Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ben menümü yazayım bu saatten sonra asla bir şey yemem
Eşim 2 aydır çok çok yoğun çalışıyor, ilk defa dışarıya çıktık diyebilirim bu yüzden bugün azıcıkım kaçamak yapmış olabilirim :))

Menü
Sabah 04.00
Ekmeğin kabuğundan biraz,toplasan 2 dilim ekmek eder etmez
...
Öğle 12.00
1 bardak limonlu su
...
Ara , 17.00 civarı
Patates kızartması mc Donald s
....
Akşam 20.30
Yarım tabak bezelye.
Bir tabağa yeşil fasulye, yarısına tavuklu şehriye
...
Su: 1.5 lt
Spor: 30 dk yürüyüş

Menümü yazayim ben de, herkes yazmis. :)

Kahvalti (9 bucuk)
1 yumurta ile yesil kabakli omlet (detoks yaparim diye aldigim bir suru kabak var evde degerlendirmek icin ne yapacagimi sasirdim artik :) )
5 zeytin
1 salatalik

Ara (12)
1 kase karpuz

Öğlen (3)
2 kase kabakli havuclu yogurt corbasi
2 hurma

Aksam (5 bucuk)
2 dilim firinda tavuk
4 kasik patatesli patlicanli bulgur pilavi (sebzeleri kizartmadan yaptim)

Spor
100 squat

kendim yapıyorum canım yeşil çayı demliyorum 1fincan içine 1 tarçın ve 1 2 tane karanfil koydum 1 litre suya 1 elma dilimliyorum 1 salatalık ve bana koydum hepsini karıştırıyorum limon sıkıp iciyorum
Yesil cay poset olarak mi yoksa aktardan mi alip yapiyorsun? Aktardan alinmis yesil cayim var, tohum gibi goruntusu var minik minik. Onlarla da olur mu bu acaba ben de yapayim, evde bosuna duruyor degerlensin garibim :) hem şifa.

Aman Allah korusun kendini de cok zorlama ama dikkatli ol. O gun geldiginde her sey istedigin gibi olur, sen merak etme :)
Ben de 58 den 55 e indim ama 48 nasıl olacak bilmiyorum.Yok 77 Yalova dan değil doğum yılımdan 1977
Aa ne guzeeel :)

Iyi aksamlar
Menum:
Kahvalti:1 haslanmis yumurta, 1 dilim peynir, ceri domates, 1 dilim kepek ekmegi
Ogle: haslanmis brokoli, yogurt, 2 hurma
Aksam: yarim kusbasili pide, 3 dilimde peynirli pide.
Ustune dondurma yedim. Abarttim aksam.

10.000 adim oldu gerci. 1.5 saat yuruyus yani.
Yarin daha temkinli gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…