İşte park Bahçe geziyoruz. Bir de aksam spor q gitmeye halim kalmio. Bu da motivasyon eksikliği yapıyor. Ve ben bü aksam gene mutsuzum . Çok yedimAh çok yorucuu.
Normalde 2. Uykusuna yatıyor öğleyin kızım ama okulda uyulmadığı için bitP düşüyor dve gekene kadar. Ona rağmen kendime gelemiyorum ben uyumasa napardm düşünemedim. Allah yardımcımız olsun
Yazın iki öğün yapamiom ben ya. Sizin saatler iniz kac acaba . Ben 7 de kalkınca 3 öğün mecbur oldgu gibi. Akşam yemeği de .19 00 ü gecio hepiyi geceler kızlar
kahvaltı yağda yumurta
2çatal peynir zeytin
salatalik
2dilim ekmek
akşam 4kaşık makarna
4kaşık patlıcan
2.5 lt su
200 ip
Aynenn abla. Senin gibi düşünüyor.m . Yani pişkinlikle değil de. Utanarak yazmak en dogrusu. Mesela birazdan yazsam mi ne dersinSenin yediklerini canımız çekmez canım korkma. Instada, youtube de ne yemek, tatlı tarifleri var üstelik resimli.
Benim şahsi düşüncem, yaptığınız kaçamakları açık açık yazmak.
Bilen arkadaşlar ya onların yerine şöyle yapabilirsin der, yada olan olmuş ama şöyle yaparak eritirsin, günü kurtarırsın derler
Yaz tabi, ama sen umutsuz vakasınbunuda bilesinAynenn abla. Senin gibi düşünüyor.m . Yani pişkinlikle değil de. Utanarak yazmak en dogrusu. Mesela birazdan yazsam mi ne dersin
gülüm kahvaltı en geç 9 akşam 5 gibi yiyorum erken kalksam bile bebekle oturuyorum masaya tek yedirince yemiyor birlikte yemek istiyorYazın iki öğün yapamiom ben ya. Sizin saatler iniz kac acaba . Ben 7 de kalkınca 3 öğün mecbur oldgu gibi. Akşam yemeği de .19 00 ü gecio hep
Menun guzel dengeli olmus, afiyet olsun.Menümü yazayım
Sabah
Bir haşlanmış yumurta
Bir domates bir salatalık
Yeşil ve kırmızı biber
3 tane zeytin
Bir bardak şekersiz çay
Öğle
Bir porsiyon et döner
Salata
Ayran
Ara
Bir fincan neskafe gold
Akşam
Bir tabak zeytinyağlı taze fasulye
Bir kase yoğurt
Salata
Ara
Bir tane kırmızı erik ve şeftali
Birazda kavun
Su 1.5 litre spor bir saat yürüyüş
moni
Antepia27
iyi geceler kızlar
kahvaltı yağda yumurta
2çatal peynir zeytin
salatalik
2dilim ekmek
akşam 4kaşık makarna
4kaşık patlıcan
2.5 lt su
200 ip
Senin yediklerini canımız çekmez canım korkma. Instada, youtube de ne yemek, tatlı tarifleri var üstelik resimli.
Benim şahsi düşüncem, yaptığınız kaçamakları açık açık yazmak.
Bilen arkadaşlar ya onların yerine şöyle yapabilirsin der, yada olan olmuş ama şöyle yaparak eritirsin, günü kurtarırsın derler
Menun guzel dengeli olmus, afiyet olsun.
Kahvaltıda yumurta iyi ki yemissin yoksa menunde protein hic olmayacakmis nerdeyse.
Amin inşallahBu ay inşallah anne olurum içine öyle doğuyor sanki Amin deyin ne olur
Menümü yazayım
Sabah
Bir haşlanmış yumurta
Bir domates bir salatalık
Yeşil ve kırmızı biber
3 tane zeytin
Bir bardak şekersiz çay
Öğle
Bir porsiyon et döner
Salata
Ayran
Ara
Bir fincan neskafe gold
Akşam
Bir tabak zeytinyağlı taze fasulye
Bir kase yoğurt
Salata
Ara
Bir tane kırmızı erik ve şeftali
Birazda kavun
Su 1.5 litre spor bir saat yürüyüş
moni Antepia27
UyanamıyorumUyanın tembeller suyunuzu içip bedeninizi güne hazırlayın güzel bir kahvaltı yapıp ardından sporunuzu yapın sonra çıkın gezin kilolarınızı rahatsız edin edinki kilolar rahatsız olup gitsin siz mutlu olun yani ben öyle yapıyorum
Aaaaa bu kiloları rahatsız etme sözü şimdi geldi aklıma ve çok hoşuma gitti
Ay inşallah, çok sevinirmBu ay inşallah anne olurum içine öyle doğuyor sanki Amin deyin ne olur
Gözün aydın olsunÇok güzel menü afiyet olsun canım
Canım cuma gunum çok yoğundu dunde ogluslarim geldi telasliydim
İnşallah bugün yazicam
5 cok erken değilmi acikmiomusun sonragülüm kahvaltı en geç 9 akşam 5 gibi yiyorum erken kalksam bile bebekle oturuyorum masaya tek yedirince yemiyor birlikte yemek istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?