Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

İyi akşamlar kızlar bugün sporun ucunu kaçırdım galiba hamlamışım heryerim ağrıyor migrenim tuttu tabi.
Sabah: 1 haşl yumurta,1 dlm ananas.1 günkurusu
Öğle: çorba,1 patlıcan dolması,yufka ekmek
Ara: 2 kayısı,kiraz
Akşam: barbunya 5-6 kaşık,4 kaşık bulgur pilavı,yoğurt
Karpuz
2.5 lt su,1 saat tenis,15 dk kalça 10 dk karın egzersizi

Hedefim 48 ama rüya gibi sanki,yarışalım ok
Off 48 kg mu? :) ben 55-56 civarinda gidio geliyorum su siralar ve 50 kg istiyorum. Aslinda 2 kg var arasinda ama gercekten benim icin cok uzak. Kilo vermekte ve versem de onu korumakta epey zorlanan bir bunyem var. Bu arada Yalovali misin? Nickinde 77 yazinca sorayim dedim, benim annemin tarafi Yalovali da... :)

Afiyet olsun canım menün güzel

Fatmacım bişey soracam ben çekirdek yiyince bağırsaklarım çok güzel çalışır sende de öyle oluyormu

Ben kabak cekirdegi bagirsaklar icin cok faydali diye biliyorum. Özellikle tuzsuz ve kabuklariyla birlikte yendiğinde.

Ben ay çekirdeği yiyorum canım kabak çekirdeğini çok seviyorum ama mideme dokunuyor ne zaman yesem bulantı yaşıyorum gastritim var belki o yüzdendir

İyi akşamlar kızlarrr
Evi toplayacağım sonra da ders o yüzden menümü yazayım
Menü
Saat 20.30 gibi
Küçük bir fincan Türk kahvesi
1 litre su
....
Saat 21.00
Bir tabak nohut (tepeleme değil)
Yarım tabak şehriye çorbası
7-8 tane de patates kızartması
....
Su: 1 litre, 3 ü geçecek inşallah
Spor: 15 dakika yürüyüş
20 ip atlama.
Bakalım ilerleyen saatlerde 200e tamamlarım inşallah
.... Demek ki tek öğünle de doyabiliyormuşum. Gündğz ha babam ye ha babam ye, açlıktan değil ha alışkanlıktN

Dikkat et bakalım canım

Ben bide bol tuzlu seviyorum tuzsuz çekirdeğin tadı olmuyor ama tuzda ödem yapıyor ne yazıkki ayyyyyy canım çekirdek istedi ama yemiyecem
3 aydır kesintisiz her akşam yarımla 1 kâse arası yedim.
1 haftadır ağzımı sürmüyorum.
Az önce eşim 1 kâse yedi, hiçte canım istemedi.
Not: biz tuzsuz yerdik

Zaten aç olan midemiz deyil, gözümüz ve nefsimiz

Zaten aç olan midemiz deyil, gözümüz ve nefsimiz
Kesinlikle ya. Normalde vücudumun sesini dinledim. Ezan okunuyordu,o anda çocukla oyun oynuyorduk ,bağırsaklarım dedi ki :Bak iki senedir çok zorladın beni,şu an yemek yemesen de acıkmazsın. .resmen bunu hissettim.
Ama ben ne yaptım mutfağa su içmek için girdiğimde nohutun güzelliğine dayanamadım. Açlıktan değil ha,sadece güzelliğindem

İyi akşamlar

Sabah
Yoğurt kürü (işe yarıyor gibi durmuyor. Bugün düne göre daha da artı çıktı tartım)

Kahvaltı
1.5 haşlanmış yumurta

Ara
1 bitter karam gofret
1 limonlu maden suyu

Öğle
2 yk tavuk kızartma

Ara
Kuruyemiş (kabak çekirdeği, fındık, badem)

Akşam
Tavuk sote
Yoğurt

Spor: bugün fırsatım olmadı. Okula kızımı da götürüyorum çok yorucu ve yoğun oluyor. Kahvaltı yapmadan çıkmamak için ayaküstü atıştırdım.
Su:1.5 lt

Hoşgeldin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…