- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Eski performansım yok malesefGezoom güzel gezom benim güldürdün yine beni.Ne alemsin kız sen,seviyorım seniAbartma be tatlım,sizde yaparsınız zor değil
Tabiki, onun 3 kilo ödemi var. Bu hafta 3 kiloyu kesin verirAylin bu hafta listeyi sallar kaptanım bende iki haftaya yetişirim
Hmmm anladım, sen aklını makarnayla yedin.Tabiki deee
Ya bu yarış işi harika oldu ya. Oğlana sigara böreği kızarttım. Azıcok ucundan ısırayım bakim dedim tadına ama hayırrr yarış aklıma geldi
Affferin kız sana maşallah diyim nazar değmesin
Hmmm anladım, sen aklını makarnayla yedin.
Ben bu hafta aylini tutuyom.
hadi yırtının bakıyım
Tabiki, onun 3 kilo ödemi var. Bu hafta 3 kiloyu kesin verir
Evet ben de gördüm aynı anda yazmışızAman Allahım ikizmiyiz neyiz
Yetişemezsen döferimkız seni yanım da yer alcan arkamda değil
Cumartesi 61.0 dim.fark 800 ama bunu korumalı ve cumaya 59 umu gormeliyimGünaydın azimli ve kararlı bi güne başlamış bulunuyorz. Patates li yumurta yedim ama ekmeksiz
P.tesi tartısı.
60. 2 çıktım.
Aylin ne güzel vermistin. Çok almisssiin ya. Hemen. Tpparlanioz. Gözüm üzerinde . Ben Varım istersen yarışaKilomu bildirip bismillahirrahmanirrahim deyip başlıyorum
82 kiloyummoni kaptanım.Listedeki kilomu düzenlersin artık
Eveeet benimle yarışmak isteyen var mı ??? Hadi dökülün bakalım kızlar
Ödem aylinde var saracım, bence bu hafta sende rakip olmaYok be gezegenim nerde 3 kilo ödem gitmesi troit ler çok fena her sabah eli yüzü şiş uyanır mı bir insan akşama doğru balon gibi sönüyor ama anlamadım ben bu işi
Seni hiç tutmamAylin ne güzel vermistin. Çok almisssiin ya. Hemen. Tpparlanioz. Gözüm üzerinde . Ben Varım istersen yarışa
bi huyum var gülüm sofrada ne yerden o oruçlu gibi lokma koymuyorum ağzıma meyve bile yemek arada hiç atistirma huyum yokArada hiç mi bir şey atmıyorsun ağzına bacım. Kimse dayanamaz böyle az yemeye, en azından ben :)) hem emzirmiyor muydun zorlanırsın kız
bugün iyi biraz ısındı canim iki gün küçüğe hırka yelek bu ara kaban bile giydirdi gece soğuk ama 9 derece civarıHadi yaa, gündüzdemi soğuk
Sivas öyledir, gündüz sıcak, gece soğuk.bugün iyi biraz ısındı canim iki gün küçüğe hırka yelek bu ara kaban bile giydirdi gece soğuk ama 9 derece civarı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?