Canım geçen etap sonuncusu olduğun için nerede haya usptığını ve dsağlıklı bir yemek tarifi yazman gerekiyor işgili konuyaGunaydin arkadaslar guzel haftalar olsun hepimize,
Haftasonu dikkat etmeyle kilomda hemen azalma oldu mutluyum.
Cuma:73.2
Bugun: 72.3
Fark 900 gr
Bu sekilde tam gaz devam ederek cumaya insallah 71lerde cikarim.
Bu arada kabak gercekten ise yariyor fazla kilonun odemin gitmesinde, 2 aksam ust uste kabak mucver yedim ya (ustelik cokta guzeldi :) ) hemen fark etti karnim indi.
Evet çok şükür ya kaç gündür gram oynamıyordu, artık bundan sonra iner inşalllahGözün aydın düşüşe geçmişsin
Canım geçen etap sonuncusu olduğun için nerede haya usptığını ve dsağlıklı bir yemek tarifi yazman gerekiyor işgili konuya
Eline sağlık canım, inş bu hafta bireysrlde derece yaparsınSimdi yazdim iki konuyada :)
Insallah bir daha sonuncu olmam, dikkat ediyorum ki 900 gr’i geri gitti bile..
Kızlarrr diyet ve spor nasıl gidiyor? Cumaya çok vakit var sizlerden güzel sonuçlar bekliyoruminş derece yaparız bu hafta
Kızlarrr diyet ve spor nasıl gidiyor? Cumaya çok vakit var sizlerden güzel sonuçlar bekliyoruminş derece yaparız bu hafta
Elhamdülillah iyiyim
Kilomda 75 olmuş
Hem hafta sonu biraz yedim hemde tabiki ödem
Selamlar
Okuyorum yazamıyorum. Daha çok uğramaya çalışıcam.
Allah tan havalar çok sıcak, bol su içebiliyorumBol su içerek ödemi atarsın canım sorun değil senin için
Allah tan havalar çok sıcak, bol su içebiliyorum
Gezom 3.5 lt daha ne istiyon maşallah iyi içiyon yine.Bende ancak 3.5 litre içebiliyorum iki litreden sonra midem bulanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?