Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Canım pek iyi gitmiyor ama böyle de gidemez bu sabah yine yeniden bismillah dedim
Hep baslamaktann yoruldum inşallah bu hedefime ulasmamimin başlangıç indir

olsun hiç moralini bozma canım zararın neresinden dönsek kardır bugünden tezi yok yeniden başlayalım hep beraber bak bende bu hafta sonu çözüttüm bildiğin ama bugün yeniden başlıyorum sabah yumurtamı haşladım salatalık peynir zeytinle ekmeksiz güzel bir kahvaltı yaptım saat 10 gibi bir tane ananaslı activia yedim bağırsak düzeni için çünkü kabızlık yaşıyorum şu ana kadar üç bardak su içtim şimdide sade türk kahvesi içiyorum öğlene ne yiyeceğimi bilmiyorum

Takımın sessizliği çok normal canımcım, ramazan bayram derken şimi de yaz tatili, tpparlnıp canlanıyoruz
Bende köydeyim, kısa süreliğine yarın evime dönyorum inş.

Arada hiç mi bir şey atmıyorsun ağzına bacım. Kimse dayanamaz böyle az yemeye, en azından ben :)) hem emzirmiyor muydun zorlanırsın kız

Abooooowww ya.gezo da şaka yapıyom sanmış.Boşveerr yedik içtik olan oldu artık.
Şimdi önümüze bakma zamanı.Yarışalım sara,hatta Lonely single girl senide alalım ne dersin

*** 10. Takım 629. ETAP ***

kkelebeketkisi(63,4///%)
mn5822(75,0///%)
nihaldemirel77(55,8///%)
natsume(68,0///%)
peaceful16 (71,9///%)
baby cat( 73,8///%)
Gulsahhh01(57,3///%)
Aylin42konya(78,1///%)Mezun üye geri döndü. Bt: 1 Temmuz 2019 Bk:78,1 hedef kilo: 58

10. Takım Ortalaması:%

takım içi

sade01 (63,6/)
Vorones(61,1/b)
Antepia27(116,2/)
Sara_28(82,6/)
Kimmik(53/)
Gezegenfeza(73,9/b)
Effatmagul(b/)
Miraysu_(70/)

Son düzenleme:
Aboww kız ne ettin
Olsun moral bozmak yok, başardık yine başarıcaz inş
Moni dur dur yanlış yazmışım.Ayy valla benim kafa gidik yaa.Geçen sene ilk başladığım kilom 82 di ona aklım gitti.Çok özür kaptanım

78.1 kiloyum kaptanım moni
Hatta evime gelmeden teyzemlerde tartıldım 77.7 çıktım sende listeye yazmışın.Allah Allaaahh 82 yazdığıma yaa.Yaşlılığım çok kötü olcak benim

Son düzenleme:
Kilomu bildirip bismillahirrahmanirrahim deyip başlıyorum

82 kiloyum moni kaptanım.Listedeki kilomu düzenlersin artık

Eveeet benimle yarışmak isteyen var mı ??? Hadi dökülün bakalım kızlar
Aklını peynir ekmekle yiyen varsa büyürsün aylın ve sara ya rakip olsun

Abooooowww ya.gezo da şaka yapıyom sanmış.Boşveerr yedik içtik olan oldu artık.
Şimdi önümüze bakma zamanı.Yarışalım sara,hatta Lonely single girl senide alalım ne dersin
Tamam başlayalım
Ben şu 4 gün çatlasam da patlasam da 0karbonhidrat beslenmeyi düşünüyprum ( sıfır değil de bir olur iki olur ) maksat en az zaiyatla kapatmak inşallah)
Bakalım

Ayy 82 yazmışın bile,valla benim bu halim ne olacak

Benim uyku düzenim sapıttı, geçen hafta sabah 6 larda yattım, bugün sabah 6 ya doğru uyandım, vücudum çok şiş, tartılmadım malesef. Ama ya 75 ya biraz küsüratı vardır

moni cim başlama tarihini de değiştir istersen bugün başladım çünkü.Hedef kilom 58

PAZARTESİ TARTISI

kkelebeketkisi(63,4>>
mn5822(75,0>>75,5
nihaldemirel77(55,8>>
natsume(68,0>>
peaceful16 (71,9>>71,9
baby cat( 73,8>>
Gulsahhh01(57,3>>
Aylin42konya(78,1>>78,1
sade01 (63,6>>
Vorones(61,1>>
Antepia27(116,2>>
Sara_28(82,6>>
82,6
Kimmik(53>>53,
Gezegenfeza(73,9>>75
Effatmagul(b>>
Miraysu_(70>>

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…