Sevindim sensiz tadı olmuyorTakımın sessizliği çok normal canımcım, ramazan bayram derken şimi de yaz tatili, tpparlnıp canlanıyoruz
Bende köydeyim, kısa süreliğine yarın evime dönyorum inş.
Sevindim sensiz tadı olmuyormoni kaptanım.Sanki öğretmeni olmayan bir sınıfta kendi kendine ders çalışan öğrencilere benziyoruz.
Gezoom güzel gezom benim güldürdün yine beni.Ne alemsin kız sen,seviyorım seniAklını peynir ekmekle yiyen varsa büyürsün aylın ve sara ya rakip olsun
Valla bacım kaç bu ikisinden, amuda kalksan yakalayamazsın
Moni dur dur yanlış yazmışım.Ayy valla benim kafa gidik yaa.Geçen sene ilk başladığım kilom 82 di ona aklım gitti.Çok özür kaptanım
78.1 kiloyum kaptanımmoni
Hatta evime gelmeden teyzemlerde tartıldım 77.7 çıktım sende listeye yazmışın.Allah Allaaahh 82 yazdığıma yaa.Yaşlılığım çok kötü olcak benim
Niye o kadar mı çok veriyorlar gıı? Peynir ekmek yiyemiyoruz ki acaba aklımı zeytinle yesem olur mu
Niye o kadar mı çok veriyorlar gıı? Peynir ekmek yiyemiyoruz ki acaba aklımı zeytinle yesem olur mu
Sen gezoya bakma babycim,haftada 2-3 kilocuk veriyoruz.Katıl bize bak nasıl zevkli,hırslı,güzel kilo veriliyor göreceksin.Cıss yemek istediğinde bile hemen aklına yarış geliyor ve elindekini bırakıyorsun.Ne dersin var mısın ???
artık aranızda dereceler için savaşınder ve kaçarım
Hadi aldınız gazı
Tabiki deeeSen gezoya bakma babycim,haftada 2-3 kilocuk veriyoruz.Katıl bize bak nasıl zevkli,hırslı,güzel kilo veriliyor göreceksin.Cıss yemek istediğinde bile hemen aklına yarış geliyor ve elindekini bırakıyorsun.Ne dersin var mısın ???
yok canım ya çok dikkat edince hafta 2 - 3 kğ veriyoruz o kadar
Evet ben de gördüm aynı anda yazmışızaylinim seninle aynı şeyi yazmışız haftada 2 - 3 kğ veriyoruz diye
Yetişemezsen döferimAylin bu hafta listeyi sallar kaptanım bende iki haftaya yetişirim
İşte bunu demicektin, beni benden aldın saram
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?