- 20 Şubat 2016
- 4.650
- 18.638
- 208
Kilom 73.8Babycim seninle de yarışırız.Kaç kilosun?Kilomuz yakınsa bu hafta seninle yarışalım ne dersin ?Böyle çok daha güzel keyifli kilo veriliyor.Hırslıysan ve kendine güveniyorsan.
SüpersinKilom 73.8
Arada kaçamaklarım oluyor ama dünü minimum karbonhidrat ile kapatyım iki gündr bir böyle yapsam ooh mis:)
aaay gülmene gülmekten öldüm.Sağol saracım.Seninle yarışmak benim için de çok zevkli olacak.Bak aklıma ne geldi sen bana değil ben sana yetişeyim mi
Eğer 10-15 gün daha eve gelmeseydim sana yetişmiştim zaten.Bu arada az önce evime geldim çok şükür.Evim evim güzel evim.İlk işim tabletimi bulup şarja takmak oldu.Leslie ye hazırlık.Pazartesi tam gaz başlıyorum
Tebrikler
Haftaya takımc daha iyi olacağız
Kendi adıMa okul da kapandığı için daha çok dikkat edebileceğimi umuyorum beslenmeöe ve sporuma.
Ben menü yazıp kötü örnek olmak istemiyorum saracım.Zamanım yettikce paylaşımda bulunucam ama.O kadar çok işim var ki daha evime bile tam yerleşemedim.Daha siparişleri de hiç söylemiyorumsen bana yetişme ben sana yetişirim
Evine hoşgeldin canım güle güle otur pazartesiden itibaren tam gaz başlayalım ve menü paylaşalım tamammı
Sağol canımGünaydın kızlar hepimize mutlu pazarlar
Ben menü yazıp kötü örnek olmak istemiyorum saracım.Zamanım yettikce paylaşımda bulunucam ama.O kadar çok işim var ki daha evime bile tam yerleşemedim.Daha siparişleri de hiç söylemiyorum
Çok haklısınYaz tatili rehavetine kapılmayın arkadaşlar kilolarımızı verip sağlıklı yaşama adım atmak için buradayız ama geçen seneki ahenk yok ne yazıkki bu takımda giden arkadaşlar gelmedi kaptanımız bile uğramaz oldu sadece cuma günleri liste için geliyor kaptan yardımcımız @Wydra bile uğramaz oldu burayı tamamen unuttu bana darılmayın ama bu takımın toparlanması için yeniden eskisi gibi olması için kaptanımızmoni ve @Wydra nın gelmesi takıma destek vermesi gerek diye düşünüyorum
Abla cuma tatildeydim de. Cmtsi tartisi 61.0 di . P.Tesi bildirm yaparım sözOleeyyalmışın bile.Canım kaptanım benim bi tanesin sen
HayirDir. Ne ameliyat ı geçms olsun. Sağlıkla gel geri
Geçmiş olsun fulyacım, şimdi masılsın
Geçmiş olsunnn
Geçmiş olsun, şimdi nasılsın
Çok geçmiş olsun
Geçmiş olsun canım.Ne ameliyatı oldun ?
geçmiş olsun canım nasılsın şimdi
Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim . Çok şükür bugün biraz daha iyiyim. Ağrı , Ateş , acı , vücut yorgunluğu ve hareket kısıtlılığı çok yordu beni. Zamanla daha iyi olcak inşallah. Ateş bitti en azından çok şükür.Tekrar geçmiş olsun canım şimdi nasılsın
Tebrikler canım
Aa tekrar çook geçmiş olsun canım beniiimm.Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim . Çok şükür bugün biraz daha iyiyim. Ağrı , Ateş , acı , vücut yorgunluğu ve hareket kısıtlılığı çok yordu beni. Zamanla daha iyi olcak inşallah. Ateş bitti en azından çok şükür.
Aylincim hoşgeldin canım. Seni gördüğüme sevindim
bir sürü miyomum vardı onlardan kurtuldum. Bezdirmişti beni artık.
Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim . Çok şükür bugün biraz daha iyiyim. Ağrı , Ateş , acı , vücut yorgunluğu ve hareket kısıtlılığı çok yordu beni. Zamanla daha iyi olcak inşallah. Ateş bitti en azından çok şükür.
Aylincim hoşgeldin canım. Seni gördüğüme sevindim
bir sürü miyomum vardı onlardan kurtuldum. Bezdirmişti beni artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?