Doğru düzgün giremedim bu hafta belki söz etmişimdir bakıcı ayrıldı okula kızımla beraber gidip geliyoruz feci yorucu oluyor eve girince ikimiz de sızıp kalıyoruz. O uyanıkken telefonu elime alamıyorum da. Böyle böyle derken günler geçti. Dünden beri if diyeti diyw bir şeyi denemeye karar verdik arkadaşımla. Evde zaten bebekten fırsat bulup doğru düzgüb bir şeyler yiyemiyordum gündüz, çok işime geliyor bu program.
Regl olduğum için spor 2 gün yapabildim bu yüzden sadece 900 gr verdim kilom pazartesi 67.5 cuma 66.6 fark 900 gr bana anlatabilir misiniz nasıl oluyordu :/
Regl olduğum için spor 2 gün yapabildim bu yüzden sadece 900 gr verdim kilom pazartesi 67.5 cuma 66.6 fark 900 gr bana anlatabilir misiniz nasıl oluyordu :/
Çok sağol cidden Rabbim kimseye vermesin 2 gün perişan oldum :/ grup biraz durgun gibi geldi bana ben de uğrayamadım ama bugün den sonra dahil olacağım inşaAllah
Çok sağol cidden Rabbim kimseye vermesin 2 gün perişan oldum :/ grup biraz durgun gibi geldi bana ben de uğrayamadım ama bugün den sonra dahil olacağım inşaAllah
Ver ver mutlaka ver. Bak ben düzene girdim sayılır.. Şu ana kadar iyi gidiyorum menüde.pilav var kurabiye var ağzıma sürmedim.spor yapmaya üşeniyorum,çok sıcak, ama yapıcam inşallah
hu huuuuuu kızlar neredesiniz gelinde sohbet edek akşama ne yemek yapacaksınız onu söyleyin
ben öğlene salçalı bulgur pilavı ve kıymalı kabak yemeği yaptım yanınada yoğurt ve acı turşu biberi ooooh çok güzeldi akşama da var yemeğim ama akşama pilav yemeyecem
bugün leslie de yapacam dün yapmamıştım bu kilolar gidecek kilolar giderde benim başım ödemlerle dertte ki onların nasıl olacak hiç bilmiyorum