Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Iyi aksamlarr
Menum
Kahvalti: 2 yumurtadan dil peynirli omlet, 1 kk beyaz peynir, ceri domates , biber, 3 zeytin, 1 dilim kepekli ekmek
Aksamustu: bogurtlenli yogurt yaptim dondurulmus bogurtlen ve biraz suzme yogurdu rondoda cektim, uzerine yarim muz ve ceviz koyup yedim. 1 tanede eti form pirinc patlagindan yedim, turk kahvesi ictim.

Aksam: 1 kase bulgur pilavi, 3 kasik et kavurma ama az yagli yaptim.
Yemekten sonra sutlu kahve ictim.

Su 2 ltye yakin olmustur sanirim spor yok ama ev isi yaptim aktiftim

Kaçak nerelerdesin hep aklımdasın hatta bu sabah gelmeyen arkadaşların isimlerini yazarken senide yazacaktım ama iyice zayıfladı burayı ne yapsın artık diye yazmadım adını hatta geçen gün acaba estetik oldumu diyede düşündüm

Neyse geldinya çok sevindim kaç kilo aldın estetik ameliyat ne zaman anlatsana özlemişim seni

Afiyet olsun canım güzel bir gün geçirmişsin

İyi akşamlar

Sabah (kahvaltı yapamadım, okula giderken yanıma termosta sütlü buzlu kahve yaptım. Öğleue kadar onu içtim)
Sütlü buzlu neskafe

Öğle (kabak detoksu öğünü)
1 kabak
2 yk yoğurt
1 ceviz

Ara
Yeşilçay

Ara2
Sade Türk kahvesi

Akşam
3 kase terbiyeli tavuk çorbası

Ara
Az kuruyemiş

Spor jillian 30 shred level1
Su: 2lt

Kuzum görmemişim kusura bakma nolur

Estağfurullah canım

Vayyy süper menü harika spor
Nasılsın fatmacım yine menü paylaşmıyorsun unutma bu haftada yarışıyoruz
Canım evde ogluslar gelince pek gelemedim ama sen bu kadar güzel çağırdın inşallah daha sık gelirim kuzum

Güzel menü canim

Afiyet olsun canım

Bem bu yediklerini yesem iki günde 5 kg alırım herhalde
Metabolizmam yavaş ya o yüzden

Saraaam bende seni çok özledim cnm benim ❤❤❤Hepinizi çok özledim

Konyada obezite cerrahisi sonrası olmasına rağmen ücretsiz yapan hst maalesef bulamadım.Hepsi karın germe ve meme dikleştirmeye 10 bin küsür fiyat çıkardılar.Benden bir hafta sonra tüp mide olan arkadaşım ist haydarpaşa numune de heyete girerek karın,kol ve bacak olmuş.Bir kuruş ödemeden.Bizde geldik işte.Dr un istediği tetkikler yapılıyor.Yarın da meme ultrasonu çekilecek.Çarşamba dr a göstericem,heyet derse kan tahlilleri yapılacak.Cuma da heyete giricem.Sonra bekleyecekmişim arıcaklarmış.Arkadaşım 13 ay sonra aramışlar.Ama olsun beklerim,9 yıl beklemişim 1 yıl daha beklerim.Başka şansım yok zaten.Benden haberler böyle işte

Sen nasılsın neler yapıyorsun?Kilonu sanki okudum 83 gibi hatırlıyorum.Yine derecelere girmeye hazır mısın?

Bende 75 oldum mu bilmem Baskül de yok,eve gidince belli olacak.1 aydır da evden uzaktayım.İzmir gümüldüre askeri kamp çıktı oraya gittik.Sıkıntıdan canım ne istediyse yedim.Sıkıntı derken boşluktan sıkıldım.Ben çalışmadan duramıyorum.Denize sıfır bi yere tatile gitmişim ve sıkılıyorum bi anormallik var bende sanırım

Evime dönünce tekrar gruba katılıcam inşallah.Tabii ki şartlar uyarsa.Kaptanım bilir onu da

Menümm
Saat 12.30
3 zeytin

Saat : 14.30
3-4 çatal karpuz

Saat 15.00
3 kaşık karnabahar yemeği
3 kaşık bulgur pilavı

Arada bir elma ve Türk kahvesi

Saat 18.00
1 kase bulgur pilavı
....
Su: 2 lt
Spor: 10 şınav
4 km yürüyüş
...of ya bugün 37 dereceydi burası,bırak spor yapmayı,nefes alamıyoruz nefes

Hoşgeldin aylinim, takımda yazmaya başlayabilirsin canım. Listeye giriş şartlarına bakarım. Kaç kilosun?
Hoşbuldum kaptanım
İnan ki kilomu bilmiyorum.Haftaya eve dönücez ama 75 oldum sanırım İnşallah şartlar uyar da tekrar girebilirim.Girsemde giremesemde evime döner dönmez spor ve diyete başlıcam.Estetik öncesi aldığım kiloları vermem lazım.Ama burda zayıflamak çok daha keyifli.Hele ki derecelere girmek daha da keyifli.Grubumuzun 1.liklerini görmek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…