Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Hadi hayırlısı, kiloyu kafana takma sen istersen tıkır tıkır gider, yeterki şurada toplanalım

Amanın bura en yüksek 31 dereceydi bugün.
Yürüyerek çarşıya gittim, tam çarşının içine girdim bir baş ağrısı, Allah ım heralde kafama güneş geçti diye fazla gezmeden geri döndüm.
Eve girdim, tam ilaç içecem, sac dillerimden alnıma soğuk su dökülüyor gibi oldu, anında ağrı geçti. Neyseki 8,500 adım atmışım

Hadi hayırlısı, kiloyu kafana takma sen istersen tıkır tıkır gider, yeterki şurada toplanalım
Hayırlı sabahlar 10. Takımın güzel ve istikrarlı bayanları

Evet gezom dediğin gibi çabuk verdiğim için çok fazla takmıyorum.Ama merdiven çıkarken bile nefesim daralıyor.Kız kardeşimin evi bide 5. Kat inan zorlanıyorum.Eskiden abartmıyorum koşarak çıkıyorum.

Dün istanbulda arabaya bi bindik 40 derece
Gezom 31 yine iyi.Sabaha kadar uyuyamdım sıcaktan,terin suyun içinde kaldım inan.

Aynen sana katılıyorım saram.Gerçekten de takımın eski tadı kalmamış.Eskiden çok güzeldi.Neyse eski arkadaşlar gelirse takım canlanıcak

Ya kızlar dün akşam biliuorsunuz lokma yemedim, hatta öay kahve bile içmedim. Sabah bir kalktım 74.9 çıldıracağım ya.aç jalarak kilo alan bir ben varım herhalde
ilginç.Ama bi de şu var takımdaki arkadaşlar aç kalarak zayıflanmaz derlerdi.Ama ben çabuk veriyordum.Haftada 4 kilo verdiğim bile olmuştu.Ama çok yürüyordum 10 km ( 15 -20 bin adım ) bide 45 dk leslie yapıyordum.Onun da büyük etkisi var tabii Lonely single girl

Aylinim hoşgeldin canım inşallah sorunsuz geçer operasyonu n

Ben kaçar kızlar hst ye gidiyoz.ultrasonum var.Akşama görüşürüz

işlerinde kolaylıklar dilerim canım inşallah sorunsuz bir şekilde atlatırsın ameliyat işini

takıma gelme konusunda da tereddüt etme şartları az çok biliyorsun bol paylaşım ve düzenli menü paylaşımı listeye girmek için mezun olduğun kilonun üstünde olmamalısın o kadar bende liste dışıyım gel beraber el ele verip listeye birlikte girelim ondan sonra listeleri ikimiz birinciliklerle sallarız ne dersin

Ben şahsen aç kalarak zayıflıyorum . mesela diywtisyene gittim 6 öğün yemek vardı 1 haftada 3-4 kilo aldım böyle daha iyi ne zaman acıkırsam o zaman yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…