Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Babycim seninle de yarışırız.Kaç kilosun?Kilomuz yakınsa bu hafta seninle yarışalım ne dersin ?Böyle çok daha güzel keyifli kilo veriliyor.Hırslıysan ve kendine güveniyorsan.
Kilom 73.8
Arada kaçamaklarım oluyor ama dünü minimum karbonhidrat ile kapatyım iki gündr bir böyle yapsam ooh mis:)

sen bana yetişme ben sana yetişirim
Evine hoşgeldin canım güle güle otur pazartesiden itibaren tam gaz başlayalım ve menü paylaşalım tamammı

sen bana yetişme ben sana yetişirim
Evine hoşgeldin canım güle güle otur pazartesiden itibaren tam gaz başlayalım ve menü paylaşalım tamammı
Ben menü yazıp kötü örnek olmak istemiyorum saracım.Zamanım yettikce paylaşımda bulunucam ama.O kadar çok işim var ki daha evime bile tam yerleşemedim.Daha siparişleri de hiç söylemiyorum

Çok haklısın
Ben simdi geldim . 1 haftalık tatile gitmstim. Geldim tam gaz devam.500 gr arti ile geldim . Cuma Kilo bildirim yapamadim. Bugün 60.8 çıktım

HayirDir. Ne ameliyat ı geçms olsun. Sağlıkla gel geri
Geçmiş olsun fulyacım, şimdi masılsın
Geçmiş olsunnn
Geçmiş olsun, şimdi nasılsın
Çok geçmiş olsun
Geçmiş olsun canım.Ne ameliyatı oldun ?
geçmiş olsun canım nasılsın şimdi
Tekrar geçmiş olsun canım şimdi nasılsın

Tebrikler canım
Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim . Çok şükür bugün biraz daha iyiyim. Ağrı , Ateş , acı , vücut yorgunluğu ve hareket kısıtlılığı çok yordu beni. Zamanla daha iyi olcak inşallah. Ateş bitti en azından çok şükür.
Aylincim hoşgeldin canım. Seni gördüğüme sevindim
bir sürü miyomum vardı onlardan kurtuldum. Bezdirmişti beni artık.

Aa tekrar çook geçmiş olsun canım beniiimm.
Hoşbulduumm

Cok gecmis olsun hemen toparlarsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…