Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Tahmin ederim, kuş kadar kalmıştın neyseki bizimkiler o kadar yüksekte oturmuyor. En yüksek babamlarla divi, onlarda 3. Kat

moni
Selamlar nasılsın abla yine ben geldim verdiğim kiloları almış bi şekide boğazıma zor hakim oluyorum sizsiz bunu başaramayacgmı dusundum ve burdayım.eşime koşu bandıda aldırdım oda başımın etini yiyo bandı aldrdın nie koşmuon die .şuan 62 kıloyum

Hoşgeldin fıstık, senin şimdiki kilon benim hayalim

Ooooo listeye girebilmem için mezun olduğum kilonun üstünde olmamak mı?Çook üzüldüm,ya ben yine listede olmak ve takımın birinciliklerine destek olmak istiyordum.

İlk takıma girdiğim günler geldi aklıma.Listeye girebilmek için çok zırlamıştım.Eski arkadaşlar Aylinin yine liste krizi başladı diye gülcekler

Moniiiii listede liste bacım ben anlamam.Ne yap ne et beni listeye sok.Haftaya p.tesi kilo bildirimi yapıp başlıyorum.

Ben şahsen aç kalarak zayıflıyorum . mesela diywtisyene gittim 6 öğün yemek vardı 1 haftada 3-4 kilo aldım böyle daha iyi ne zaman acıkırsam o zaman yiyorum
3-4 kilo mu Boşver o zaman Baby cim sen bildiğin gibi yap.Herkes kendi bedenini daha iyi tanır

Hoşgeldin canım

Gel sen gel

Neyse kızlar menümü yazayım bugğn iştahım yok çok şükür sakin geçecek anlaşılan
Menğ
Kahvaltı saat 3.00
1 tabak şehriye çorbası

Öğle 12.00
1 dilim elma
2 yudum Türk kahvesi

...
Akşam 15.30
2 kaşık bezelye.
2 kaşık patates kavurması

Akşam 16.00
10 kaşık kısır

....
Su: 1.8 lt
Spor : henüz yok çok sıcakkk akşama bakarım bir şeyler
...
Kesinlikle yemek işi bitti
Sadece 1 Türk kahvesi ve 1 elma hakkım var
Bir sonraki yemek yarım 12.00de inşallaj

Ya kısır yemeyeli.4-5 sene olmuştur aklıöa geldi yapayım dedim ,hem kuzucuğa da değişiklik olur dedim, pişman değilim
Bu arada göbeğim gitti gidiyor yok denecek kadar.az kaldı.bacak zaten ilk eriyen, kollar biraz inatçı çıktı
Ce bir de tartı hala 75 gösteriyor
Hayırlısıyla şu 1 haftayı atlatsam acayip bir iniş bekliyorum. Geçen haftalarda 73.5a düştüğümde bile daha fazla yağ vardı vücudumda

İsminiz (İsteğe Bağlı ):fatmagul
Yaşınız :25
Boyunuz:1.45
Mesleginiz:ev hanımı
Şu anda çalışıyor musunuz:hayır
Evli/bekar:evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:1 tane 2.5 yaş
Emziriyor musunuz:hayır
Yaşadığınız şehir:kahramanmaraş
Kilo alma hikayeniz :diyetten sonra eski düzene geçme
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz:görünüş olarak rahatsz oluyorum
Bize kısaca kendinizi anlatırmısınız?:
Günlerini genelde evde gecıren ev işleri ve kzyla ilgilenen biriyim coğu zaman gergin yapıdayımdır fazla enerjik degılım çabuk sıkılan bi yapım var

Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?evet burada yarısmıstım .55 kıloya kadar dusmustum(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?)
Şu anki kilonuz:62
Hedef kilonuz:57

Anaaaam aylinin liste krizi tuttu yine yandık

Afiyet olsun canım kısırı bende çok severim esmer bulgurla yapıyorum ben diyetede uygun olmuş oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…