Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Sen yinede meyva yeme,
Geç saatte açılınca köyü bi ayran iç, koca bir bardak. Hepsinden iyi gelir

Kolay gelsin
Kahvaltı yapmaman büyük hata

Ördekim şimdi bakabildim foruma . Sen hesapladıysan doğrudur çok teşekkür ederim. Yoğun olduğum bir gündü listeyi çok zor hazırlamıştım.
Ama ben senin bilgin olmadan kendi kendime paylaşım alanındaki takım ortalamanızı degistirmemistim, su an senin hesapladigin şekilde kaldı yani. Ben belki mesajımı görüp düzeltirsin demiştim

Bugun orucluyum. Hamilelik, emzirme donemi filan derken cok fazla borcum var, Allah'tan bu seneki Ramazan'i tuttum ama tabi yine borclara eklendi. Hem borclarimin bir kismini tutmus olurum diye, hem de Sevval ayinda 6 gun tutmak cok sevap diye 1 tasla 2 kus dusuncesiyle basladim bugun. Dun aksam oyle cok yiyince sahur yapmadim bir daha, gece yatmadan niyetlendim. Oruc beslenmesini bir nevi uzun zamandir cok meshur olan intermittent fasting gozuyle de bakabilirsiniz.

Ben de okula çocklarla gidiyirm. Ama işte nerde eve gelip uyuyan bebek

Çocuklar dan fırsat bulup gelmek sohbet etmek ve menu vermek istiyorum ya. Ne tembelim

Allah kabul etsin canım

IF Yapanlar kahvalti yapmiyor Bende ona gore ayarladim. Cunku zaten vaktim olmuyor, uyduruk seyler Yemek zorunda kalmakdansa IF yapmam benim gunluk hayatima gore en mantiklisi ve uygun olani
Dene bakalım nasıl olacak.
Ben kahvaltısız hayat düşünemiyorum, bazen yapmıyorum ama eksikliğini çok güçlü hissediyorum

Selam kizlar

Bugun kahvaltida abarttim disari ciktik kahvaltidan sonra tatli yedim . Eve geldim detoks suyu hazirladim sizede tarifini vereyim isteyen denesin bence vucuttaki odemi atmada ise yariyo.

Detoks suyu:
1 limon ve 1 elmayi 4e bolup tencereye koyun, 1 cubuk tarcin ve kiraz sapi (ne kadar varsa ben 15 tane falan koydum) ekleyin uzerine 1.5 lt su koyun ve kaynatin kaynama noktasina gelince orta atese alin ve bu sekilde 20 dk pisirin. Sonra ben surahiye doldurdum, dolaptan cikarip soguk soguk iciyorum. :)

Afiyet olsun deneyeceklere

Cok guzel bir tarif deneyecegim. :)

Ben de okula çocklarla gidiyirm. Ama işte nerde eve gelip uyuyan bebek
Ah çok yorucuu.
Normalde 2. Uykusuna yatıyor öğleyin kızım ama okulda uyulmadığı için bitP düşüyor dve gekene kadar. Ona rağmen kendime gelemiyorum ben uyumasa napardm düşünemedim. Allah yardımcımız olsun

Hadi ya, :) yurek ister dedin diye soruyorum... Kacamak yaptiginda kimse yazmiyor mu yoksa? Yani detayina girmeden sadece kacamak yaptim diye mi yazmaliyiz? Dusununce belki de rejimdekilerin cani çekebilir sonucta. Hata yapmis olabilirim.

Hadi ya, :) yurek ister dedin diye soruyorum... Kacamak yaptiginda kimse yazmiyor mu yoksa? Yani detayina girmeden sadece kacamak yaptim diye mi yazmaliyiz? Dusununce belki de rejimdekilerin cani çekebilir sonucta. Hata yapmis olabilirim.
Senin yediklerini canımız çekmez canım korkma. Instada, youtube de ne yemek, tatlı tarifleri var üstelik resimli.
Benim şahsi düşüncem, yaptığınız kaçamakları açık açık yazmak.
Bilen arkadaşlar ya onların yerine şöyle yapabilirsin der, yada olan olmuş ama şöyle yaparak eritirsin, günü kurtarırsın derler

Menümü yazayım
Sabah
Bir haşlanmış yumurta
Bir domates bir salatalık
Yeşil ve kırmızı biber
3 tane zeytin
Bir bardak şekersiz çay

Öğle
Bir porsiyon et döner
Salata
Ayran

Ara
Bir fincan neskafe gold

Akşam
Bir tabak zeytinyağlı taze fasulye
Bir kase yoğurt
Salata

Ara
Bir tane kırmızı erik ve şeftali
Birazda kavun

Su 1.5 litre spor bir saat yürüyüş

moni Antepia27

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…