Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

on numara menü olmuş gülüm maaşallah çok begendim

Ooh yediğin makarna sporla gitmiştir herhalde,inşallah
Ben bugün çok az yedim ve de çook huzurluyum gergin değilim

evet arkadaşlar , gecenin motivasyon fotoğrafı. Her gece atıcam bunu inşallah, sahi neden bu kadar çok yiyoruz, az yiyelim haziranı da yarıladık. Şükürler olsun benim tartıda kilom aynı ama pantolonlar düşmeye başladı, sıra tartıda.yılmak yok, pes etmek yok,
Bu arada doğrusu why do you eat so much olmalıydı ehehehe ayem engliş tiçır dermişim.. Ve de benim nickim baby cat değil baby kitten olsa daha iyiydi zannımca kitten kedi yavrusu, ama öyle yazdım zamanında öyle kaldı

Ooh yediğin makarna sporla gitmiştir herhalde,inşallah
Ben bugün çok az yedim ve de çook huzurluyum gergin değilim
oğlumu sütten kesecem azaltmaya başladım 3 gecedir vermiyorum şükür sandığımkadar zor olmadı gece bir iki aya gündüzü de bıraksın istiyorum o yüzden az yemem lazım emzirmeyi bahane etmemem lazım gülüm inşallah kolay geçiririz bu süreci

3 aydır kesintisiz her akşam yarımla 1 kâse arası yedim.
1 haftadır ağzımı sürmüyorum.
Az önce eşim 1 kâse yedi, hiçte canım istemedi.
Not: biz tuzsuz yerdik

Canım ben oldum olası tuzu çok severim eriği bile tuza banarak yerim yemeğe ekstradan tuz eklerfim ama şimdilerde azalttım eskisi gibi tuzlu yemiyorum

on numara menü olmuş gülüm maaşallah çok begendim

Teşekkür ederim canım

Menün güzel canım kaç kilosun bilmiyorum ama naçizane fikrim bezelyenin glisemik indeksi yüksek olduğu için diyette çok yerinin olmadığı o uüzden imkanların ölçüsünde yememeye dikkat etmelisin

Allah kolaylik versin.

Cok tatlisin ya.

Kaç aylik yavrun. Ben de istiyorm ya. Emzirme faslı bitsin istiyorum artık . Benimki 19 aylik

tamam canım dikkat ederim teşekkürler

Simdi ac karna tartildim 53,5 olmusum. Kabak detoksunu yarim yamalak bile yaptigim halde ise yaramis ya valla cok mutlu oldum. 2,5 kilo vermis oldum toplamda. Biraz daha uzatsam oluyor mu acaba, bilenler uygulayanlar?
Merhaba hoşgeldin . Boyuna göre kilon çok iyi . Sok diyet vari şeyler yapmasan mi ki . Ama ssana da şimdi hep . Kilon yok senin ye amaaan baskiları çoktur dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…