Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Canım geçen etap sonuncusu olduğun için nerede haya usptığını ve dsağlıklı bir yemek tarifi yazman gerekiyor işgili konuya

ETAP SONUNCUSU / YARIŞMACI

peaceful16
Yarışmamız 627. Etap sonuncusu 10. Takımdan!
Yarışmacımızın aldığı kiloyu kısa sürede vereceğine inanıyor ve aşağıdaki başlıklarda paylaşım yapmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.

Kilo alma sebebinin bu linkte paylaşılması gerekmektedir.
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...hata-yaptim-cuma-zayiflama-yarismasi.1063376/
Bir adet sağlıklı yemek tarifinin (mümkünse deneyimlenmiş olan) bu linkte paylaşılması gerekmektedir.
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...cilarimizdan-saglikli-yemek-tarifleri.964109/

Not: Sözkonusu paylaşım en geç Perşembe günü yapılmalıdır, aksi durumda takım ceza alacaktır.

Kızlarrr diyet ve spor nasıl gidiyor? Cumaya çok vakit var sizlerden güzel sonuçlar bekliyoruminş derece yaparız bu hafta

Ben haftaya güzel başladım sayılır. Şuana kadar kaçamak yok ve jillian yaptım 25 dk. Spor olarak da.
Devam ettirebilirsem çok güzel olacak.

Menümü yazayım
Sabah
Bir haşlanmış yumurta
Peynir ve zeytin
Domates ve salatalık
Bir bardak şekersiz çay

Ara
Bir fincan sade türk kahvesi

Öğle
Bir kase ıspanak çorbası
Bir tabak ciğer sote
Bir kase yoğurt

Ara
Üç tane kepekli grisini
İki ince dilim kaşar peyniri
Bir bardak kefir

Ara
Bir tane şeftali
Bir tane kırmızı erik

Akşam
Bir kase ıspanak çorbası
Bir porsiyon et köfte
Salata

Su 3.5 litre spor 15 dakika yürüyüş

moni Antepia27

Slm kızlar,nasılsınız?Hepinizi öyle özledim ki.Diyeceksiniz ki özleseydin arada uğrardın buralara.Ama koşturma siparişler bayram öncesi baklava siparişleri vs.... Ama Konya ya dönünce aranıza katılıcam yine.Tatildi kamp tı bir aydır evden uzaktayım.Çok kilo aldım çook.
Şu anda da İstanbuldayım estetik operasyon öncesi tetkik usg mamografi vs ler yapılıyor.
@moni cim gruba tekrar katılma şartları nelerdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…