Teşekkür ederim canım benim
Senin günün nasıl geçti
Teşekkür ederim canım benim
Senin günün nasıl geçti
Yesil cay poset olarak mi yoksa aktardan mi alip yapiyorsun? Aktardan alinmis yesil cayim var, tohum gibi goruntusu var minik minik. Onlarla da olur mu bu acaba ben de yapayim, evde bosuna duruyor degerlensin garibim :) hem şifa.kendim yapıyorum canım yeşil çayı demliyorum 1fincan içine 1 tarçın ve 1 2 tane karanfil koydum 1 litre suya 1 elma dilimliyorum 1 salatalık ve bana koydum hepsini karıştırıyorum limon sıkıp iciyorum
Aman Allah korusun kendini de cok zorlama ama dikkatli ol. O gun geldiginde her sey istedigin gibi olur, sen merak etme :)Çook teşekkür ederim canımm inşallahh öyle olurrrbugün öyle bir spor yapmışım ki sabah eve geldim kendimi yatağa zor attım, tansiyonum düştü heralde.... Pişman olmak istemiyorum kilolarım yüzünden fotoğraflara baktığımda
Aa ne guzeeel :)Ben de 58 den 55 e indim ama 48 nasıl olacak bilmiyorum.Yok 77 Yalova dan değil doğum yılımdan 1977
Kızlar ben bir süre gelemiyebilirim. Evimde değilim zaten. Sağlık sorunlarımla uğraşıyorum. Evine dönünce tam katılım sağlarım.
Geçmiş olsun canımKızlar ben bir süre gelemiyebilirim. Evimde değilim zaten. Sağlık sorunlarımla uğraşıyorum. Evine dönünce tam katılım sağlarım.
Yarın misafirliğe gidicem köfte yogrulacak çok sevdiğimi bildiği için ev sahibi bulgur
Sisirebilir tatlı da olur cuma öncesi pek iyi olmadi
Geçmiş olsun canımIyi gunler kizlar. Fena hastayim bugun antibiotik e basladim.
Toparlanmam lazim o yuzden izin istiyorum
Tm canım, geçmiş olsunKızlar ben bir süre gelemiyebilirim. Evimde değilim zaten. Sağlık sorunlarımla uğraşıyorum. Evine dönünce tam katılım sağlarım.
Guzel bir programmisEki Görüntüle 2278217 Eki Görüntüle 2278218 kendimi frenlememe yardımcı olsn programım. Kızartma iptal,ekmeği de az yediğim için yememiş sayıyorum. Benim için önemşi olan sıfıra indirmek degil miktarını azaltmak zaten
Yettim gezginim
yettim gezginim
Işte buYettim gezginim
yettim gezginim
Herkese selamlar kızlar. Hepinizi çok özledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?