Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Selam arkadaşlar, mesajlarınıza bakamadım temizlik vs. Yapıyorum kusura bakmayın, artık tekrardan her akşam 4 km yol yürüyüp uzaktaki parka gideceğiz oğlumla inşallah. Evde otur otur kilo veremez oldum ayrıca da yemeye başladım. Ama öyle bir şey yaptım ki,pişman olur muyum bilmiyorum :) Rabbime dua ederken söz verdim 60 kg olana kadar makarna pilav ekmek hamur patates yemeywceğim. Biliyorum çok büyük söz Yaradana söz verdiğim için tutmak zorundayjm, zaten o yüzden verdim yoksa kendime verdiklerimi tutamıyorum..İnşallah Allahın izniyle 1 ayda 15 kilo vermem lazım .bugün son kaçamağımı yaptım artık istesem de yapamam .kendimi bi hafiflemiş hisaediyorım ruhen

Canım söz vermen güzel ama zaten yiyeceğin şeyler sınırlı. Teker teker söz versen tutması kolay olur, sözünü çiğnememiş olursun.
1 ayda 15 kilo diye uçma istersen.
Haftalık hedefin 1 kilo ve biraz üzeri olsun, yoksa sağlığından olursun, Allah korusun.

Sen yemeye devam et, bu cuma ben seni geçecem

Evet haklısın bir yandan, ama dikkatli beslenildiğinde neden olmasın :) 15 olmasın da 9-10 olsun .doğum günümde azından 65in altında girmek istiyorum hedefim haftada 2 kilo inşallahhh. Bu arada yarın + dahi çıksam cumaya geçeceğim seni

1 ayda 15 kg cok zor degil mi? Allah kolaylik versin.

Valla benimki de kötü.bu hafta hep beraber asılalım arkadaşlar

Bugünkü menüm
Sabah: omlet,3 peynirli sıkma ( 10 cm uzunluğunda ), sosis tava
Ara:1 kare bitter,2 kayısı,1 nektarin,kiraz
Ara: 1 avuç fıstık,karpuz
2.5 lt su, 30 dk tempolu yürüyüş,15 dk koşu,45 dk havuzda çeşitli egzersizler

Menümü yazayım
Sabah
Tavada bol otlu iki yumurta
Bir domates bir salatalık
Yeşil ve kırmızı biber
3 tane zeytin
Bir bardak şekersiz çay

Öğle
Bir tabak sebze yemeği

Ara
Bir top dondurma

Akşam
Bir tabak sebze yemeği
Bir kase yoğurt
İki kaşık tavuklu bulgur pilavı
Salata

Su 1 litre spor yok

moni Antepia27

Kahvalti (12)
1 kupa sekersiz cay
1 yumurta ile sucuklu menemen
Peynir, kaşar
Domates, salatalik
10 kadar zeytin

Ogle (4)
2 dilim pastirma
2 kasik bulgur pilavi
Bir parca ev yapimi granola bar (kendim yaptim)

Aksam (7)
1 kepce kabak corbasi
Firinda pismis 1 tavuk but
2 kasik bulgur pilavi
Salata
Yarim kase karpuz

Ara (9)
10 kadar kiraz
1 parça granola bar

Afiyet olsun canım menün güzel sadece naçizane tavsiyem meyvayla beraber bir bardak süt yada iki üç kaşık yoğurt yemen çünkü böyle yaparsan meyvedeki şekerin kiloya dönüşmesini önlemiş olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…