Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

moni ben listeyr girmek için eski kılomamı ulaşmam lazımdı
Gerçi şuan listeye girmem dgru olmaz çocuk dusnuyorum
Şuandada dış gebelık gecırıyorum sıkıntılı bı zamandayım aslında .Kızıma bir kardes nasıp olmayacak galiba zaten burdanda hamıleyım dıe ayrılmıştım onuda kaybetmiştim

Kızlar menüme ek olarak 1 dilşm karpuz ve sonrasında kudurdum 1 buçuk poğaça yefim bu 3. Oldu. 3.kez karpuz sonrası iştah çıldırmadı yaşadım bir daha da asla karpuz yemem önceden yemiyordum da ne oluyordu ölmedim ya . sabahtan beri poğaçaya elimi sürmedim ama karpuz fena yaptı. Olsun nazar boncuğu diyelim şimdiden itibarwn aynen devam

Geçmiş olsun canım herşeyi başı sağlık önce iyi ol sonra kilo verirsin bebeğin içinde başın sağolsun

İnşallah canım çok korkuyorum inan ki
Korkma saracım tıp ilerledi herşeye bi çare var bş tanem.Bi ölüme çare yok.Ben de bugün meme usg çektirdim, sol memede tehlikeli olabileceğini düşündüğü bişeyler çıktı.Bi de ailede meme kanseri öyküsü olunca daha da kötü.3 ay sonra kontrol dedi.Biyopsi de önerilebilirmiş.Teyzemin kızı 39 yaşında meme kanserinden vefat etti.Diğer teyzemin iki meme de alındı.Her tarafını sarmış 2 oldu a daha 2. Yi aldıralı.Benim durum da biraz vahim.Ama herşeyin başı stres biliyorsun.Çok takmamaya çalış tatlım.Ne bileyim ben pek takmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…