- 25 Nisan 2014
- 3.221
- 3.963
- 333
Canım pek iyi gitmiyor ama böyle de gidemez bu sabah yine yeniden bismillah dedim
Hep baslamaktann yoruldum inşallah bu hedefime ulasmamimin başlangıç indir
Kilomu bildirip bismillahirrahmanirrahim deyip başlıyorum
82 kiloyummoni kaptanım.Listedeki kilomu düzenlersin artık
Eveeet benimle yarışmak isteyen var mı ??? Hadi dökülün bakalım kızlar
Takımın sessizliği çok normal canımcım, ramazan bayram derken şimi de yaz tatili, tpparlnıp canlanıyoruzgezegenfeza bura ne kadar sessizleşmiş canım.Günde 1 en fazla 2 sayfa yazılıyor.Eskiden sayfalarca yazılırdı.Gün boyu teli elime alamadığımda akşam bi bakıyordum sayfalarca yazılmış.Oku oku bitiremiyordum.Hatta okurken uyuyakalıyordum sabah devam ediyordum.
Bende yarın tartılıp kilomu bildirip başlıyorum hayırlısıyla.Hedefim 3 ayda 58 kilo olmak.Arkadaşımın karın germede 3 kg gitmiş.Tabii bu kişiye göre mutlaka değişir.58 kilo olursam 3 kilo da ameliyatta gider 55 olurum inşallah diye düşünüyorum.
Sen de artık şu takmış olduğun magnumlarıbırak artık da yarın tam gaz başlayalım
Arada hiç mi bir şey atmıyorsun ağzına bacım. Kimse dayanamaz böyle az yemeye, en azından ben :)) hem emzirmiyor muydun zorlanırsın kıziyi geceler kızlar
sabah az yağda yumurta
zeytin peynir salatalik
akşam üstü 1tam etkilemek salata
su çok icemiyorum
kilom 75.500
+500 maalesef memleket iyi gelmedi odemim çok
bu arada hava buz gibi hırka ile geziyoruz
Aboww kız ne ettinKilomu bildirip bismillahirrahmanirrahim deyip başlıyorum
Abooooowww ya.gezo da şaka yapıyom sanmış.Boşveerr yedik içtik olan oldu artık.abooooo bana yetişmişsin kızsana yetişeyimi derken ciddiymişsin ben şaka yapıyosun sandımdı
neyse zararın neresinden dönsek kardır itiraf edeyim bende çok kötü bir hafta sonu geçirdim diyet açısından kekler börekler kurabiyeler kızartmalar havada uçuştu pişmanmıyım evet pişmanım ama yapacak bişey yok hepimizin arada tozuttuğu herşeyi boşverdiği zamanlar oluyor deyip kendimi teselli ediyorum ama diyetisyenimden zılgıt yiyeceğimde kesin
neyse bugün yine yeniden başlıyoruz artık diyeti bozmak yok seninle yarışalımmı
Moni dur dur yanlış yazmışım.Ayy valla benim kafa gidik yaa.Geçen sene ilk başladığım kilom 82 di ona aklım gitti.Çok özür kaptanımAboww kız ne ettin
Olsun moral bozmak yok, başardık yine başarıcaz inş
Aklını peynir ekmekle yiyen varsa büyürsün aylın ve sara ya rakip olsunKilomu bildirip bismillahirrahmanirrahim deyip başlıyorum
Tamam başlayalımAbooooowww ya.gezo da şaka yapıyom sanmış.Boşveerr yedik içtik olan oldu artık.
Şimdi önümüze bakma zamanı.Yarışalım sara,hattaLonely single girl senide alalım ne dersin
Ayy 82 yazmışın bile,valla benim bu halim ne olacak*** 10. Takım 629. ETAP ***
kkelebeketkisi(63,4///%)
mn5822(75,0///%)
nihaldemirel77(55,8///%)
natsume(68,0///%)
peaceful16 (71,9///%)
baby cat( 73,8///%)
Gulsahhh01(57,3///%)
Aylin42konya(82,0///%)Mezun üye geri döndü. Bt: 28.haziran 2019 Bk:82 hedef kilo:
10. Takım Ortalaması:%
takım içi
sade01 (63,6/)
Vorones(61,1/b)
Antepia27(116,2/)
Sara_28(82,6/)
Kimmik(53/)
Gezegenfeza(73,9/b)
Effatmagul(b/)
Miraysu_(70/)
Niye o kadar mı çok veriyorlar gıı? Peynir ekmek yiyemiyoruz ki acaba aklımı zeytinle yesem olur muAklını peynir ekmekle yiyen varsa büyürsün aylın ve sara ya rakip olsun
Benim uyku düzenim sapıttı, geçen hafta sabah 6 larda yattım, bugün sabah 6 ya doğru uyandım, vücudum çok şiş, tartılmadım malesef. Ama ya 75 ya biraz küsüratı vardır*** 10. Takım 629. ETAP ***
kkelebeketkisi(63,4///%)
mn5822(75,0///%)
nihaldemirel77(55,8///%)
natsume(68,0///%)
peaceful16 (71,9///%)
baby cat( 73,8///%)
Gulsahhh01(57,3///%)
Aylin42konya(82,0///%)Mezun üye geri döndü. Bt: 28.haziran 2019 Bk:82 hedef kilo:
takım içi
sade01 (63,6/)
Vorones(61,1/b)
Antepia27(116,2/)
Sara_28(82,6/)
Kimmik(53/)
Gezegenfeza(73,9/b)
Effatmagul(b/)
Miraysu_(70/)
*** 10. Takım 629. ETAP ***
kkelebeketkisi(63,4///%)
mn5822(75,0///%)
nihaldemirel77(55,8///%)
natsume(68,0///%)
peaceful16 (71,9///%)
baby cat( 73,8///%)
Gulsahhh01(57,3///%)
Aylin42konya(82,0///%)MezunBt:1 Temmuz 2019 Bk:82 hedef kilo:
takım içi
sade01 (63,6/)
Vorones(61,1/b)
Antepia27(116,2/)
Sara_28(82,6/)
Kimmik(53/)
Gezegenfeza(73,9/b)
Effatmagul(b/)
Miraysu_(70/)
Valla bacım kaç bu ikisinden, amuda kalksan yakalayamazsınNiye o kadar mı çok veriyorlar gıı? Peynir ekmek yiyemiyoruz ki acaba aklımı zeytinle yesem olur mu
Aklını peynir ekmekle yiyen varsa büyürsün aylın ve sara ya rakip olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?