Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ya kızlar banasöyle geliyor ki,benim tartıdaki kilom bir anda düşecek. Nasıl oluyor derseniz. Bakın bir markette askılı badi buldum. Evde giymelik düğmeli falan neyse, M bedendi . acaba olur mu olmaz mı dite düşündüm. Normalde xl falan giyiyorum.ya da L.. Neyse aldım. Eve geldim bi giydim.neredeyse bol bile geliyor bende bir göbek var ,bi 7-8 kilo var gibi sanki. O gidince bir şey kalmayacakmış gibi geliyor.ip atlayarak baya bi eridi azıcık da sarktı galiba. Toparlamaya çalışıyorum inşallah toparlanır.doğumdan sonra 9 ayda 25 kilo verdim ama gram sarkma olmadı sonra aldım işte biliyosunuz, veriyorum hem çatlaklar meydana çıkmaya başladı. Valla kilo almak mı,bir daha??? Aslaaaa. Tabi sağlık sorunu ve hamilelik dışında

Ip atlamak mi yapti sarkma? Aslinda hamilelikte xok kilo almamak lazim. 10-12 iyi, gerisinin bebege yarari degil zarari var.

Dünkü menüm;
Uyanınca; yeşilçay

Kahvaltı;
10-12 sarma
1 haş yumurta
1 yeşil biber
1 salatalık
1 tatlı kaşığı kadar helva
1 bardak çay

Öğle;
Patates-Kabak-Patlıcan-Biber den oluşan 1 porsiyon karışık kızartma
4 adet misket köfte

Ara;
2 bardak çay
1 kibrit kutusu kadar yaş pasta

50 dk tempolu yürüyüş, 15 dk bölgesel hareket
3 litre su

moni

menüm

sabah
2 dlm tam buğday ekmeği
peynir

ogle
peynir
domates

ikindi
kabak yemeği
yogurt

aksam
1 bardak süt
neyve

sara_28
Harika bir menü afiyet olsun canım
Benim gibi kaçamaklı olmuş ve hemen tartıya yansıdı benim aslında yemememiz gerekiyor ya
Afiyet olsun canım çok güzel menü
Akşam dışında süpermiş canım neyse 1 günümüz daha var telafi etmek için

Canım ya. Sorma hem de ne eziyet . Midem davul karnım öyle. . Ama evde bunlar ve misafir oldukça yaPamiyorm diyet neyin.en azından sbze pisiremiom. Hep hamur Vs. . Yapcam çorba

Babby NO Problem ben mesajini z ate n perşembe görmüş oldum
Sen beni durtt de ben spora gidem yaaa. Bu aksam

Merhaba kızlar.2 gündür migren krizim var üstüne de nöbetçiyim.neyse ki başağrım geçti.ramazan sonrası spor yapınca kaslarımda laktik asit birikti o da başağrısını tetikledi.bugün spor yapmadım

Bugun menumu yazayin cunku bu saatten sonea belki sadece meyve yerim, daha baska bir sey yemek istemiyorum ama yersem de yine yazarim tabii.

Kahvalti (9 bucuk)
1 haslanmis yumurta
1 salatalik

Saat 12 den 1e kadar yuzme kursundaydim, gelince hemen yemek veee tabi yuzerken ne kadar kalori yaktıysam fazlasiyla aldim :/

Ogle (2)
Yarim simit
Yarim pogaca
3 barsak sekersiz cay
Yarim zeytinyagli enginar
Zeytin
Peynir
Salatalik, domates
Biraz kiraz ve cilek

Aslinda simdi bakinca yuzmeden sonra aman aman cok da bir sey yemis sayilmam bence ama yerken sanki cok yiyormusum hissi vardi. Protein yönünden zayifti. Karbonhidrat fazlaydi. Haha kendi kendimi yorumladim, elestirdim. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…