sağol gülümAllah kolaylik versin.
24 é kadar dayanirmiyim billmiom ben ya. Tek taraftan alıo zaten21 aylık oldu canim son üç ayimiz kaldı gece uykuları çok düzensiz azaltıp bırakmasını hedefliyorum ama bakalım hayirlisi
Hayır voronescim,yazmalısın menünü bebeğim. Hayır diye diye bugün oldu. E bugün zaten perşembe, sabah da kek poğaça yenmiş afiyet olsun.hemen şimdi öğle yemeğinde güzel bir çorba salata akşama da, bak nasıl toparlıyorsun canım benim.seni anlıyorum benim eski halim gibisin. Yapma bu eziyeti bedenine. Brnim gibi yasaklı da değilsindir ne de olsa ,yerinde olsam bi mercimek yaparım,şöyle salçalı,üzerine kırmızı biber falan ooh, biz yiyemiyoruz sen bari yeKızlar bugün de menu yazamam galiba . Çünkü annem evde . Evde kek poğaça falan var. Sabah zaten onlarlà kahvalti oldu. Ama gercekten koydum kafama perşembe aksami onlar gidince baslicam
Heheh benimki 34 aylık, bırakmak üzere bitti bitiyor ,babası koca dana diyor:) tabi yüzüne demiyor,severken21 aylık oldu canim son üç ayimiz kaldı gece uykuları çok düzensiz azaltıp bırakmasını hedefliyorum ama bakalım hayirlisi
geçmiş olsun canımIyi gunler kizlar. Fena hastayim bugun antibiotik e basladim.
Toparlanmam lazim o yuzden izin istiyorum
Evet dedigin gibi sozlere maruz kaliyorum. O yuzden zaten kimseye yemek konusunda dikkat ettigimi söylemiyorum. Bu sebeple isafir gibi ortamlarda cok kacamaklar yapabiliyorum.Merhaba hoşgeldin . Boyuna göre kilon çok iyi . Sok diyet vari şeyler yapmasan mi ki . Ama ssana da şimdi hep . Kilon yok senin ye amaaan baskiları çoktur dimi
kendim yapıyorum canım yeşil çayı demliyorum 1fincan içine 1 tarçın ve 1 2 tane karanfil koydum 1 litre suya 1 elma dilimliyorum 1 salatalık ve bana koydum hepsini karıştırıyorum limon sıkıp iciyorumHmm alerji de kotuymus, gecmis olsun. Allah bagislasin bebegini. :)
Allah kabul etsin, ben de tutmak istiyorum 6 gunleri insaallah, hem Ramazan'da tutamadiklarimi kaza etmis olurum bu bahaneyle. Ama haftada 2 gun yuzmeye basladim, insaallah firsat bulabilirim.
Mmmm, ellerine saglik kulaga hoş geliyor. Ben de yapiyorum evde firinda ama benimki bayagi bol malzemeli oluyor. Boyle sade denemedim hic. Ben evde ne buluyorsam koyuyorum. Kuru meyveler, kuruyemisler, tohumlar, baharatlar... Degisik guzel oluyor. O yuzden kuruyemis yerine gibi oluyor benim yaptigim. Yogurtla cok seviyorum ben.
Boyum 163 cm.
Guzel dengeli bir menu olmus. Detoks suyu dedigin ne oluyor? Evde kendin mi yapiyorsun, yoksa hazir mi aliyorsun?
Geçmiş olsun canımIyi gunler kizlar. Fena hastayim bugun antibiotik e basladim.
Çook teşekkür ederim canımm inşallahh öyle olurrrHayirli olsun, mutluluklar... Dugununde hayallerindeki gibi ol insaallah. :) her seyin kusursuz ve guzel olmasini diliyorum.
Ben de 58 den 55 e indim ama 48 nasıl olacak bilmiyorum.Yok 77 Yalova dan değil doğum yılımdan 1977Off 48 kg mu? :) ben 55-56 civarinda gidio geliyorum su siralar ve 50 kg istiyorum. Aslinda 2 kg var arasinda ama gercekten benim icin cok uzak. Kilo vermekte ve versem de onu korumakta epey zorlanan bir bunyem var. Bu arada Yalovali misin? Nickinde 77 yazinca sorayim dedim, benim annemin tarafi Yalovali da... :)
Geçmiş olsunIyi gunler kizlar. Fena hastayim bugun antibiotik e basladim.
Menum çok güzel canım sporda yapılmış kutlarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?