- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Tahmin ederim, kuş kadar kalmıştınHayırlı sabahlar 10. Takımın güzel ve istikrarlı bayanları
Evet gezom dediğin gibi çabuk verdiğim için çok fazla takmıyorum.Ama merdiven çıkarken bile nefesim daralıyor.Kız kardeşimin evi bide 5. Kat inan zorlanıyorum.Eskiden abartmıyorum koşarak çıkıyorum.
ben bugün iyi değilim şekerim düştü sanırım boyun fıtığımda iyice ilerledi yarın doktor kontrolüm var inşallah ameliyat demez
Hoşgeldin fıstık, senin şimdiki kilon benim hayalimmoni
Selamlar nasılsın abla yine ben geldim verdiğim kiloları almış bi şekideboğazıma zor hakim oluyorum sizsiz bunu başaramayacgmı dusundum ve burdayım.eşime koşu bandıda aldırdım oda başımın etini yiyo bandı aldrdın nie koşmuon die .şuan 62 kıloyum
Sağol cnm benim inşallah.Aylinim hoşgeldin canım inşallah sorunsuz geçer operasyonu n
Ooooo listeye girebilmem için mezun olduğum kilonun üstünde olmamak mı?Çook üzüldüm,ya ben yine listede olmak ve takımın birinciliklerine destek olmak istiyordum.işlerinde kolaylıklar dilerim canım inşallah sorunsuz bir şekilde atlatırsın ameliyat işini
takıma gelme konusunda da tereddüt etme şartları az çok biliyorsun bol paylaşım ve düzenli menü paylaşımı listeye girmek için mezun olduğun kilonun üstünde olmamalısın o kadar bende liste dışıyım gel beraber el ele verip listeye birlikte girelim ondan sonra listeleri ikimiz birinciliklerle sallarız ne dersin
İnşallah demez canım.Çok geçmiş olsunben bugün iyi değilim şekerim düştü sanırım boyun fıtığımda iyice ilerledi yarın doktor kontrolüm var inşallah ameliyat demez
3-4 kilo muBen şahsen aç kalarak zayıflıyorum . mesela diywtisyene gittim 6 öğün yemek vardı 1 haftada 3-4 kilo aldımböyle daha iyi ne zaman acıkırsam o zaman yiyorum
Hoşgeldin canımmoni
Selamlar nasılsın abla yine ben geldim verdiğim kiloları almış bi şekideboğazıma zor hakim oluyorum sizsiz bunu başaramayacgmı dusundum ve burdayım.eşime koşu bandıda aldırdım oda başımın etini yiyo bandı aldrdın nie koşmuon die .şuan 62 kıloyum
Gel sen gelOoooo listeye girebilmem için mezun olduğum kilonun üstünde olmamak mı?Çook üzüldüm,ya ben yine listede olmak ve takımın birinciliklerine destek olmak istiyordum.
İlk takıma girdiğim günler geldi aklıma.Listeye girebilmek için çok zırlamıştım.Eski arkadaşlar Aylinin yine liste krizi başladı diye gülcekler
Moniiiii listede liste bacımben anlamam.Ne yap ne et beni listeye sok.Haftaya p.tesi kilo bildirimi yapıp başlıyorum.
"Aynen mesela şu ana kadwr hiç acıkmadım" yazmıştım saat3 gibi aöa mesajı göndermeyi unutmuşum3-4 kilo muBoşver o zaman Baby cim sen bildiğin gibi yap.Herkes kendi bedenini daha iyi tanır
Hoşbuldum inaşşallah ulaşırsın.Nasılsın görüşmeyeliHoşgeldin fıstık, senin şimdiki kilon benim hayalim
Oo geçmiş olsun canım, inşallah o kadar ileri deyildir
Ooooo listeye girebilmem için mezun olduğum kilonun üstünde olmamak mı?Çook üzüldüm,ya ben yine listede olmak ve takımın birinciliklerine destek olmak istiyordum.
İlk takıma girdiğim günler geldi aklıma.Listeye girebilmek için çok zırlamıştım.Eski arkadaşlar Aylinin yine liste krizi başladı diye gülcekler
Moniiiii listede liste bacımben anlamam.Ne yap ne et beni listeye sok.Haftaya p.tesi kilo bildirimi yapıp başlıyorum.
Ya kısır yemeyeli.4-5 sene olmuştur aklıöa geldi yapayım dedim ,hem kuzucuğa da değişiklik olur dedim, pişman değilim
Bu arada göbeğim gitti gidiyor yok denecek kadar.az kaldı.bacak zaten ilk eriyen, kollar biraz inatçı çıktı
Ce bir de tartı hala 75 gösteriyor
Hayırlısıyla şu 1 haftayı atlatsam acayip bir iniş bekliyorum. Geçen haftalarda 73.5a düştüğümde bile daha fazla yağ vardı vücudumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?