- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Hadi hayırlısı, kiloyu kafana takma sen istersen tıkır tıkır gider, yeterki şurada toplanalımSaraaam bende seni çok özledim cnm benim ❤❤❤Hepinizi çok özledim
Konyada obezite cerrahisi sonrası olmasına rağmen ücretsiz yapan hst maalesef bulamadım.Hepsi karın germe ve meme dikleştirmeye 10 bin küsür fiyat çıkardılar.Benden bir hafta sonra tüp mide olan arkadaşım ist haydarpaşa numune de heyete girerek karın,kol ve bacak olmuş.Bir kuruş ödemeden.Bizde geldik işte.Dr un istediği tetkikler yapılıyor.Yarın da meme ultrasonu çekilecek.Çarşamba dr a göstericem,heyet derse kan tahlilleri yapılacak.Cuma da heyete giricem.Sonra bekleyecekmişim arıcaklarmış.Arkadaşım 13 ay sonra aramışlar.Ama olsun beklerim,9 yıl beklemişim 1 yıl daha beklerim.Başka şansım yok zaten.Benden haberler böyle işte
Sen nasılsın neler yapıyorsun?Kilonu sanki okudum 83 gibi hatırlıyorum.Yine derecelere girmeye hazır mısın?
Bende 75 oldum mu bilmemBaskül de yok,eve gidince belli olacak.1 aydır da evden uzaktayım.İzmir gümüldüre askeri kamp çıktı oraya gittik.Sıkıntıdan canım ne istediyse yedim.Sıkıntı derken boşluktan sıkıldım.Ben çalışmadan duramıyorum.Denize sıfır bi yere tatile gitmişim ve sıkılıyorum bi anormallik var bende sanırım
Evime dönünce tekrar gruba katılıcam inşallah.Tabii ki şartlar uyarsa.Kaptanım bilir onu da
Amanın bura en yüksek 31 dereceydi bugün.Menümm
Saat 12.30
3 zeytin
Saat : 14.30
3-4 çatal karpuz
Saat 15.00
3 kaşık karnabahar yemeği
3 kaşık bulgur pilavı
Arada bir elma ve Türk kahvesi
Saat 18.00
1 kase bulgur pilavı
....
Su: 2 lt
Spor: 10 şınav
4 km yürüyüş
...of ya bugün 37 dereceydi burası,bırak spor yapmayı,nefes alamıyoruz nefes
Hayırlı sabahlar 10. Takımın güzel ve istikrarlı bayanlarıHadi hayırlısı, kiloyu kafana takma sen istersen tıkır tıkır gider, yeterki şurada toplanalım
Dün istanbulda arabaya bi bindik 40 dereceAmanın bura en yüksek 31 dereceydi bugün.
Yürüyerek çarşıya gittim, tam çarşının içine girdim bir baş ağrısı, Allah ım heralde kafama güneş geçti diye fazla gezmeden geri döndüm.
Eve girdim, tam ilaç içecem, sac dillerimden alnıma soğuk su dökülüyor gibi oldu, anında ağrı geçti. Neyseki 8,500 adım atmışım
Aebenim nasılsın kalbi güzel gönlü güzel arkadaşım...Bende artık sahalara geri dönüyorumGünaydınnnnn güzel hanımlar
Aynen sana katılıyorım saram.Gerçekten de takımın eski tadı kalmamış.Eskiden çok güzeldi.Neyse eski arkadaşlar gelirse takım canlanıcakYaz tatili rehavetine kapılmayın arkadaşlar kilolarımızı verip sağlıklı yaşama adım atmak için buradayız ama geçen seneki ahenk yok ne yazıkki bu takımda giden arkadaşlar gelmedi kaptanımız bile uğramaz oldu sadece cuma günleri liste için geliyor kaptan yardımcımız @Wydra bile uğramaz oldu burayı tamamen unuttu bana darılmayın ama bu takımın toparlanması için yeniden eskisi gibi olması için kaptanımızmoni ve @Wydra nın gelmesi takıma destek vermesi gerek diye düşünüyorum
Bilmez miyiz saram.Ne çok dereceler aldın maşallahIııı ıııh sanmam geçemezsinsen bilmezsin belki ama eskiler bilir beni tızııııım
Ya kızlar dün akşam biliuorsunuz lokma yemedim, hatta öay kahve bile içmedim. Sabah bir kalktım 74.9 çıldıracağım ya.aç jalarak kilo alan bir ben varım herhalde
Hayırlı sabahlar 10. Takımın güzel ve istikrarlı bayanları
Evet gezom dediğin gibi çabuk verdiğim için çok fazla takmıyorum.Ama merdiven çıkarken bile nefesim daralıyor.Kız kardeşimin evi bide 5. Kat inan zorlanıyorum.Eskiden abartmıyorum koşarak çıkıyorum.
Ben kaçar kızlar hst ye gidiyoz.ultrasonum var.Akşama görüşürüz
Ben de geç uyudum saat 5 miydi neydiAnaaa sadece bebek kedi uyanmış, gerisi hâlâ uyuyor.
Neyse hadi size günaydın, bana iyi geceler
Ben şahsen aç kalarak zayıflıyorum . mesela diywtisyene gittim 6 öğün yemek vardı 1 haftada 3-4 kilo aldımilginç.Ama bi de şu var takımdaki arkadaşlar aç kalarak zayıflanmaz derlerdi.Ama ben çabuk veriyordum.Haftada 4 kilo verdiğim bile olmuştu.Ama çok yürüyordum 10 km ( 15 -20 bin adım ) bide 45 dk leslie yapıyordum.Onun da büyük etkisi var tabii Lonely single girl
Oo geçmiş olsun canım, inşallah o kadar ileri deyildirben bugün iyi değilim şekerim düştü sanırım boyun fıtığımda iyice ilerledi yarın doktor kontrolüm var inşallah ameliyat demez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?