Geçmiş olsun canım
Saram ve gezom geçmiş olsun canlarım
İnşallah demez canım.Çok geçmiş olsun
Geçmiş olsun canım senı sankı hatrlar gbıyım benım oldgm zamanlarda sende varmıydın acaba ??İnşallah canım ya ameliyat olmak istemiyorum belki fizik tedavi falan önerir
Benimki geçti, inşallah saranınki de geçerSaram ve gezom geçmiş olsun canlarım
Aynı canım, kilolarla debelenip duruyorumHoşbuldum inaşşallah ulaşırsın.Nasılsın görüşmeyeli
Bu ara benimde canım istiyorda, yalnız yenmiyorki, türkiye ye gidince bacılar toplanıp yapar yerizAfiyet olsun canım kısırı bende çok severim esmer bulgurla yapıyorum ben diyetede uygun olmuş oluyor
Bu ara benimde canım istiyorda, yalnız yenmiyorki, türkiye ye gidince bacılar toplanıp yapar yeriz
moni ben listeyr girmek için eski kılomamı ulaşmam lazımdı
Gerçi şuan listeye girmem dgru olmaz çocuk dusnuyorum
Şuandada dış gebelık gecırıyorum sıkıntılı bı zamandayım aslında .Kızıma bir kardes nasıp olmayacak galibazaten burdanda hamıleyım dıe ayrılmıştım onuda kaybetmiştim
Geçmiş olsun canım senı sankı hatrlar gbıyım benım oldgm zamanlarda sende varmıydın acaba ??
HayrolsunMidem çok şiş hiç böyle olmamıştı çokda yemedim ama kaç gündür böyle taş gibi oluyor
Valla mıGel sen gel☺
Korkma saracım tıp ilerledi herşeye bi çare var bş tanem.Bi ölüme çare yok.Ben de bugün meme usg çektirdim, sol memede tehlikeli olabileceğini düşündüğü bişeyler çıktı.Bi de ailede meme kanseri öyküsü olunca daha da kötü.3 ay sonra kontrol dedi.Biyopsi de önerilebilirmiş.Teyzemin kızı 39 yaşında meme kanserinden vefat etti.Diğer teyzemin iki meme de alındı.Her tarafını sarmış 2 oldu a daha 2. Yi aldıralı.Benim durum da biraz vahim.Ama herşeyin başı stres biliyorsun.Çok takmamaya çalış tatlım.Ne bileyim ben pek takmıyorumİnşallah canım çok korkuyorum inan ki
Öyle tabi çok sagol yavaştan bişeyler yapıyım dıorumGeçmiş olsun canım herşeyi başı sağlık önce iyi ol sonra kilo verirsin bebeğin içinde başın sağolsun
Bende gecen sene bu zamanlardı sanırım hamıle oldgumu ogrenmstım çıkmıştım bu sebepten. sonra eylulde kaybettım bebegımı ozamlar yıne yazmstım burayaSağol canım benim
Yaklaşık bir yıldır 10.takımdayım bende seni hatırlar gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?