- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Elindekilerle yetinSite şahdı şahbaz olmuş. Ne emoji kullanabiliyorum ne de yazı karakteri
Neyse bu gece motivasyon konuşması yapacak yüzüm yok, ben var kaçamak yapmak
Yarın aynen devam
Evet oklavayı hak ettim gezegen fezacım haklısın , ama olsun az kaldı, kurtuluyorum inşallah bu bağımlılıktan
Yettim gezginim
yettim gezginim
Herkese selamlar kızlar. Hepinizi çok özledim
Ip atlamak mi yapti sarkma? Aslinda hamilelikte xok kilo almamak lazim. 10-12 iyi, gerisinin bebege yarari degil zarari var.Ya kızlar banasöyle geliyor ki,benim tartıdaki kilom bir anda düşecek. Nasıl oluyor derseniz. Bakın bir markette askılı badi buldum. Evde giymelik düğmeli falan neyse, M bedendi . acaba olur mu olmaz mı dite düşündüm. Normalde xl falan giyiyorum.ya da L.. Neyse aldım. Eve geldim bi giydim.neredeyse bol bile geliyorbende bir göbek var ,bi 7-8 kilo var gibi sanki. O gidince bir şey kalmayacakmış gibi geliyor.ip atlayarak baya bi eridi azıcık da sarktı galiba. Toparlamaya çalışıyorum inşallah toparlanır.doğumdan sonra 9 ayda 25 kilo verdim ama gram sarkma olmadı sonra aldım işte biliyosunuz, veriyorum hem çatlaklar meydana çıkmaya başladı. Valla kilo almak mı,bir daha??? Aslaaaa. Tabi sağlık sorunu ve hamilelik dışında
Harika bir menü afiyet olsun canımmenüm
sabah
2 dlm tam buğday ekmeği
peynir
ogle
peynir
domates
ikindi
kabak yemeği
yogurt
aksam
1 bardak süt
neyve
sara_28
Benim gibi kaçamaklı olmuş ve hemen tartıya yansıdı benim aslında yemememiz gerekiyor yaBen menümü yazayım bu saatten sonra asla bir şey yemem
Eşim 2 aydır çok çok yoğun çalışıyor, ilk defa dışarıya çıktık diyebilirim bu yüzden bugün azıcıkım kaçamak yapmış olabilirim :))
Menü
Sabah 04.00
Ekmeğin kabuğundan biraz,toplasan 2 dilim ekmek eder etmez
...
Öğle 12.00
1 bardak limonlu su
...
Ara , 17.00 civarı
Patates kızartması mc Donald s
....
Akşam 20.30
Yarım tabak bezelye.
Bir tabağa yeşil fasulye, yarısına tavuklu şehriye
...
Su: 1.5 lt
Spor: 30 dk yürüyüş
Afiyet olsun canım çok güzel menüMenümü yazayim ben de, herkes yazmis. :)
Kahvalti (9 bucuk)
1 yumurta ile yesil kabakli omlet (detoks yaparim diye aldigim bir suru kabak var evde degerlendirmek icin ne yapacagimi sasirdim artik :) )
5 zeytin
1 salatalik
Ara (12)
1 kase karpuz
Öğlen (3)
2 kase kabakli havuclu yogurt corbasi
2 hurma
Aksam (5 bucuk)
2 dilim firinda tavuk
4 kasik patatesli patlicanli bulgur pilavi (sebzeleri kizartmadan yaptim)
Spor
100 squat
Akşam dışında süpermiş canım neyse 1 günümüz daha var telafi etmek içinIyi aksamlar
Menum:
Kahvalti:1 haslanmis yumurta, 1 dilim peynir, ceri domates, 1 dilim kepek ekmegi
Ogle: haslanmis brokoli, yogurt, 2 hurma
Aksam: yarim kusbasili pide, 3 dilimde peynirli pide.
Ustune dondurma yedim. Abarttim aksam.
10.000 adim oldu gerci. 1.5 saat yuruyus yani.
Yarin daha temkinli gidicem
Hayır aşırı kilo almak yaptı maalesefIp atlamak mi yapti sarkma? Aslinda hamilelikte xok kilo almamak lazim. 10-12 iyi, gerisinin bebege yarari degil zarari var.
Canım ya. Sorma hem de ne eziyet . Midem davul karnım öyle. . Ama evde bunlar ve misafir oldukça yaPamiyorm diyet neyin.en azından sbze pisiremiom. Hep hamur Vs. . Yapcam çorbaHayır voronescim,yazmalısın menünü bebeğim. Hayır diye diye bugün oldu. E bugün zaten perşembe, sabah da kek poğaça yenmiş afiyet olsun.hemen şimdi öğle yemeğinde güzel bir çorba salata akşama da, bak nasıl toparlıyorsun canım benim.seni anlıyorum benim eski halim gibisin. Yapma bu eziyeti bedenine. Brnim gibi yasaklı da değilsindir ne de olsa ,yerinde olsam bi mercimek yaparım,şöyle salçalı,üzerine kırmızı biber falan ooh, biz yiyemiyoruz sen bari ye
Babby NO Problem ben mesajini z ate n perşembe görmüş oldumAy bugün çarşambaymış :) daha iyi işte toparlanman için iki günün varvorones . benim günler şaşmış ehejeh. Ben 74te çakılı kaldım sinir oldum kendime , umarım bir an önce kurtuluruz
Hoşgeldin canım.gitme bir daha özledik seniYettim gezginim
yettim gezginim
Herkese selamlar kızlar. Hepinizi çok özledim
Aslinda simdi bakinca yuzmeden sonra aman aman cok da bir sey yemis sayilmam bence ama yerken sanki cok yiyormusum hissi vardi. Protein yönünden zayifti. Karbonhidrat fazlaydi. Haha kendi kendimi yorumladim, elestirdim. :)Bugun menumu yazayin cunku bu saatten sonea belki sadece meyve yerim, daha baska bir sey yemek istemiyorum ama yersem de yine yazarim tabii.
Kahvalti (9 bucuk)
1 haslanmis yumurta
1 salatalik
Saat 12 den 1e kadar yuzme kursundaydim, gelince hemen yemek veee tabi yuzerken ne kadar kalori yaktıysam fazlasiyla aldim :/
Ogle (2)
Yarim simit
Yarim pogaca
3 barsak sekersiz cay
Yarim zeytinyagli enginar
Zeytin
Peynir
Salatalik, domates
Biraz kiraz ve cilek
Mutlaka spor oncesi ve sonrasi esneme hareketleri yap canim.Merhaba kızlar.2 gündür migren krizim var üstüne de nöbetçiyim.neyse ki başağrım geçti.ramazan sonrası spor yapınca kaslarımda laktik asit birikti o da başağrısını tetikledi.bugün spor yapmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?