Esnesem de oluyor bende.uzun süre ara verince böyle oluyor.Mutlaka spor oncesi ve sonrasi esneme hareketleri yap canim.
Menun coooook iyi, coook dengeli. Protein yonunden super otesi. Afiyet olsun.Ben de menümü yazayım
Sabah; mantarlı biberli omlet,peynir, zeytin,domates, salatalık,1dlm tb ekmek
Öğle: fırında balık,salata,2 kayısı
Ara:1 portakal
Akşam: çorba,tavuk sote 3 kaşık,ayran
2.5 lt su
Simit fazla bence canım onun dışında çok güzelBugun menumu yazayin cunku bu saatten sonea belki sadece meyve yerim, daha baska bir sey yemek istemiyorum ama yersem de yine yazarim tabii.
Kahvalti (9 bucuk)
1 haslanmis yumurta
1 salatalik
Saat 12 den 1e kadar yuzme kursundaydim, gelince hemen yemek veee tabi yuzerken ne kadar kalori yaktıysam fazlasiyla aldim :/
Ogle (2)
Yarim simit
Yarim pogaca
3 barsak sekersiz cay
Yarim zeytinyagli enginar
Zeytin
Peynir
Salatalik, domates
Biraz kiraz ve cilek
Mükemmel menü afiyet olsunBen de menümü yazayım
Sabah; mantarlı biberli omlet,peynir, zeytin,domates, salatalık,1dlm tb ekmek
Öğle: fırında balık,salata,2 kayısı
Ara:1 portakal
Akşam: çorba,tavuk sote 3 kaşık,ayran
2.5 lt su
Babby NO Problem ben mesajini z ate n perşembe görmüş oldum
Sen beni durtt de ben spora gidem yaaa. Bu aksam
Geçmiş olsun Sade.Merhaba kızlar.2 gündür migren krizim var üstüne de nöbetçiyim.neyse ki başağrım geçti.ramazan sonrası spor yapınca kaslarımda laktik asit birikti oj da başağrısını tetikledi.bugün spor yapmadım
Sağol canım.
Ben Perşembeleri mutlaka portakal kayısı vs yiyorum bir de kayısılı form çay içiyorum.bende işe yarıyorKızlar benim 27 senelşk bir kız arkadaşım var. Bugğn diyetisysne gitmiş o da baslıyır diyete. Benden 7 kilo fazla o. Birlikte başladık bakalım bana bir mptivasyon daha. Kabızlıktan dolayı afedersizniz bu hafta verememiş olabilirim ama haftaya size çook büyük bir sürprizim olacak
Allah kabul etsin. Menun guzel.selam kızlar
bugün niyetliyim
sahur 2parca tavuk 2dilim ekmek
iftar 1kase sehriye çorba
1tabak yeşil fasulye
yemekler hazır daha ezana çok 1saat yürüyüşyaptım
su ne olur bilmiyorum
Onları tüketemiyoruz maalesef. Şurup içtim isim vermeyeyim. İşe yarar illakiBen Perşembeleri mutlaka portakal kayısı vs yiyorum bir de kayısılı form çay içiyorum.bende işe yarıyor
sağol canım allah razı olsunAllah kabul etsin. Menun guzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?