilo çok olunca gider hem bizde gram gram veriyor çok veren maldan az veren candanYok ya baksana niye çok yedin diye fırça atıyorbir de yan tarafta ,bu ay kolaylıkla 13 kilo kaybedebilirdin diyor,biri buzdolabına asmış ,ben de ekran görüntüsü aldım :))
Sahi nasıl veriyorlar bir ayda 23 kilo falan azim lazım ya
Ay ne bileyim pilav istiyor minnak yapıyorum bir de yemesem güzel olacak :) ama zamanla, çoğu şey gitti zamanla onlar da gidecek inşallahpilavı gel pilavı bu ne kuzum pilav günü yapmisin karpuzun dokunmamasi iyi olmuş kuzuya hem çeşit olmuş hemde yer serin serin
Ben de vericem inşallahhh. Bu hafta hedefim 4 günde 1.6 kilodan fazla vermek cumaya kadar ,yani en son 74.2 di 72.5 olsam yetergülüm kilo çok olunca gider hem bizde gram gram veriyor çok veren maldan az veren candan
55 kgyum 50 olmak istiyorum.Kaç kilosun canım ve hedefin kaç
Gorunmez kaza dedikleri... Cok gecmis olsun tekrar. Cok cok iyi, ip atlamak hem eglenceli hem cok iyi ben de mi baslasam diye dusunuyorum iyi hatirlattin :)Bayram temizliği yaparken; kapıları silme esnasında baya bi zorlamışım. Teşekkür ederim. Gerçekten 1 ayfır sıkılaşmadığım kadar 4 günde sıkılaştım ip atlayarak
Geri almadigini duymak cok guzel, benim de oyle olur umarim. Ne kadar zaman sonra tekrar uygulanabiliyor acaba bir kurali var mi?Süper
Hoş geldin canım :)
Ben 2 günde 2kilo vermiştim diyete başlarken bu detoks ile geri de almadım. Çarşamba tekrar yapacağım.
Ne guzel.evet yemedim canim iki öğün besleniyorum genelde bugün 2gibi oldu son öğün ama acikmadim çok şükür kahvaltı en geç 9 akşamı saat 4 ila 5 arası yiyoruz
Hosbuldum :)Teşekkürler canım bu arada hoşgeldin
Ayyy Allah kolaylik versin.Yürüyüşe fırsat olmuyor ki sıcaktan. Bırak yütüyüşü balkona çıkamıyoruz, bırak balkonu odadan odaya geçerken klima açıyoruz 3 odada klima var artı 1 vantilatör :))
Afiyet olsun menunde protein az gorunuyor. Balik cok guzel ama kahvaltida da yumurta peynir ile biraz daha dengeli bir menu olabilir, boyle karbonhidrat agirlikta olmus. Spor ve su cok guzel. Minnak dedigin bebegin mi? Kac aylik? :)Ya ben menü yazmak istemiommmm
Menü
Sabah
3 kaşık bulgur pilavı
9 zeytin
Çay
...
Öğle
3 kaşık pirinç pilavı
Patatesli balık bugulama az bir tabak
Salata
..akşam
Pilavdan biraz yedim
Arada yarım dilim karpuz yedimdün deneme yaptık korka korka dokunmadı çok şükür,artık elma+ karpuz da yiyebiliyor minnakım çok şükür
....
Su: 3 litreyi geçti
Spor: 300 ip atlama şimdilik birazdan devam
10 dakika öylesine egzersiz ( bacak çalıştıran cinsten ,çok zorlamadan)
Menun ve sporun muthis. Aynen devam!!! :)İyi akşamlar
Sabah
Yoğurt kürü
Kahvaltı (12.30)
Mantarlı omlet
Ara
Sütlü neskafe
Ara2
Sütlü neskafe
Akşam
Sebzeli tavuk
Yoğurt
Kırmızı fasulye salatası
Ara
Kuruyemiş
Birkaç çatal triliçe
Spor 5/30
350ip
70 squat
40sn plank
3700 adım
Su; 2lt
55 kgyum 50 olmak istiyorum.
Kaptanım pazartesi kilo bildirimim; 65,4pazartesi kilo bildirimleri gelsin
kkelebeketkisi
mn5822
@NihalDemirel77
@Natsume
@peaceful16
Lonely single girl
S Sade01
@60kiloyum
@vorones
@Antepia27
@gulsahhh01
@FitfatAnne
sara_28
gezegenfeza
K Kimmik
Amin, inşallahgünaydın kızlar hepimizin güzel haberler alacağı bir gün olsun
Amin, inşallah
Hayırlı sabahlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?