- 20 Şubat 2016
- 4.650
- 18.638
- 208
Aslında hepimiz biliyoruz, bazı yerlerde ismi değişik galibaBen adanadayım
Canım söz vermen güzel ama zaten yiyeceğin şeyler sınırlı. Teker teker söz versen tutması kolay olur, sözünü çiğnememiş olursun.Selam arkadaşlar, mesajlarınıza bakamadım temizlik vs. Yapıyorum kusura bakmayın, artık tekrardan her akşam 4 km yol yürüyüp uzaktaki parka gideceğiz oğlumla inşallah. Evde otur otur kilo veremez oldum ayrıca da yemeye başladım. Ama öyle bir şey yaptım ki,pişman olur muyum bilmiyorum :) Rabbime dua ederken söz verdim 60 kg olana kadar makarna pilav ekmek hamur patates yemeywceğim. Biliyorum çok büyük söz Yaradana söz verdiğim için tutmak zorundayjm, zaten o yüzden verdim yoksa kendime verdiklerimi tutamıyorum..İnşallah Allahın izniyle 1 ayda 15 kilo vermem lazım .bugün son kaçamağımı yaptım artık istesem de yapamam .kendimi bi hafiflemiş hisaediyorım ruhen
Evet haklısın bir yandan, ama dikkatli beslenildiğinde neden olmasın :) 15 olmasın da 9-10 olsun .doğum günümde azından 65in altında girmek istiyorum hedefim haftada 2 kilo inşallahhh. Bu arada yarın + dahi çıksam cumaya geçeceğim seniCanım söz vermen güzel ama zaten yiyeceğin şeyler sınırlı. Teker teker söz versen tutması kolay olur, sözünü çiğnememiş olursun.
1 ayda 15 kilo diye uçma istersen.
Haftalık hedefin 1 kilo ve biraz üzeri olsun, yoksa sağlığından olursun, Allah korusun.
Sen yemeye devam et, bu cuma ben seni geçecem
1 ayda 15 kg cok zor degil mi? Allah kolaylik versin.Selam arkadaşlar, mesajlarınıza bakamadım temizlik vs. Yapıyorum kusura bakmayın, artık tekrardan her akşam 4 km yol yürüyüp uzaktaki parka gideceğiz oğlumla inşallah. Evde otur otur kilo veremez oldum ayrıca da yemeye başladım. Ama öyle bir şey yaptım ki,pişman olur muyum bilmiyorum :) Rabbime dua ederken söz verdim 60 kg olana kadar makarna pilav ekmek hamur patates yemeywceğim. Biliyorum çok büyük söz Yaradana söz verdiğim için tutmak zorundayjm, zaten o yüzden verdim yoksa kendime verdiklerimi tutamıyorum..İnşallah Allahın izniyle 1 ayda 15 kilo vermem lazım .bugün son kaçamağımı yaptım artık istesem de yapamam .kendimi bi hafiflemiş hisaediyorım ruhen
Amin olması gerekiyor inşallah. Biraz öncr ip atlarken ayağımı acıttum galiba azıcık almışım. Kendimi toparlamam şart1 ayda 15 kg cok zor degil mi? Allah kolaylik versin.
Evet haklısın bir yandan, ama dikkatli beslenildiğinde neden olmasın :) 15 olmasın da 9-10 olsun .doğum günümde azından 65in altında girmek istiyorum hedefim haftada 2 kilo inşallahhh. Bu arada yarın + dahi çıksam cumaya geçeceğim seni
Menüye baktım da, reglin günahını almaReglden midir nedşr anlamadım tartıda çok çıkıyorum bu hafta hep.
Valla benimki de kötü.bu hafta hep beraber asılalım arkadaşlarMutlu pazarlar
Dünkü menüm (baştan sona kötü)
Sabah
Omlet
Ekmek
Domates
Salatalık
Zeytin
Akşam
2 tane lahmacun
Yarım kuşbaşılı pide
Ayran
Salata
Ara
Mısır cipsi
Maltana
Yoğurt sos
Ara2
2 çatal dondurma
Spor: 7000adım
Almış gelmiş ben demeden. 1 tane yedim ya. Ama su var ki ben yemediigmle Kilo veriyorum. Kesin 3 tane yerdim. Küçüklerdi zaten .Dene deme bir bardak ayran yap yanındada biraz çiğ badem ye
Amin canım inşallah Allah gönlüne göre versin istediğin herşeyi
Almış gelmiş ben demeden. 1 tane yedim ya. Ama su var ki ben yemediigmle Kilo veriyorum. Kesin 3 tane yerdim. Küçüklerdi zaten .
Kahvalti (12)
1 kupa sekersiz cay
1 yumurta ile sucuklu menemen
Peynir, kaşar
Domates, salatalik
10 kadar zeytin
Ogle (4)
2 dilim pastirma
2 kasik bulgur pilavi
Bir parca ev yapimi granola bar (kendim yaptim)
Aksam (7)
1 kepce kabak corbasi
Firinda pismis 1 tavuk but
2 kasik bulgur pilavi
Salata
Yarim kase karpuz
Ara (9)
10 kadar kiraz
1 parça granola bar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?