Off 48 kg mu? :) ben 55-56 civarinda gidio geliyorum su siralar ve 50 kg istiyorum. Aslinda 2 kg var arasinda ama gercekten benim icin cok uzak. Kilo vermekte ve versem de onu korumakta epey zorlanan bir bunyem var. Bu arada Yalovali misin? Nickinde 77 yazinca sorayim dedim, benim annemin tarafi Yalovali da... :)Hedefim 48 ama rüya gibi sanki,yarışalım ok
Afiyet olsun çok güzel menü canim
Teşekkür ederim canım baya yorgunum.bayramda nöbetçiydim koşturmacalı geçti.sen nasılsın?
Afiyet olsun canım menün güzelHHayırlı akşamlar sevgili takımım
menum
2dlm tam buğday ekmeği
peynir
yumurta
domates
7 zeytin
ikindi
nohut durumu
ayran
ara
karpuz
ayçiçek çekirdeği içi
acikirsam süt veya yoğurt
su içtim bayağı
spor 30 dk civarında yürüyüş
sara_28
Afiyet olsun canım menün güzel
Fatmacım bişey soracam ben çekirdek yiyince bağırsaklarım çok güzel çalışır sende de öyle oluyormu
Ben kabak cekirdegi bagirsaklar icin cok faydali diye biliyorum. Özellikle tuzsuz ve kabuklariyla birlikte yendiğinde.Afiyet olsun canım menün güzel
Fatmacım bişey soracam ben çekirdek yiyince bağırsaklarım çok güzel çalışır sende de öyle oluyormu
Cok guzel menun, en guzel tatli meyve ve bal. :)
Dikkatimi bir sey cekti herkes bugunlerde taze fasulye yiyor :)
Ben kabak cekirdegi bagirsaklar icin cok faydali diye biliyorum. Özellikle tuzsuz ve kabuklariyla birlikte yendiğinde.
Teşekkürler ler canım
Hiç dikkat etmedim saram bugün bı dikkat edeyim
3 aydır kesintisiz her akşam yarımla 1 kâse arası yedim.Dikkat et bakalım canım
Ben bide bol tuzlu seviyorum tuzsuz çekirdeğin tadı olmuyor ama tuzda ödem yapıyor ne yazıkki ayyyyyy canım çekirdek istedi ama yemiyecem
Zaten aç olan midemiz deyil, gözümüz ve nefsimizİyi akşamlar kızlarrr
Evi toplayacağım sonra da ders o yüzden menümü yazayım
Menü
Saat 20.30 gibi
Küçük bir fincan Türk kahvesi
1 litre su
....
Saat 21.00
Bir tabak nohut (tepeleme değil)
Yarım tabak şehriye çorbası
7-8 tane de patates kızartması
....
Su: 1 litre, 3 ü geçecek inşallah
Spor: 15 dakika yürüyüş
20 ip atlama.
Bakalım ilerleyen saatlerde 200e tamamlarım inşallah
.... Demek ki tek öğünle de doyabiliyormuşum. Gündğz ha babam ye ha babam ye, açlıktan değil ha alışkanlıktN
Kesinlikle ya. Normalde vücudumun sesini dinledim. Ezan okunuyordu,o anda çocukla oyun oynuyorduk ,bağırsaklarım dedi ki :Bak iki senedir çok zorladın beni,şu an yemek yemesen de acıkmazsın. .resmen bunu hissettim.Zaten aç olan midemiz deyil, gözümüz ve nefsimiz
Evet ben de severim, zeytinyaglisini ayri severim etli salcalisini ayri severim. Yarin pazardan alayim bari ben de :)Suanda cok guzel cunku tam mevsimi:) domateste guzel ondan zeytinyagli tavsiye ederim cok guzel oluyo az yagli yapiyorum
Hoşgeldin canımMerhaba ilk üyeliğim de yani bundan 2.5 yıl kadar önce 10. Takım a üye olup 6 ayda 14 kilo vermiştim. Tabi o zamanın takım kaptanı ve yardımcıları bizi yüzüstü bırakıp gittiler o zaman kızımın saglik sorunları olduğu için çok fazla konuya dahil olamadım.
O zaman başladım kilo almaya stresten üzüntüden sonra kızım iyileşti vs derken 2. Kizima hamile kaldım doğum yaptım süt olsun diye yedim tabi tatlıları oldum 67.5 kilo. Neden 10. Takım derseniz ben o zaman çok güzel arkadaşlıklar kurdum bu takım bana inanilmaz yardımcı oldu her konuda. Tabi o zamanın takım kaptanı ve yardımcıları hariç biz dost zannederken suçlayarak ve bizi demoralize ederek gittiler
Ben 10. Takım da olmak istiyorum lütfen beni kabul edin gerçekten buna çok ihtiyacım vardiğer gruplar da iyidir eminim ama 10. TAKIM benim için çok değerli lütfen takım kaptanı beni de aranıza dahil edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?