Ayy inşallahBu ay inşallah anne olurum içine öyle doğuyor sanki Amin deyin ne olur
Uyanın tembeller suyunuzu içip bedeninizi güne hazırlayın güzel bir kahvaltı yapıp ardından sporunuzu yapın sonra çıkın gezin kilolarınızı rahatsız edin edinki kilolar rahatsız olup gitsin siz mutlu olun yani ben öyle yapıyorum
Aaaaa bu kiloları rahatsız etme sözü şimdi geldi aklıma ve çok hoşuma gitti:KK
Günaydın
Ne diye umutsuz vakayim abla gi veremem diye mi yerim çok diyemiYaz tabi, ama sen umutsuz vakasınbunuda bilesin
Insaallah Rabbim hayirli evlatlar nasip eylesin.Bu ay inşallah anne olurum içine öyle doğuyor sanki Amin deyin ne olur
Gece atıştırmalıkların yüzünden canım, cayın yanında yediklerini kes bak nasıl kilo veriyorsunNe diye umutsuz vakayim abla gi veremem diye mi yerim çok diyemi
Amin inşallah
Ay inşallah, çok sevinirm
Ayy inşallah
Insaallah Rabbim hayirli evlatlar nasip eylesin.
sara_28 ayy saram inşallah Rabbim hayırlısı ile en yakın zamanda nasip etsin kuzum
Çok güzel menü afiyet olsun canım
Canım cuma gunum çok yoğundu dunde ogluslarim geldi telasliydim
İnşallah bugün yazicam
Sağolun kızlar Allah hepinizden razı olsun
Deme deme :)Açıktim ben . Esimi bekliorum. Sınav görevi vardı. Bebeleri yatırdım. Bişe yemiyim şimdi . Simit al gel diyesim var. Demiyim ya
Açıktim ben . Esimi bekliorum. Sınav görevi vardı. Bebeleri yatırdım. Bişe yemiyim şimdi . Simit al gel diyesim var. Demiyim ya
Allah nasip etsin insallah hamilesindir :)
Bizim burda tandır ekmeği de denir sac ekmeğini bilir misiniz? İncecik olur.tandır yufka ekmeği dediğim yuvarlak sert olur , bazıları onu suyla ıslayıp yumuşak olmasını sağlar.Merhaba afiyet olsun yufka ekmeği nedir acaba?
Ben adanadayımlavaştan daha ince açılıp sacda pişirilen ekmek.
Sorması ayıp olmazsa hangi şehir
Amin canım inşallah Allah gönlüne göre versin istediğin herşeyiBu ay inşallah anne olurum içine öyle doğuyor sanki Amin deyin ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?