- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Merhaba afiyet olsun yufka ekmeği nedir acaba?
lavaştan daha ince açılıp sacda pişirilen ekmek.
Sorması ayıp olmazsa hangi şehir
[/QUOT
Dışarı çıkmayı önereceğim ben eşime, yemek yapasım yok ve evde sular xa kesik
Ödemler için bir tarif var bende istersen deneyebilirsin.
1 bardak demlenmiş yeşilçay
1 lt su
Yarım limon
Buz
Hepsini karıştırıp gün boyu içiyorsun. İnstagramdaki bir diyetisyen paylaşmıştı.
Ördekim şimdi bakabildim foruma . Sen hesapladıysan doğrudur çok teşekkür ederim. Yoğun olduğum bir gündü listeyi çok zor hazırlamıştım.moni paylaşımdaki mesajımı düzenleyince belki görmemişsindir diye buraya yazayım dedim
natsume'nin yüzdesini düzeltince ben takım ortalamanızı 0.218 hesaplıyorum. Sen de bi kontrol et istersen
AnammmmBugun tartida guzel sonuç almamin vermis oldugu rehavetle ipin ucunu cok kacirdim. Menumu uzulerek yaziyorum.
Kahvalti (9 bucuk)
1 yumurta
Ogle (3)
1 kaşık un helvasi
Aksam (7)
1 kase köy çorbası
3 köfte
10 etli yaprak sarmasi
3 kaşık taze fasulye yemeği
Salata
Ara (9)
4 bardak cay
1 çi börek
1 kıymalı börek
Yarım peynirli gözleme
Yarım kaşık un helvası
Spor yok
Bende bundan muzdaribimTarif için teşekkür ederim canım ama benim troitlerden dolayı ödemlerim oluyor ne kadar su içsemde bazen faydası olmuyor
Yufka tedarik edebilirsen tadına bakmanı öneririm, çok güzel oluyorİstanbul da oturuyorum memleket Trabzon
Menü tersine dönmüşBugun tartida guzel sonuç almamin vermis oldugu rehavetle ipin ucunu cok kacirdim. Menumu uzulerek yaziyorum.
Kahvalti (9 bucuk)
1 yumurta
Ogle (3)
1 kaşık un helvasi
Aksam (7)
1 kase köy çorbası
3 köfte
10 etli yaprak sarmasi
3 kaşık taze fasulye yemeği
Salata
Ara (9)
4 bardak cay
1 çi börek
1 kıymalı börek
Yarım peynirli gözleme
Yarım kaşık un helvası
Spor yok
Annemler biz küçükken ev de yufka açar sonra onları sacda pişirip kuruturlardı acaba öyle bir şey miYufka tedarik edebilirsen tadına bakmanı öneririm, çok güzel oluyor
Belki de sarma acıktırmıştır, çünkğ dün mesela ben hiç aç değildim ama hiç, yarım dilim karpuz yedim ,üzerine bi ton makarna yedim... Bazı yiyecekler de çok acıktırıyor ya... Bugün toparlamaya başladıö ama çok şükürMenü tersine dönmüş
Işte karatay boşa demiyor sağlam kahvaltı yapın, sonra yemeğe saldırırsınız diye
Valla doğru ne diyeyim. Aslında o aksam borek fasli hic olmasaydi yine gunu kurtarabilirdim, oglende yediğim helvaya, aksamki sarmalara filan cok icim acimadi da borekler fena yapti. Aksam cay icmeye piknige gittik annemlerle, sag olsun yanina bir suru sey almis, dayanamadimMenü tersine dönmüş
Işte karatay boşa demiyor sağlam kahvaltı yapın, sonra yemeğe saldırırsınız diye
Tamda öyleAnnemler biz küçükken ev de yufka açar sonra onları sacda pişirip kuruturlardı acaba öyle bir şey mi
Yok yok sen yemeye devamBelki de sarma acıktırmıştır, çünkğ dün mesela ben hiç aç değildim ama hiç, yarım dilim karpuz yedim ,üzerine bi ton makarna yedim... Bazı yiyecekler de çok acıktırıyor ya... Bugün toparlamaya başladıö ama çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?