Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Afiyet olsun menunde protein az gorunuyor. Balik cok guzel ama kahvaltida da yumurta peynir ile biraz daha dengeli bir menu olabilir, boyle karbonhidrat agirlikta olmus. Spor ve su cok guzel. Minnak dedigin bebegin mi? Kac aylik? :)
Yumurta peynir yiyemiyoruz şimdilik alerji sebebiyle, minnak 3 yaşında

gunaydin bol eksili bol sıvıli çok hareketli bir gün olması dileği ile az yiyelim inşallah
Bugün oruç tutuyorum, uyandığımda ilk düşündüğüm şey yemek oldu,anamm yok ya eskiden böyle dğildim ben yemek aklıma bile gelmezdi ,demek ki nasıl bozulduysa yeme alışkanlığım. Tartıldım az önce 73.8 çıktı çakıldım kaldım. Oruçtan başkası beni frenleyemez zaten inşallah kırılır direncim de cumaya kadar 72leri görürüm. Doğıçum günüme 1 ay kaldı en azından o zamana kadar 63 olabilsem hayırlısıyla.çünkü 63ken baya zayıf gözüküyorum hedef 53 . sıfır yağ ama ilk hedef 63 şu an için

Yulaf, bal, tarcin, bademi bi kapta karistirdim sonra firina verdim kizarttim o sekilde granola olmus oluyo, firindan cikarip soguyunca kavanoza doldurdum hem ev yapimi icinde seker yok hem de baya lezzetli ve uzun omurlu oluyo. Deneyebilirsin tavsiye ederim. Bende genelde yumurtali kahvalti yapiyorum ama bazen canim hafif yemek istiyo meyveli bir kahvalti istedigimde granolayi sut veya yogurtla yiyorum yaninada bir porsiyon meyve yiyorum ozellikle yazin cok guzel oluyo bence :)
Ogleni dun es gectim evet cunku kahvaltiyi 11.30 gibi yaptim ve toktum. Oyle olunca oglen kuruyemis sutlu kahve vs bu sekilde gecistiriyorum.

Bugun 11 gibi yaptim kahvaltiyi suanda tokum ama pilates dersim var eve 2.30 gibi donucem muhtemelen acikmis olurum bugun yerim heralde

Menün güzel ve dengeli canım afiyet olsun uzun zamandır görüşemedik nasılsın

Hoşgeldin canımm boyun kaç

Dünkü menüm;

Kahvaltı;
1 dilim kepekli ekmek
1adet tavada tereyağlı yumurta
1 kk beyaz peynir
1salatalık
1 tatlı kaşığı pekmez

Öğle;
2 yemek kaşığı kuru fasulye
2 yemek kaşığı yoğurt
Yarım dilim ekmek

Akşam;
2 adet sarma

1 saat tempolu yürüyüş
1 litre su (dün suyu az içtim bugün fena ödem vardı vücudumda tartışma bile yansımıştı)

iyi günler dünkü menümmenü paylasayim
sabah
1 yumurta 1 dilim tam buğday ekmeği 1 dilim beyaz peynir domates salatalık yeşillik
ara
1 fincan kahve 2 bardak detoksu suyu
öğlen
1 pogaca
ara
1 fincan kahve
akşam
2 kaşık kabak yemeği 1 kase kabakli yoğurt
ara
2 kaşık dondurma
2 litre detoksu suyu 3 kat merdiven inip çıkma

Bugun cok uzgunum. Yuzmeden sonra rejim mejim hak getire. Guzeldi aslinda ogleye kadar, kahvaltimi guzel yapmistim, sonra oglen 1 saat yuzmeye gittim, gerci aktif olarak 1 saat yuzemedim tabii ki, kurs oldugu icin herkes teker teker tur atiyor, siranin gelmesini bekliyorsun filan, dinlene dinlene yani. Neyse bos bos oturmaktan iyidir. Sonra yuzme donusu arkadasima ugradim, maalesef orada kacirdim ipin ucunu, zaten yuzmeden sonra da acikmistim, rejimi filan unuttum resmen. Simdi aksama bari yapayim kabak detoksunu diyorum. Ya da yoksa artik agzima bir sey surmesem mi ki? 100 tane squat yapacagim birazdan dunku yaptigim gibi belki o eritir yediklerimi. Menumu yazayim:

Kahvalti (saat 12)
Tavada 1 yumurta ile köz patlicanli domatesli menemen
1 kibrit kutusu peynir
Domates salatalik
2 zeytin
Cok azicik tavayi siyiracak kadar ceyrek dilim beyaz ekmek
1 bardak sekersiz cay
1 cay kasigi bal

Öğlen (saat 3)
5 bardak sekersiz cay
Yarim simit
Krem peynir (simite surup yedim)
3-4 Zeytin
Domates
2 servis kasigiyla patates salatasi
Yarim dilim trilece
1 dilim karpuz

inşallah gülüm sağlıklı bir şekilde zayiflariz

Yumurta peynir yiyemiyoruz şimdilik alerji sebebiyle, minnak 3 yaşında
Hmm alerji de kotuymus, gecmis olsun. Allah bagislasin bebegini. :)
Allah kabul etsin, ben de tutmak istiyorum 6 gunleri insaallah, hem Ramazan'da tutamadiklarimi kaza etmis olurum bu bahaneyle. Ama haftada 2 gun yuzmeye basladim, insaallah firsat bulabilirim.

Mmmm, ellerine saglik kulaga hoş geliyor. Ben de yapiyorum evde firinda ama benimki bayagi bol malzemeli oluyor. Boyle sade denemedim hic. Ben evde ne buluyorsam koyuyorum. Kuru meyveler, kuruyemisler, tohumlar, baharatlar... Degisik guzel oluyor. O yuzden kuruyemis yerine gibi oluyor benim yaptigim. Yogurtla cok seviyorum ben.

Hoşgeldin canımm boyun kaç

Boyum 163 cm.

Guzel dengeli bir menu olmus. Detoks suyu dedigin ne oluyor? Evde kendin mi yapiyorsun, yoksa hazir mi aliyorsun?

Menümü yazayım

Sabah (08.00)

Bir haşlanmış yumurta
Bir domates bir salatalık
Yeşil ve kırmızı biber
Altı tane zeytin
Bir küp kadar peynir
Bir bardak şekersiz çay

Ara (10.30)

Bir fincan şekersiz yeşil çay
Bir tane ceviz

Öğle (12.30)

Bir tabak etli yeşil fasulye
Salata
Kiraz

Ara (15.00)

Bir çay bardağı kuru üzüm
Bir bardak kefir

Ara (17.30)

Bir tane ananaslı activia

Akşam (19.30)

Bir tabak etli yeşil fasulye
Salata
Yoğurt

Ara (21.30)

Bir bardak zerdeçallı süt

Su 3 litre spor yok

moni Antepia27

Afiyet olsun çok güzel menü canim

Hoşgeldin

Iyi aksamlar hanimlar
Menum
Kahvalti: 1 haslanmis yumurta, 1 dilim kepek ekmegi, 1 dilim beyaz peynir, domates, filtre kahve

Ogle: 1 tabak zeytinyagli fasulye, 2 kofte, 2 kasik yogurt

Aksam: 4 kucuk tavuk baget, 1 kucuk patates firinda pisirdim. 1 kucuk ayran.
Simdi yarim muz uzerine bal doktum cay ile yicem canim tatli istedi:)

1 saat pilates yaptim, 45dk yuruyus (5000 adim)

Cok guzel menun, en guzel tatli meyve ve bal. :)
Dikkatimi bir sey cekti herkes bugunlerde taze fasulye yiyor :)

Hayirli olsun, mutluluklar... Dugununde hayallerindeki gibi ol insaallah. :) her seyin kusursuz ve guzel olmasini diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…