Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

gezegenfeza bura ne kadar sessizleşmiş canım.Günde 1 en fazla 2 sayfa yazılıyor.Eskiden sayfalarca yazılırdı.Gün boyu teli elime alamadığımda akşam bi bakıyordum sayfalarca yazılmış.Oku oku bitiremiyordum.Hatta okurken uyuyakalıyordum sabah devam ediyordum.

Bende yarın tartılıp kilomu bildirip başlıyorum hayırlısıyla.Hedefim 3 ayda 58 kilo olmak.Arkadaşımın karın germede 3 kg gitmiş.Tabii bu kişiye göre mutlaka değişir.58 kilo olursam 3 kilo da ameliyatta gider 55 olurum inşallah diye düşünüyorum.

Sen de artık şu takmış olduğun magnumları bırak artık da yarın tam gaz başlayalım

Tamda öyle yaptım
Sonunu dün bitirdim, daha almayacam.
Bugün geri dönüyorum, 2 haftam kaldı. Ne giderse kardır.

Takım çok sessiz evet, obezzto Gelseydi saçını başını yolup ses çıkarırdık gelmiyor yaramaz

Çok iyi yaptın gezom.Kar kardır tabii ki de

Ahh ahh o obeztoyu ne yapıp edip getirtmek lazım

Kilomu bildirip bismillahirrahmanirrahim deyip başlıyorum

82 kiloyum moni kaptanım.Listedeki kilomu düzenlersin artık

Eveeet benimle yarışmak isteyen var mı ??? Hadi dökülün bakalım kızlar

abooooo bana yetişmişsin kız sana yetişeyimi derken ciddiymişsin ben şaka yapıyosun sandımdı

neyse zararın neresinden dönsek kardır itiraf edeyim bende çok kötü bir hafta sonu geçirdim diyet açısından kekler börekler kurabiyeler kızartmalar havada uçuştu pişmanmıyım evet pişmanım ama yapacak bişey yok hepimizin arada tozuttuğu herşeyi boşverdiği zamanlar oluyor deyip kendimi teselli ediyorum ama diyetisyenimden zılgıt yiyeceğimde kesin

neyse bugün yine yeniden başlıyoruz artık diyeti bozmak yok seninle yarışalımmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…