- 20 Şubat 2016
- 4.650
- 18.638
- 208
Yumurta peynir yiyemiyoruz şimdilik alerji sebebiyle, minnak 3 yaşındaAfiyet olsun menunde protein az gorunuyor. Balik cok guzel ama kahvaltida da yumurta peynir ile biraz daha dengeli bir menu olabilir, boyle karbonhidrat agirlikta olmus. Spor ve su cok guzel. Minnak dedigin bebegin mi? Kac aylik? :)
Bugün oruç tutuyorum, uyandığımda ilk düşündüğüm şey yemek oldu,anamm yok ya eskiden böyle dğildim ben yemek aklıma bile gelmezdi ,demek ki nasıl bozulduysa yeme alışkanlığım. Tartıldım az önce 73.8 çıktı çakıldım kaldım. Oruçtan başkası beni frenleyemez zaten inşallah kırılır direncim de cumaya kadar 72leri görürüm. Doğıçum günüme 1 ay kaldı en azından o zamana kadar 63 olabilsem hayırlısıyla.çünkü 63ken baya zayıf gözüküyorum hedef 53 . sıfır yağ ama ilk hedef 63 şu an içingunaydin bol eksili bol sıvıli çok hareketli bir gün olması dileği ile az yiyelim inşallah
Granolaya bayilirim sen nasil yapiyorsun evde? Ama ben kahvaltida yiyemiyorum, kahvaltida daha cok yumurta tercih ediyorum, granolayi ara ogun olarak yiyebilirim en fazla, kuruyemis sinifindan gibi geliyor bana. Sen de zaten arada kuruyemis yemissin. Aksam yemegin cok cok guzel. Ogleni es mi geciyorsun?
Günaydın kızlar dünkü menüm
Sabsh: 1 haşl yumurta,2 dlm ananas
Öğle: 1 haşl yumurta,2 dlm ananas
Ara: 1 günkurusu
Akşam: 3 kaşık bulgur pilavı,5-6 kaşık taze fasulye,salata,yoğurt
Karpuz,kiraz,kayısı
2 lt su,40 dk cardio,10 dk karın 10 dk kalça egzersizi
Sanırım 15 gün veya 1 ay arayla tekrarlanabiliyor.Geri almadigini duymak cok guzel, benim de oyle olur umarim. Ne kadar zaman sonra tekrar uygulanabiliyor acaba bir kurali var mi?
Hoşgeldin canımm boyun kaçBugun oglen 1 saat yuzmeye gidecegim. Yuzme biraz biliyorum aslinda ama ilerletmek istiyorum, onun icin belediyenin kursuna yazildim. Insaallah biraz ilerleme kaydederim. Hem sicaklarda iyi gelir ferahlarim, hem de belki biraz bacaklarima agirlik verirsem basenlerim erir mi ki? Gerci haftada 2 gunden bir etki olacağını sanmiyorum. Neyse yuzmeyi iyi bir kavrasam o yeter bana. :)
inşallah gülüm sağlıklı bir şekilde zayiflarizBugün oruç tutuyorum, uyandığımda ilk düşündüğüm şey yemek oldu,anamm yok ya eskiden böyle dğildim ben yemek aklıma bile gelmezdi ,demek ki nasıl bozulduysa yeme alışkanlığım. Tartıldım az önce 73.8 çıktı çakıldım kaldım. Oruçtan başkası beni frenleyemez zaten inşallah kırılır direncim de cumaya kadar 72leri görürüm. Doğıçum günüme 1 ay kaldı en azından o zamana kadar 63 olabilsem hayırlısıyla.çünkü 63ken baya zayıf gözüküyorum hedef 53 . sıfır yağ ama ilk hedef 63 şu an için
Hmm alerji de kotuymus, gecmis olsun. Allah bagislasin bebegini. :)Yumurta peynir yiyemiyoruz şimdilik alerji sebebiyle, minnak 3 yaşında
Allah kabul etsin, ben de tutmak istiyorum 6 gunleri insaallah, hem Ramazan'da tutamadiklarimi kaza etmis olurum bu bahaneyle. Ama haftada 2 gun yuzmeye basladim, insaallah firsat bulabilirim.Bugün oruç tutuyorum, uyandığımda ilk düşündüğüm şey yemek oldu,anamm yok ya eskiden böyle dğildim ben yemek aklıma bile gelmezdi ,demek ki nasıl bozulduysa yeme alışkanlığım. Tartıldım az önce 73.8 çıktı çakıldım kaldım. Oruçtan başkası beni frenleyemez zaten inşallah kırılır direncim de cumaya kadar 72leri görürüm. Doğıçum günüme 1 ay kaldı en azından o zamana kadar 63 olabilsem hayırlısıyla.çünkü 63ken baya zayıf gözüküyorum hedef 53 . sıfır yağ ama ilk hedef 63 şu an için
Yulaf, bal, tarcin, bademi bi kapta karistirdim sonra firina verdim kizarttim o sekilde granola olmus oluyo, firindan cikarip soguyunca kavanoza doldurdum hem ev yapimi icinde seker yok hem de baya lezzetli ve uzun omurlu oluyo. Deneyebilirsin tavsiye ederim. Bende genelde yumurtali kahvalti yapiyorum ama bazen canim hafif yemek istiyo meyveli bir kahvalti istedigimde granolayi sut veya yogurtla yiyorum yaninada bir porsiyon meyve yiyorum ozellikle yazin cok guzel oluyo bence :)
Ogleni dun es gectim evet cunku kahvaltiyi 11.30 gibi yaptim ve toktum. Oyle olunca oglen kuruyemis sutlu kahve vs bu sekilde gecistiriyorum.
Bugun 11 gibi yaptim kahvaltiyi suanda tokum ama pilates dersim var eve 2.30 gibi donucem muhtemelen acikmis olurum bugun yerim heralde
Hoşgeldin canımm boyun kaç
iyi günler dünkü menümmenü paylasayim
sabah
1 yumurta 1 dilim tam buğday ekmeği 1 dilim beyaz peynir domates salatalık yeşillik
ara
1 fincan kahve 2 bardak detoksu suyu
öğlen
1 pogaca
ara
1 fincan kahve
akşam
2 kaşık kabak yemeği 1 kase kabakli yoğurt
ara
2 kaşık dondurma
2 litre detoksu suyu 3 kat merdiven inip çıkma
Hedefim 48 ama rüya gibi sanki,yarışalım okCanim senin hedefin kac? Beraber yaris yapalim mi? :)
Menümü yazayım
Sabah (08.00)
Bir haşlanmış yumurta
Bir domates bir salatalık
Yeşil ve kırmızı biber
Altı tane zeytin
Bir küp kadar peynir
Bir bardak şekersiz çay
Ara (10.30)
Bir fincan şekersiz yeşil çay
Bir tane ceviz
Öğle (12.30)
Bir tabak etli yeşil fasulye
Salata
Kiraz
Ara (15.00)
Bir çay bardağı kuru üzüm
Bir bardak kefir
Ara (17.30)
Bir tane ananaslı activia
Akşam (19.30)
Bir tabak etli yeşil fasulye
Salata
Yoğurt
Ara (21.30)
Bir bardak zerdeçallı süt
Su 3 litre spor yok
moni Antepia27
HoşgeldinMerhaba ilk üyeliğim de yani bundan 2.5 yıl kadar önce 10. Takım a üye olup 6 ayda 14 kilo vermiştim. Tabi o zamanın takım kaptanı ve yardımcıları bizi yüzüstü bırakıp gittiler o zaman kızımın saglik sorunları olduğu için çok fazla konuya dahil olamadım.
O zaman başladım kilo almaya stresten üzüntüden sonra kızım iyileşti vs derken 2. Kizima hamile kaldım doğum yaptım süt olsun diye yedim tabi tatlıları oldum 67.5 kilo. Neden 10. Takım derseniz ben o zaman çok güzel arkadaşlıklar kurdum bu takım bana inanilmaz yardımcı oldu her konuda. Tabi o zamanın takım kaptanı ve yardımcıları hariç biz dost zannederken suçlayarak ve bizi demoralize ederek gittiler
Ben 10. Takım da olmak istiyorum lütfen beni kabul edin gerçekten buna çok ihtiyacım vardiğer gruplar da iyidir eminim ama 10. TAKIM benim için çok değerli lütfen takım kaptanı beni de aranıza dahil edin
Teşekkür ederim canım baya yorgunum.bayramda nöbetçiydim koşturmacalı geçti.sen nasılsın?Menün güzel ve dengeli canım afiyet olsun uzun zamandır görüşemedik nasılsın
Cok guzel menun, en guzel tatli meyve ve bal. :)Iyi aksamlar hanimlar
Menum
Kahvalti: 1 haslanmis yumurta, 1 dilim kepek ekmegi, 1 dilim beyaz peynir, domates, filtre kahve
Ogle: 1 tabak zeytinyagli fasulye, 2 kofte, 2 kasik yogurt
Aksam: 4 kucuk tavuk baget, 1 kucuk patates firinda pisirdim. 1 kucuk ayran.
Simdi yarim muz uzerine bal doktum cay ile yicem canim tatli istedi:)
1 saat pilates yaptim, 45dk yuruyus (5000 adim)
Hayirli olsun, mutluluklar... Dugununde hayallerindeki gibi ol insaallah. :) her seyin kusursuz ve guzel olmasini diliyorum.Menü bildirimleri yazamamıştım, ablamın düğünü vardı yemek yiyecek vakit bile bulamadım birde oruç derken... Bugün artık başlıyorum.. Düğünüme tam 1 ay varrr.. Çok stresliyim çok heyecanlıyım ama acilen en az 4 kilo daha vermem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?