Bende maalesefafiyet olsun canım çerezin çiğ kuruyemişse çok daha güzel bir menü olmuş
Olsun hemen bugün toparlanma günü. Az önce ağır yaşamlarda,kız, 2 senede 330 kilodan 70 kiloya düştü. Yani düz hesap ayda 10 kilo kadar. Ben hala 1 senede 1 kilo veremedim çok pis gaza geldimBende maalesef
Cumartesi 73, 5 olan kilom bugün 74.600
Malesef bugün misafirliğe gidiyorum.Olsun hemen bugün toparlanma günü. Az önce ağır yaşamlarda,kız, 2 senede 330 kilodan 70 kiloya düştü. Yani düz hesap ayda 10 kilo kadar. Ben hala 1 senede 1 kilo veremedim çok pis gaza geldim
Iyi geliyonda balonun çabuksönüyorBu arada ben ne çok gaza geliyorum değil mi
Yok yook dün de bugün de çok iyi gidiyorum. Az önce bir acıktım ki sorma, 1 kaşık kuru fasulye ,2 zeytin,1 elma yedim.normalde sadece elma öğünü ama bu bünye aç napalım :)) şu an söndü iştahımIyi geliyonda balonun çabuksönüyor
Iyi gezmelerKızlarr.neyi fark ettim biliyor musunuz? Öğünler arası ne kadar çok yemek yiyormuşum. İkidir mutfağa girip çıkıyorum ama hayır dayanacağım zaten 2. Günüm. Önceden olsa kesin iki üç kaşıl pilav yemiştim. Az önce girdim mutfağa,1 ısırık elma aldım, yarım bardak da karbobatlı su içtim , saat 18 e kadar ywmwk yemeywcwğim. Havalar swrinlwyince de kuzucukla yürüyüşe çıkarız inşallah ooh mis
Gaza geliom ama . Simit yedim gene. Regl yaklaşıo tatlı krizi var . Hep bahanem varBu arada ben ne çok gaza geliyorum değil mi
Yarış neyin mi yapsak. Ben hala menu yazamiom ya. Kimse sormayinca yazasim da gelmio. Zaten yazmaya da pek yuzum olmuoyaz tatili rehavetine kapılmayın kızlar hadi gelin bişeyler yazın diyet adına neler yiyip içiyorsunuz onları söyleyin bizim takım hiç bu kadar sıkıcı olmamıştı bayramdan sonra toparlanırız diyordum ama malesef yine olmadı
TeşekkürlerrrrIyi gezmeler
O kadar yemeyw çok güzel vermişsinnn.menü yazsan demek ki daha çok verebilirsinYarış neyin mi yapsak. Ben hala menu yazamiom ya. Kimse sormayinca yazasim da gelmio. Zaten yazmaya da pek yuzum olmuo
Sen süper kilo veriyorsun bebek kedi ben korkarım sendenYarış yapmak isteyenler,toplaşalım cumaya kadar en çok kim verecek bakalım
Yok eskisi kadar veremiyorum merak etmeSen süper kilo veriyorsun bebek kedi ben korkarım senden
Yok eskisi kadar veremiyorum merak etmesıcaklar başladığından beri sporum azaldı,olsun maksat muhabbet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?