Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Menümü yazayım
Sabah
Bir haşlanmış yumurta
Bir domates bir salatalık
Yeşil ve kırmızı biber
İki tane ceviz
Üç tane kuru kayısı
Bir bardak şekersiz çay

Öğle
Bir tabak kıymalı kabak yemeği
Üç kaşık bulgur pilavı
Bir kase yoğurt
Acı turşu biberi

Ara
Bir fincan sade türk kahvesi
İki kare bitter çikolata

Ara
Bir bardak kefir
Bir avuç kuru yaban mersini

Akşam
Bir kaşık bulgur pilavı
Bir tabak kıymalı kabak yemeği
Bir kase yoğurt
Acı turşu biberi

Ara
Kiraz

Su 2.5 litre spor 15 dakika leslie yarım saat tempolu yürüyüş

Antepia27
moni

İyi akşamlar

Kahvaltı (karne sonrasu serpme kahvaltı yaptık kafede çok az miktarda tadımlık yedim yazdıklarımdan)
Zeytin
Domates
Salatalık
Peynir
Omlet
Patates kızartması
Salam

Akşam
Izgara tavuk pirzola
Ayran
Bulgur pilavı
1 dilim lavaş

Su 2lt
Spor: 7600 adım

Tarif için teşekkür ederim canım ama benim troitlerden dolayı ödemlerim oluyor ne kadar su içsemde bazen faydası olmuyor

Evet arkadaşlarr
Menümü yazayım
Sabah 10.00
10 zeytin
Yarım tabak bezelye
....
Öğle 13.00
1 kepçe kuru fasulye
1 kepçe nohut
1 kepçe tavuklu bezelye
Salata...
...
Akşam 18.00
1 kaşık kutu fasulye
1 kaşık nohut
4-5 kaşık bezelyeli tavuk
....
19.00
1 elma
....
22.00
1.5 mısır
Su:3 lt
Spor: 20 dk yürüyüş
...
Extra
Mısır yemezdim ama ailecek dışarıya çıktık, yedim
1 fincan Türk kahvesi
1 kaşık pilav ( tadına baktım doyumluk değil)

moni paylaşımdaki mesajımı düzenleyince belki görmemişsindir diye buraya yazayım dedim
natsume'nin yüzdesini düzeltince ben takım ortalamanızı 0.218 hesaplıyorum. Sen de bi kontrol et istersen
Ördekim şimdi bakabildim foruma . Sen hesapladıysan doğrudur çok teşekkür ederim. Yoğun olduğum bir gündü listeyi çok zor hazırlamıştım.

Bugun tartida guzel sonuç almamin vermis oldugu rehavetle ipin ucunu cok kacirdim. Menumu uzulerek yaziyorum.

Kahvalti (9 bucuk)
1 yumurta

Ogle (3)
1 kaşık un helvasi

Aksam (7)
1 kase köy çorbası
3 köfte
10 etli yaprak sarmasi
3 kaşık taze fasulye yemeği
Salata

Ara (9)
4 bardak cay
1 çi börek
1 kıymalı börek
Yarım peynirli gözleme
Yarım kaşık un helvası

Spor yok

Anammmm
Ama dürüstlüğün helal
Bunları yazmak yürek ister kız
1 verdiysen 2 aldın ama üzülme bir haftada toparlanmayacak şey değil. Ben de öyle tartıda eksş görünce yemeğe dalanlardandım .ta ki bugüne kadar. İnşallah bundan sonra birlikte zayıflayacağız hem bizim gibi 70lerde de değilsşn o yüzden çok sıkıntı yapma hani

Menü tersine dönmüş
Işte karatay boşa demiyor sağlam kahvaltı yapın, sonra yemeğe saldırırsınız diye

Menü tersine dönmüş
Işte karatay boşa demiyor sağlam kahvaltı yapın, sonra yemeğe saldırırsınız diye
Belki de sarma acıktırmıştır, çünkğ dün mesela ben hiç aç değildim ama hiç, yarım dilim karpuz yedim ,üzerine bi ton makarna yedim... Bazı yiyecekler de çok acıktırıyor ya... Bugün toparlamaya başladıö ama çok şükür

Menü tersine dönmüş
Valla doğru ne diyeyim. Aslında o aksam borek fasli hic olmasaydi yine gunu kurtarabilirdim, oglende yediğim helvaya, aksamki sarmalara filan cok icim acimadi da borekler fena yapti. Aksam cay icmeye piknige gittik annemlerle, sag olsun yanina bir suru sey almis, dayanamadim normalde o saatte meyve disinda bir sey yemem. Ki Karatay'a gore meyve de gec saatte yenmemeli ama hamur işinden iyidir.

Iyi gunler kizlar
Bugun donmeye karar verdim. Ise de donuyorum bugun, bari beslenme ve spor da bugun baslayim yine dedim.

Suan agirlikli hulahop ceviriyorum. 5 dk sag 5 dk sol diye basladim.
Sonra ise kosacagim bi 3 km filan var 0da 25 dk suruyor.
Iki ogun beslenecegim. Kahvaltiyi es geciyorum. Zaten calisinca anca 12 de oturup yiye biliyorum birseyler

Su miktarini 3 l den asagi olmamasi icin cabaliyacagim.

Aksam fotograf cekip donus yaparim.

Yok yok sen yemeye devam
Cuma tartıda görüşecez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…